Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

E ljudi, dajte neku preporuku za prebacivanje sms poruka na sd karticu. Treba ženi da resetujem fon, al ona oce da sačuva svih 1500 poruka sto ima na fonu:-D

SMS Backup and Restore.

Mislio sam da on svlaci slike sa nekog njihovog servera..ne da mu zadam folder na telefonu sa koga bi vukao slike i menjao ;)

A zamisli to. Iovako ce da trosi bateriju samo zato sto ce da ti menja slike, a gde je tu jos jedan proces da vuce internet i radi ti to i postavlja nove slike... Mislim ono, ne znam. Ja sam menjam wallpaper, a iovako bednu bateriju da mi jos neki program sakati, bas mi ne treba :D

A zamisli to. Iovako ce da trosi bateriju samo zato sto ce da ti menja slike, a gde je tu jos jedan proces da vuce internet i radi ti to i postavlja nove slike... Mislim ono, ne znam. Ja sam menjam wallpaper, a iovako bednu bateriju da mi jos neki program sakati, bas mi ne treba :D

Hahaha, znao sam da ces to da kazes :D I u trenutku mi pala na pamet baterija od 2000 mAh...ono vec kad trosi struju, da trosi sa stilom :D

Postoji li neka aplikacija za prepoznavanje mobilnog telefona u blizini? Da li je to uopšte moguće?:) Tipa da vidim da li neko u blizini ima uključen telefon. Nešto na foru kao što stari zvučnici krče kada su blizu mobilnog :)
Možda sam sada odvalio glupost ali ne poznajem te stvari ;)

Hmmm mislim da tako nesto ne postoji... MADA ko ce ga znati, mozda neko i napravi tako nesto...

Sto hoces to? Kao kad se ide na koncerte, pa posle da vidis i nadjes izgubljene telefone? :p

Npr da mi treba da vidim ko od dece na pismenom nije ugasio mobilni ;-)

za to imas detektora koliko hoces, ali aplikaciju za mob mislim da nema...

instalirajte ometac signala u ucionici, najprostije i najlepse resenje.

ili ako ima neki pokretan ometac, pa da ga nosis sa sobom

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ad60.songza&hl=en
Zanimljiva aplikacija, ali nisam uspeo da je nateram da radi. Kada pokusam da pustim listu samo beskonacno bufferuje.
Osim toga, deluje da ima solidan izbor pesama.

Takodje, nesto slicno je Pandora, ali ona nije podrzana za nasu zemlju. Ni tunnelbear nije pomogao. Da li neko zna neki nacin da se koristi ova aplikacija

Kad ste vec spomenuli, koristi li neko GrooveShark na telefonu i sa kojom app ako da?

Spotify je meni radio sa tunnelbear, ali probao malo i ne koristim. Navika neka na PowerAMP i muziku na kartici :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ad60.songza&hl=en
Zanimljiva aplikacija, ali nisam uspeo da je nateram da radi. Kada pokusam da pustim listu samo beskonacno bufferuje.
Osim toga, deluje da ima solidan izbor pesama.

Takodje, nesto slicno je Pandora, ali ona nije podrzana za nasu zemlju. Ni tunnelbear nije pomogao. Da li neko zna neki nacin da se koristi ova aplikacija

koristila sam ja,ali mi se nije svidela.mozes da probas https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jangomobile.android ,ne treba vpn,muzika je super,mada spamuju u poslednje vreme sa audio reklamama i precesto promovisu nove muzicare,a i desava se da mi ostane ukljucen u pozadini i pojede mi bateriju.ali preko kompa je ok,nema audio reklama.meni radi i pandora u kombinaciji sa hotspotshield vpn,nema reklama,super je muzika,dok mi na kompu ne radi ni sa vpnom

Poslednja izmena:
Meni je songza radila bez problema, samo mora preko vpn da se skine.
A za Pandoru treba vpn da bi krenuo stream.

Jel zna neko da kod flowa na SwiftKey iskljucim da mi izbacuje srpska slova?

Ljudi jel zna neko kako preko Gmail aplikacije da dodam PDF ili DOC file u atacment? Od opcija imam samo Attach picture i Attach video nigde nema za dokumenta.

Spotify, isto pitanje da li je nekako moguće?

Može da se koristi spotify bez problema na kompu, samo napraviš nalog preko proxy-ja. Kada koristiš free nalog, moraš jednom u 7 dana da se nakačiš na ip zemlje u kojoj si napravio nalog (ja u USA).
Ako hoćeš da ga koristiš na mobilnom, to već mora da platiš i tada više nije bitno odakle se kačiš.

@havijer
hvala puno tacno toga se nisam setio, a danas mi je bas hitno trebalo da posaljem mail, dzabe izgubih vreme dok nadjoh drugu aplikaciju i onda sve dok se podesi...

Poslednja izmena:
Odmah mi palo na pamet jer ja tako sve šaljem. Tako je najlakše.

Može da se koristi spotify bez problema na kompu, samo napraviš nalog preko proxy-ja. Kada koristiš free nalog, moraš jednom u 7 dana da se nakačiš na ip zemlje u kojoj si napravio nalog (ja u USA).
Ako hoćeš da ga koristiš na mobilnom, to već mora da platiš i tada više nije bitno odakle se kačiš.

Ali tamo piše da ne podržava našu zemlju, kako onda da im platim?

Nazad
Vrh Dno