Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

A na koju foru vidite da su toliko aplikacija toga dana free, ja vidim onu jednu gore koja je free celog dana i to je to?

Ne valja vam nesto na nalogu. Nije do uredjaja. Kod devojke radi kupovina ovih besplatnih aplikacija bez ikakvih podataka (nije uneta kartica).

I kod mene zabada amazon..

Meni radi amazon normalno. Juce sam pokupio skoro sve one sto su bile free.

A na koju foru vidite da su toliko aplikacija toga dana free, ja vidim onu jednu gore koja je free celog dana i to je to?

Skroluješ gore slike (gde vidiš Free App of The Day) i vidiš da li postoji još neka akcija. Ja sam tako video.

Hvala. Ja mislio samo ona jedna koja stoji prva ta je free i to je to. Ko zna koliko sam dobrih app propustio. :)

Ovima kojima zabada na purchasing, fake id i ubacite sve podatke u nalogu sa sve onim kodom.

Hvala. Ja mislio samo ona jedna koja stoji prva ta je free i to je to. Ko zna koliko sam dobrih app propustio. :)

Jel hoćeš da ti kažem? :D

Od vrednijih aplikacija si propustio:
Documents To Go Full
Splashtop Remote Desktop
Splashtop Remote Desktop HD
PrinterShare Mobile Print
Spacedraw
SQLTool Pro Database Editor
WiFi Explorer Pro

Otprilike tako nešto. Ima tu i igara, ali se ne sećam šta je tačno bilo van tog "App of The Day".

Ma dobro bila je Battery Pro, Tapatalk je još uvek, eto juče i SwiftKey,.. :)

Hvala Corvus Corax što si skrenuo pažnju. Meni radi normalno, isti nalog koristim za kupovinu steam igara. Amazon je zakon :)

Jedno pitanje, prilikom registrovanja na Amazon, trazi na pocetku da se odabere "your" Amazon store i nudi 10-ak opcija (amazon.com, amazon.co.uk, amazon.it...) Koliko ja vidim nema opcije za Srbiju, sta odabrati?

Koju aplikaciju koristite da skinete neke domace pesme? I koju aplikaciju koristite da isecete pesmu za ringtone?
Hvala ;)

Koja je dobra weather app? Treba mi prikaz priblizno tacne temp. Skinuo sam app "Weather" svidja mi se jednostavnost i sve to, ali pokazuje 19 step u Visegradu, sumnjam da je toliko, a onaj widget sto dodje uz system pokazuje 9 stepeni a sumnjam da je i toliko.

Znaci trazim "lagan" za resurse, jednostavan, dobar po bateriju, bez bloatwarea tj. samo da prikazuje trenutnu temp i neku malu prognozu i da je kol'ko tol'ko precizan jer bez toga ne vrijedi nista. :)

1weather ili yahoo! weather.... Ja te dvije koristim naizmjenicno. Dobre su.

yr.no
nema widget, ali je jako dobra i jednostavna

Ima i widget, skida se posebno, ali je dizajnersko "remekdelo", inače je veoma dobar. Aplikacija je jedna od tačnijih.

Skoro sam trazio isto i naleteh na EZ Weather. Lepa, pregledna, ima sve sto treba i teska citavih 1,9 Mb

Skoro je na 2 strane razglabano o weather aplikacijama, mislim da nema nijedne da nije pomenuta.
Ne mogu da kopam po temi, koja je dobra alternativa raspaloj bagovitoj FB aplikaciji? Po mogucstvu da je black, ali ne mora po svaku cenu.

Nema bolje. Imaš friendcaster, atrium, fast for Facebook... I svakoj nešto bitno fali, ili jedu rama koliko i zvanična, ili oba

Imaš i tinfoil :)

Ovaj Amazon trazi podatke za registraciju ko da postajem clan NASE :) Broj telefona, adresa... na kraju i broj kartice, pa j**i ga bas...

Koja je dobra weather app? Treba mi prikaz priblizno tacne temp. Skinuo sam app "Weather" svidja mi se jednostavnost i sve to, ali pokazuje 19 step u Visegradu, sumnjam da je toliko, a onaj widget sto dodje uz system pokazuje 9 stepeni a sumnjam da je i toliko.

Znaci trazim "lagan" za resurse, jednostavan, dobar po bateriju, bez bloatwarea tj. samo da prikazuje trenutnu temp i neku malu prognozu i da je kol'ko tol'ko precizan jer bez toga ne vrijedi nista. :)
otvoris prozor i sve ce ti se kazati :p Nema bolje :)

Ovaj Amazon trazi podatke za registraciju ko da postajem clan NASE :) Broj telefona, adresa... na kraju i broj kartice, pa j**i ga bas...
jok more, meni danas nije htelo jer je ponuda za swift key bila istekla, iako je pisalo free, tapatalk sam skinuo np.

stvar je u tome sto je dosta proizvoda samo za odredjene regione. uglavnom su predvidjeni za americko trziste. npr, sve one sulude akcije za igre. sa obzirom da verovatno neces porucivati fizicku robu da ti salju za srbiju, najbolje je da se registrujes sa nekom americkom adresom da ti ne bi blokirao pristup nekim aplikacijama

Vrh Dno