Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srbija neće priznati Ben Afleka kao novog Betmena

Film ce ionako biti djubre najverovatnije, Superman vs Batman vs Godzilla lol :) Betmen je ionako pod maskom i glasno sapuce svo vreme, a kad bude civil u filmu Aflek moze da izvuce dobru glumu..

To mu bolje ide svakako al ok mi je i kao glumac..

188882459092156530434538.jpg

Ja nemam nista protiv Afleka u toj ulozi...stvari su trenutno takve da ono sto je smece ove godine - sledece godine postane OK, a godinu posle toga postane remek-delo, tako da...

Uglavnom - Elysium, najvece razocaranje ove godine. A toliko sam ocekivao od filma...Jos jedan film koji ce postati remek-delo za par godina od sad, uz hitove kao sto su ovogodisnji Superman, Pacific Rim, Star Trek, itd itd. Jedno je sigurno, ona abominacija zvana Pain&Gain ce sigurno ostati smece:d

Remek delo?
To ne postoji zadnjh 15 godina.
Ovo je klasicno stancovanje gomile filmova bez ikakvog smisla i reda.
Filmska industrija kao i industrija igara jednostavno nas zatrpavaju necim
sto se zove kako zaraditi sto vise para sa sto manje ulozenog.
Gledam redovno vecinu toga sta izade ali remek delo mi je izgleda promaklo :D

Gledam bas, filmovi pogotovo epika i SF idu nizbrdo i nema im izlaza.

Moja neka top lista filmova zadnjih pet godina po nivou zabave i tripa koji su izazvali dok ih gledah:

10. Slumdog millionaire
9. District 9
8. Up
7. Wall-E
6. Real steel
5. Django
4. Tangled
3. Avengers
2. Despicable me
1. Warrior

ima tu da se doda verovatno neki film, nisam gledao Hugo-a i Life of Pi za koje svi kazu da su odlicni, nisam gledao ni Argo jer posle Hurt Locker-a ne gledam vise filmove americke propagande u ratu koji dobiju 16 oskara ni za sta. nekako kad se vrnem u rikverc ovo su meni najbolji filmovi zadnjih 5 godina koje sam gledao sa uzivanjem

@Vuk40:
Ne kapiras sta sam napisao. Hocu da kazem sledece - da kvalitet tako drasticno pada iz godine u godinu da ono sto je danas njesra, za par godina bude jos i dobro iliti onaj film sto mi je bio njesra pre dve-tri godine sad mi je jos i postao dobar danas zbog svih ovih novih trendova megaeksploatacije nastavaka, shakycamera, eksplozija, superheroja i kolicine gluposti i plitkoce u prici...Zajedno s time padaju i nasi standardi, toliko da ni James Cameron nece moci da ih podigne sa dna okeana :)

No da ne idemo dalje u off, hteo sam samo da iskazem svoje razocarenje Elysiumom i to je sve.

Poslednja izmena:
Ma skapirao sam :)
Samo sam se nadovezao na tvoje izlaganje.

@Igorica izgleda da je samo meni promakla genijalnost despicable me koga nisam ni odgledao do kraja od dosade. Wall-e mi je sjajan a District 9 bi po meni na toj tvojoj listi zauzeo prvo mesto i to iz zezanja. U zadnje vreme sve vise citam a manje gledam fantastiku i horor, situacija je alarmantna koliko su filmovi losi.

Kameronova Battle Angel Alita će objasniti kako film tog tipa treba da izgleda, samo ko će to dočekati...

Ben Affleck novi Batman...OMG :smash: Na sta ce to da lici...
Battle Angel Alita..gledao animu..ne znam da li ce to preneti na filmsko platno kao sto je u crtanom...kao i sto ne znam na sta li ce da lici Robotech i Cowboy Bebop

Iron Man 3. Film je odlican. 9/10 od mene, samo zato sto nije sniman u 16:9 kao Avengers. :)

Now You See Me - 9/10 Dobra gluma, dobra prica, napetost cela 2 sata. Dobio sve sto sam ocekivao i vise. Jedino sto nema neku repetitivnu vrednost gledanja, zato mu dajem 9.

@ Dzekson
Manje "crtaca", vise drama ;).

Razumem sta si teo da kazes, i - ne. Opao je kvalitet holivuda u svim zanrovima a upravo sam kao primer nahvaljene drame uzeo Black swan recimo, i nije zasluzio da se nadje na mojoj listi. Izgleda da je Nolan samo jedan od ukupne potrebe "da se zamraci" sve sto se pravi i meni se to ne svidja. U holivudu trenutno u pogledu drame vlada apsolutni romantizam a je*o ti to ako nema lepih emocija, sve neke drame, porodice, raspadi, bolesti i smrti. odgledah ono u kovcegu sto bleji lik ceo film i kad se zavrsilo teo da razbijem monitor. Animirani koje spomenuh su za mene vrhunac sedme umetnosti, izazivaju lepa osecanja i emotivni su toliko da te oraspoloze i ostave utisak. Ionako zivimo u septickoj Srbiji, poslednje sto mi treba je da se deprimiram zbog filma.

Kako te District 9 nije deprimirao?

Napisao sam veoma dugacak post i onda sam tek video da si naveo Real Steel u tvojoj listi top 10 filmova, i lepo sam sve obrisao. 3/3 ignora su mi iz ove teme, i to se nisam ni sa kim pokacio nego kad citam necije postove hvata me mucnina. Sta da ti kazem, u pravu si, carry on...

Malo da ubijem temu nesvakidasnjim vestima..

http://www.imdb.com/news/ni56087514/
Прво помислих ужас, ал' кад се сетим његових улога у филмовима Кевина Смита, првенствено Догма, а никако Девојка из Џерсија :D и кад се сетим разних Бетмена пре Нолана, ово и не мора да буде тако лоше.

Napisao sam veoma dugacak post i onda sam tek video da si naveo Real Steel u tvojoj listi top 10 filmova, i lepo sam sve obrisao. 3/3 ignora su mi iz ove teme, i to se nisam ni sa kim pokacio nego kad citam necije postove hvata me mucnina. Sta da ti kazem, u pravu si, carry on...

Mene ne hvata mucnina jer preovladava tolerancija. Real Steel je odlican emotivan porodicni film i pored annoying klinca i pored plot holes-a, upravo ono o cemu pricam - obraduje coveka. Real steel je najbolji primer filma koji pocinjes da gledas sa veoma malim ocekivanjima a dobijes nesto neocekivano ekstra.

@boris - nema zasto da me deprimira, pokazao je film da je covekova predrasuda njegova najveca mana i kako nakon greske sledi pokajanje. kraj je fenomenalan.

Despicable Me 2->До јајца свака препорука:wave:

Odgledao sinoć Elizijum, prvih 30 minuta je obećavalo novi klasik SFa u rangu sa Blade Runnerom, ali je onda toliko priča razvodnjena, detalji su postali neubedljivi, a ni gluma većine likova me nije oduševila...Sve u svemu, zažalio sam sto dadoh pare na kraju...ove godine, sem WWZ, sve su bili teški promašaji...ostaje da se nadam da će Ridick izvući stvar...

Jodo ce se pitati 0%. On je vec napravio sedamdesetih par filmova i ne verujem da bi iko uzeo savet od njega, al u poslednje vreme ima sve manje ideja al sve vecu potrebu za parama :)

Прво помислих ужас, ал' кад се сетим његових улога у филмовима Кевина Смита, првенствено Догма, а никако Девојка из Џерсија :D и кад се сетим разних Бетмена пре Нолана, ово и не мора да буде тако лоше.

Svi zaboravljaju da je Aflek već bio superheroj tj. Daredevil. Mada mene ne pogađa naročito jer mislim da je Betmen serijal prehajpovan a da je poslednji, treći deo bezveze film. Mada nije jedini serijal koji je imao takav put, od sjaja do očaja. Kum, Gospodar Prstenova, Ratovi Zvezda... kod svih tih serijala treći i poslednji deo je daleko lošiji od gotovo savršenog uvoda u priču .

Jodo ce se pitati 0%. On je vec napravio sedamdesetih par filmova i ne verujem da bi iko uzeo savet od njega, al u poslednje vreme ima sve manje ideja al sve vecu potrebu za parama :)

ne verujem da ce moci da ga ostave postrani 100% ... da je nesto drugo mozda, ali ne i za Inkal.

[YOUTUBE]ZDFeStB0q4I[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Није ми јасна ова критика Афлека. Што сте толико разочарани? Афлек није дорастао и неће моћи да изнесе улогу? Као да ту има шта да се глуми и као да је Бетменологија врхунац кинематографије? Гледао сам бар један одличан филм у коме је глумео дотични (Добри Вил Хантинг) али још нисам погледао нити један део Бетмена, једноставно не могу...

Није ми јасна ова критика Афлека. Што сте толико разочарани? Афлек није дорастао и неће моћи да изнесе улогу? Као да ту има шта да се глуми и као да је Бетменологија врхунац кинематографије? Гледао сам бар један одличан филм у коме је глумео дотични (Добри Вил Хантинг) али још нисам погледао нити један део Бетмена, једноставно не могу...

Aflek nije los, samo je jednodimenzionalan, on ima jedan tip uloga i jednu vrstu glume. Meni se licno i Daredevil dopao, tako da ovo ne mora da bude lose

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno