Film ce ionako biti djubre najverovatnije, Superman vs Batman vs Godzilla lolBetmen je ionako pod maskom i glasno sapuce svo vreme, a kad bude civil u filmu Aflek moze da izvuce dobru reziju..
Прво помислих ужас, ал' кад се сетим његових улога у филмовима Кевина Смита, првенствено Догма, а никако Девојка из Џерсија
Napisao sam veoma dugacak post i onda sam tek video da si naveo Real Steel u tvojoj listi top 10 filmova, i lepo sam sve obrisao. 3/3 ignora su mi iz ove teme, i to se nisam ni sa kim pokacio nego kad citam necije postove hvata me mucnina. Sta da ti kazem, u pravu si, carry on...
Прво помислих ужас, ал' кад се сетим његових улога у филмовима Кевина Смита, првенствено Догма, а никако Девојка из Џерсијаи кад се сетим разних Бетмена пре Нолана, ово и не мора да буде тако лоше.
Jodo ce se pitati 0%. On je vec napravio sedamdesetih par filmova i ne verujem da bi iko uzeo savet od njega, al u poslednje vreme ima sve manje ideja al sve vecu potrebu za parama![]()
Није ми јасна ова критика Афлека. Што сте толико разочарани? Афлек није дорастао и неће моћи да изнесе улогу? Као да ту има шта да се глуми и као да је Бетменологија врхунац кинематографије? Гледао сам бар један одличан филм у коме је глумео дотични (Добри Вил Хантинг) али још нисам погледао нити један део Бетмена, једноставно не могу...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari