yr.noKoja je dobra weather app? Treba mi prikaz priblizno tacne temp. Skinuo sam app "Weather" svidja mi se jednostavnost i sve to, ali pokazuje 19 step u Visegradu, sumnjam da je toliko, a onaj widget sto dodje uz system pokazuje 9 stepeni a sumnjam da je i toliko.
Znaci trazim "lagan" za resurse, jednostavan, dobar po bateriju, bez bloatwarea tj. samo da prikazuje trenutnu temp i neku malu prognozu i da je kol'ko tol'ko precizan jer bez toga ne vrijedi nista.![]()
Normalan widget koji nema trenutnu temperaturu
Ovaj GoSMS je jedno obicno djubre. Toliko bloat-a nema ni jedna aplikacija. Steta sto su je upropastili, ranije je za mene bila najbolja sms aplikacija. Imate li neku alternativu? Treba mi nesto sto izgleda lepo (po mogucstvu da ima neki tamni skin), da je brza, da ima delivery report i da popup radi kao i kod GoSMS.
da li me zezas da se neko smilovao da napravi weather widget sa meteogramom koji koristi kao izvor norveski institut? jos je skroz besplatan bez reklama! ja ne mogu da verujem da cu da stavim weather widget na homescreenDashClock koristi yr.no.
Takodje AmberHome Weather i Aix Weather Widget koriste Norwegian Meteorological Institute sto je isti source kao i yr.no.
Vidis i sam da pise 4.0, dakle ICS. Probaj Handcent, ako vec nisi.
yr.no mi pokazuje 21 stepen.
studio B: 19
yahoo weather: 18
transparent weather clock: 17
android weather: 17
dash clock: 19 (po defaultu izgleda da ipak ne vuce sa yr.no nego postoji klon aplikacija koja to radi)
Weather apps - DISKUSIJE, PITANJA I ODGOVORI -.-
Weather apps - DISKUSIJE, PITANJA I ODGOVORI -.-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari