ZeXx
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poena
- 170
Monitor je vec poslat na servis ali sam otvorio temu cisto da bi neki buduci kupci ili sadasnji sagledali cinjenicu da testiraju zvucnike, pa da ne prodju kao ja da posle 2 meseca vracaju monitor na servis jer zvucnik probija ili sta vec.
Da opisem sta se desavalo i kako.
Monitor je kupljen 30.5.2013 i kad sam ga dobio na kucnu adresu normalno raspakova i sve povezao itd monitor je savrseno radio
Jej mojoj sreci nikad kraja ^_^ I tako posto imam neke genius 2.0 zvucnike nisam nista ni slusao na zvucnicima od monitora ali sam kad je raspakovan cisto da vidim jel rade pustio nesto bzv, vidim ima zvuka, nisam pojacavao u susednoj dobi spavao bratov klinac od 2 god pa da ga ne probudim i tjt bilo, vise nisam na njima pustao zvuk. Proslo neko odredjeno vreme cirka 2 meseca malo manje drug me smorio snimi pes snimi pes da pikamo i ja snimim i djavo mi nije dao mira reko aj bas da pustim preko tih zvucnika na monitoru jer kod druga na njegovom sa zvucnicima mi je nekako bolji dozivljaj jer su zvucnici kud i kako kvalitetniji od ovih mojih 2.0 sto imam samo nisu jaci i sve ja pokrenuo kad iz desnog zvucnika se cuje neki cijukav zvuk i ja izadjem i pustim neku pesmu sa yt kad ono desni zvucnik dal probija, dal je to neko vibriranje pojma nemam uglavnom kad sam pustio pesmu http://www.youtube.com/watch?v=-lRy4yUvzSQ desni zvucnik se pokazao u pravom svetlu razvaljivao je kako probija vibrira ili sta vec, a levi radi kristalno cisto. I tako psolao sam ga na servis pa sad cekam jedno 10-45 dana da ga vrate nazad..... Evo blazi primer tog sto se kod mene desava jos ovde nema basa mnogo tj govor je uglavnom u pitanju http://www.youtube.com/watch?v=gMZqUpdM8gE ali pogledajte komentar videa i komentar koji je ostavio covek ispod videa...
p.s Asus ima super podrsku kod nas, npr ako imate kvar pozovete njihov call centar i oni uzmu podatke i posalju vam kurira na adresu da preuzme uredjaj u mom slucaju monitor od skoro 10 kg i nista korisnik ne placa, troskove snisi Asus, da sam ga slao o svom trosku ne znam koliko bi platio ali msm da ispod 1000 din ne bi bilo slanje.
Da opisem sta se desavalo i kako.
Monitor je kupljen 30.5.2013 i kad sam ga dobio na kucnu adresu normalno raspakova i sve povezao itd monitor je savrseno radio
p.s Asus ima super podrsku kod nas, npr ako imate kvar pozovete njihov call centar i oni uzmu podatke i posalju vam kurira na adresu da preuzme uredjaj u mom slucaju monitor od skoro 10 kg i nista korisnik ne placa, troskove snisi Asus, da sam ga slao o svom trosku ne znam koliko bi platio ali msm da ispod 1000 din ne bi bilo slanje.
Poslednja izmena: