Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Umesto tubemate-a skini sa xda YouTube Downloader. Meni je on bolji od tmate.

Mislim da sam vec predlagao, ali ne na ovoj temi - Fetch - aplikacija koja nudi druge po odabranim kriterijumima, ili po slicnosti sa vec instaliranim. Ogroman broj kriterijuma (moze se odabrati vise odjednom), zaista odlicna aplikacija.

Da, sad ima, kad sam instalirao app copy to clipboard :S

Nema veze sa tim programom. Copy to clipboard postoji po defaultu.

TubeMate više ne "radi"?:)

Verovatno ne radi posle zadnjeg YT update-a. Ali i onako je Tubemate ocajno dizajnirana ali radila je posao.

Umesto tubemate-a skini sa xda YouTube Downloader. Meni je on bolji od tmate.

Daj link ima ih vise da ne skidam svaku posebno.

Poslednja izmena:
^Nema, bar ja ne vidim...

Ni ja ne vidim, baš sam hteo da proverim zbog ove teme.

ne9uqa8y.jpg

Ja to nemam...

Imas u setovanjima opciju extract audio i izaberes mp3, kao i mogucnost delete vida nakon ekstrakta. Tube je samo menjao extenziju.
egusuhyn.jpg

Da ali to znaci da mora da skine ceo spot npr od 100MB i da uradi extract na samom telefonu? Jel nije tubemate direkt samo mp3 skidao?

Obe aplikacije rade na istom principu. Istu kolicinu podataka skidas. TubeMate je isto skidao prvo video, a onda ili radio konverziju ili menjao extenziju u mp3 (a ostajao je video)

Aha, ok, nisam znao, ja sam mislio da je drugacije.
Hvala.

Obe aplikacije rade na istom principu. Istu kolicinu podataka skidas. TubeMate je isto skidao prvo video, a onda ili radio konverziju ili menjao extenziju u mp3 (a ostajao je video)

Aha i kako ti mislis da muzicki plejer procita takav mp3 kad u hederu nema tu informaciju ???

Tubemate je radio na principu prosledjivanja linka eksternom sajtu pa onda skidanja na telefon gotovog mp3a..(* Convert to MP3 (powered by MP3 Media Converter) )

Tubemate je lose radio posao, on skine .mp4 fajl i samo izbrise tu ekstenziju i doda novu u .mp3 i par fajlova doda na sd vard da bi bilo funkcionalnije ali nakon promene ROMa to vise ne radi

Aj probaj da skines ceo spot sa youtube-a na racunar u mp4, promeni mu ekstenziju u mp3 i pusti ga u winampu..

Vidi, lepo je na tube mate-u pisalo kako radi, da samo menja extenziju i da moderni android uredjaji to citaju bez problema. Takodje si mogao taj MP3 da vidis kao spot u androidu.

Some problems with MP3.
As TubeMate informs you, The file you downloaded as MP3 is not a real MP3 file. So It could have such problems
1) Music Player can't play it or is force-closed when you try to play.
2) When you reboot your device, it disappears from music library and shows up on gallery as a video.
3) It can't be used for ringtone.
So You'd better download vidoes and convert them to MP3. TubeMate doesn't provide MP3 converting feature. It just helps you to download a MP3 media converter. You can use alternative MP3 converters.

Izvor: http://blog.tubemate.net/1

Poslednja izmena:
To je bila starija verzija...sta je sa novom verzijom?

Sve verzije koje sam do skoro koristio su radile kao sto je opisano. Ne znam koju si ti to imao.

Šta može da znači ovaj servis?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1377776380878.jpg
    uploadfromtaptalk1377776380878.jpg
    110.2 KB · Pregleda: 295
Što potvrđuješ kad ima? Upravo proverih, i tu je share opcija, sa sve copy to clipboard...

Evo i ss:

Prilozi

• 2013-08-29 15.15.12.png
    2013-08-29 15.15.12.png
    171.9 KB · Pregleda: 232
Poslednja izmena:
Kod mene ima share opcija ali nema copy to clipboard.

Što potvrđuješ kad ima? Upravo proverih, i tu je share opcija, sa sve copy to clipboard...

Zaboravljaš da ljudi koji se javljaju imaju Nexus uredjaje. Oni nemaju te napredne opcije kao Samsung :) to je klot android.

Nazad
Vrh Dno