Šta je novo?

BENCH Kucni ljubimci ...... ;)

Moja Tisa:

Tisa.jpg

Na slici, ako dobro pogledate, mozete videti kako joj cure bale, ali nece uzeti keksic dok joj ne dozvolim. :)

Poslednja izmena:
Moja Lea,srednjeazijski ovcar, stara je 2 godine i 4 meseca.
2ebfyud.jpg

jel ima neko ideju šta može biti sa mojim mačkom?
Od jutros samo spava, tj leži i ne pomera se, ja mu donesem da jede on ni da pomiriši, od sinoć ništa nije jeo i samo leži, neće ni da prede, ni da se mazi ni da se igra, ništa :(

Nosi je kod veterinara! Meni to deluje kao lajmska bolest, ali, samo je ti lepo odnesi do veterinara. ;)
A mozda samo ima zutu minutu. :)

jel ima neko ideju šta može biti sa mojim mačkom?
Od jutros samo spava, tj leži i ne pomera se, ja mu donesem da jede on ni da pomiriši, od sinoć ništa nije jeo i samo leži, neće ni da prede, ni da se mazi ni da se igra, ništa :(

Slazem se sa Serveto. U medjuvremenu mozes pokusati sa svezom mlevenom ribom ili piletinom da je nahranis, po malo u usta joj stavljaj. Tako sam ja spasao svog zlatnog retrivera... Ali obavezan pregled, provera, ima li krpelja krpelja i odlazak kod veterinara.

Evo i mojih zverova. Azra i Manojlo :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1368785940872.jpg
    uploadfromtaptalk1368785940872.jpg
    69.1 KB · Pregleda: 216
20130515112039.jpg
20130515_180008.jpg

Moje cudoviste je poraslo poprilicno za mesec dana i sad je nalazim na najrazlicitijim lokacijama u stanu :D. Samo jos nije bila na plafonu.

Slazem se sa Serveto. U medjuvremenu mozes pokusati sa svezom mlevenom ribom ili piletinom da je nahranis, po malo u usta joj stavljaj. Tako sam ja spasao svog zlatnog retrivera... Ali obavezan pregled, provera, ima li krpelja krpelja i odlazak kod veterinara.

Bio veterinar i ustanovio bronhitis, WTF a mačka sve vreme u stanu, nigde nije izlazio još ja vodim računa da nikad nije promaja, sad spava, dao mu je inekciju neku pa čekamo sutra da vidimo šta ćemo dalje

Ošinula ga promaja, a imaš i prašine u stanu. :)
Šalim se. Sve je moguće, a moguće je i da je veterinar samo lupio. Videćeš kad mački bude bolje... :)

prašine imam, ali se trudim da je imam što manje baš zbog mačke vodimo računa a promaju baš izbegavam, ali bitno da je njoj danas mnogo bolje :)

Evo moje družine (stare i nove).

Da krenem sa omiljenom slikom pokojnog mačora.

Ovde su braća, iz istog legla i samo su oni, od šest mačića, bili čupavi. Nažalost oba su uginula, bez nekog vidljivog razloga.

Ovo je novi mačor, lud k'o struja (voli da juri kerove). Star je oko pet godina, ali još uvek blesav kao da ima 3 meseca.

Ovde je u njegovoj "mečka Božana" fazi.

I naravno ker (ženka, 11 god.) koji ih sve trpi.

Bilo je tu još dosta raznih životinja, ali su udomljene pre nego što su stigle da se slikaju. :)

Imas neke snimke sa prvog?

Evo moje mace Uge :) Dobili smo je kao mužjaka sa svega mesec i kusur dana pa smo je krstili Uglješa, onda je veterinar rekao da je ženka, pa je ostala Uga :)

I evo još jedne, biće ona dobar OC-er i moder uz forum :) Moder pogotovo pošto je počela sve po kući da moduje :)

Poslednja izmena:
_/Neo\_ je napisao(la):
prašine imam, ali se trudim da je imam što manje baš zbog mačke vodimo računa a promaju baš izbegavam, ali bitno da je njoj danas mnogo bolje :)
Moja se razbolela jednom jer je jela hladnu hranu pa je primala inekcije. Od tada vise nikada hladna hrana i to je to, ziva i zdrava.

Alaska.jpg

20130909_133741.jpg
Porasli smo :)

Poslednja izmena:
kako je extra!

Novopridošli član...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1378728998309.jpg
    uploadfromtaptalk1378728998309.jpg
    248.5 KB · Pregleda: 223
  • uploadfromtaptalk1378729013245.jpg
    uploadfromtaptalk1378729013245.jpg
    203 KB · Pregleda: 225
Evo ga i moj *******t :)

Fotografija0274.jpg IMG-20130802-WA0004.jpg

Moja se razbolela jednom jer je jela hladnu hranu pa je primala inekcije. Od tada vise nikada hladna hrana i to je to, ziva i zdrava.

ova moja jede i hladno i toplo i vruće, ne bira šta je, samo da se jede, od jaja i slanine, do prasetine i jagnjetine :)

Koliko je bitno davati mački "dobru" hranu? Počeo sam da kupujem neke OK konzerve, 400g neka sića izađe ~75din, koliko je bolje davati joj wishkas/friskas u odnosu na tu neku jeftiniju varijantu?
Što se granula tiče kupio sam joj royal pa ga mešam sa friskas granulama na "merenje" i to cepa kao luda, imala je dana kad nije htela da ih jede, ali ovo me više interesuje za mekanu hranu

ako krene sa whiskas zaboravi sve ostalo :)

ne bira stvarno, imam utisak da friskas vise voli, ali i ovu OK hranu jede kao velika :)

Nazad
Vrh Dno