Na prvom je vise bila kao "mrlja" velicine nekoliko piksela koja se nalazi ispod ekrana nego me je mrzelo da kucam sinoc toliko 🙂
Drugi je vec imao klasican mrtav piksel ali bas bas na sredini ekrana i na svetlim, pogotovo belim pozadinama se vidi. Jeste veliki ppi i to je bas mala tacka ali ne zanima me.. Sto bih pravio kompromise za svoj novac.
EDIT: Hm radi led ali malo zeza gmail. Stigne mi mail, telefon se oglasi ali na tabletu nema notifikacije :/ Mada ume gmail da brljavi ne opterecuje me to..
3 i po sata screen on na tabletu... Ne zezajte se ljudi.
3 i po sata screen on na tabletu... Ne zezajte se ljudi.
Prati na casu, covek je izvukao tri i po sata na tabletu fabricki napunjenom baterijom oko 50-60%, i ostalo mu je jos 15%.3 i po sata screen on na tabletu... Ne zezajte se ljudi.
Ja opet kazem da je to izuzetno malo bez obzira bio na 50% ili 60%. Sacekajmo ako postavi rez 100% - 5% ili slicno pa cemo diskutovati.
P.S Skole i časove koje sam planirao sam zavrsio, nema potrebe za tim djecijim posalicama prati na casu i slicno. Sve sam procitao sto je napisano u tom postu, i ako nisam nesto ukljucio u reply ne znaci da sam ignorisao.
Kako kupuje LTE verziju kada cak i na Google strani pise "Coming soon"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari