vuk204
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.08.2002
- Poena
- 620
Pawn Shop Chronicles (2012) 8/10 najbolji opis bi bio: Sin City (2005) meets O Brother, Where Art Thou? (2000)
Mislio sam da ne postoji gluplji film od bilo kog dela Hangovera...
Međutim....... odgledah danas Pain & Gain.
Film se ne može nazvati filmom.
0 (slovima: nula) puta sam se nasmejao.
Protraćeno vreme.
Iako sam trebao posle 10 minuta da ga ugasim, dao sam mu šansu (isto kao i Hangoveru) nadajući se da će se nešto dogoditi, da će biti zabavnije... NIŠTA
Ocena isto kao i kod Hangovera (od nula do deset): -10
SRAMOTA!!!
Man of Tai Chi , au... 2/10
verovatno poistovecuju Tai Chi chuan i Kung fu kao iste pojmove
Poslednji wulverine me je bas smorio.
Pocetak je bio zanimljiv, efekti su dobro uradjeni, pogotovo kako se ljusti od dejstva H bombe, otresao bih i onu japanku sa macem sto se pojavljuje u kafani na Aljasci iako nije nesto al su je uradili da parivuce paznju. E da i onaj krevet na kojem chicha lezi je gotivan i probao bih ga rado. Ostatak filma je podbacio, i u poredjenju sa ostalim wilverinima i xmen uopste je za klasu ispod. Mislim chicha na kraju jurca u oklopu i isisava ovome adamantijum. I zasto bi uopste kro adamantijum chicha wulverinu isisao mogucnost regeneracije? Tu tek ne vidim poentu. E da i unuka chche nije za baciti. A ona xmen zmija mi se nije dopala. Valjda ne volim "jezicare".
Ovo je nešto najocajnije što sam video, najspremniji na svetu ne mogu da se tuku ovom frekvencijom, na stranu što posle niza udaraca, nema ni crvenila na koži :-D smejurija, udari vratom o šipku, manje ga zabolelo nego da ga je komarac sibnuo....A ako nesto valja od borbe sto sam relativno skoro video to je ovo http://www.youtube.com/watch?v=yvmbR9UL8iY .
nije ga ugasio, nema razloga. postovanje kung fu zanra je stvar licnog utiska i ljudi kojima ovo nije odusevljavajuce verovatno poistovecuju Tai Chi chuan i Kung fu kao iste pojmove bez ikakve ideje o samoj koreografiji koliko je komlikovana i i pored filmske namene realna u stvari, misleci na osnovu UFC-a i slicnih gluposti kako je brute force i "brazilski dziudzicu" najbolji kombo za borilacke vestine. Borbe u ovom filmu su vracanje na staro bez shaky cam i ostalih modernih gluposti i meni kao obozavalacu borilackih vestina je ovo odlican film.
Ко је гледао филм зна зашто је битно да стави наочареKad ste vec kod tuce na filmu:
.. i to sve zato sto ovaj crnac nece da proba suncane naocare.[YOUTUBE]x5INmcS8_Y4[/YOUTUBE]![]()
Jel stvarno mislis da je moguce razumeti ovakvu recenicu?ok za pain and gain.al brte z hangover si sw zeznuo zesce po meni komedija otkidaaa prost ili je to efekat bioskopa i pune sale ali mislim da nisi u pravu
Jel stvarno mislis da je moguce razumeti ovakvu recenicu?
Preskocio si 12 zareza i 2 tacke.
Ја и мртав пијан с телефона куцам граматички савршене порукеbrate pisao sam sa telefona kaao i sada.
Pain & Gain ...dok je ovde skoro pa kompetno provucena kroz komicni ton tokom celog filma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari