Šta je novo?

Grand Theft Auto V

ja mislim da "this fall" vazi samo za konzole, a da ce za pc kasniti kao i uvek ~6 meseci...no bice mi drago ako i za pc izadje odmah, mada znajuci rockstar...

naravno . čovek će legalno da je downloaduje .

Pre će biti da ljudi koji pitaju za težinu u GB, brinu da neće moći da stane na njihov SSD od 60-128 GB.

Da bas me briga da ubacim famozni GTA od vrv 30+GB na sistemski SSD ..... Zanima me zbog HDD za pakovanje igara i filmova da znam dal da ga "spremam" ili da kupujem veci.... Mnogo mi znaci dal ce da ucita misiju za 20 ili 5 sekundi.....

To samo ako bude bilo "Za maximum uzitak pozeljno je 8 jezgara tipa i7 Haswell/Ivy..." Ali ne verujem... Sto se tice ostalog ne brinem se sa trenutnom konfom... E sad ako se setimo optimizacije cuvene "cetvorke" to je vec druga prica....

To samo ako bude bilo "Za maximum uzitak pozeljno je 8 jezgara tipa i7 Haswell/Ivy..." Ali ne verujem... Sto se tice ostalog ne brinem se sa trenutnom konfom... E sad ako se setimo optimizacije cuvene "cetvorke" to je vec druga prica....

Intel nije spustio 8 jezgra u narod...

mislio je 4 fizicka + 4 hyperthreading = 8 kod i7...

DoX ako bi ti morao da brines sa 2500k i finom grafom, onda bi radije kupio i ps4 nego upgradeovao komp, vise bi se isplatilo :p

Poslednja izmena:
Ma potpisujem da ce bolje raditi od IV deluje da su se posvetili malo poslu ovoga puta :-D masine ce sve furati ovo sa finim fps :-D Ipak je i 2K umesao malo vise prste ;-D

mislio je 4 fizicka + 4 hyperthreading = 8 kod i7...

DoX ako bi ti morao da brines sa 2500k i finom grafom, onda bi radije kupio i ps4 nego upgradeovao komp, vise bi se isplatilo :p

Da, to sam mislio... Bilo bi ok da sve sljaka fino. Ali dok se ne desi izlazak mozemo samo da nagadjamo....

Nvidia:

Please note, during our Thursday’s earnings call, our investor relations team provided a list of important games that gamers are looking forward to on PC this fall, and included Grand Theft Auto V on that list. This statement was made with the intent of expressing enthusiasm for the games industry in general, and was not intended to represent specific knowledge possessed by NVIDIA. NVIDIA does not have information on any possible PC version release of Grand Theft Auto or its availability. We deeply regret the error.

[YOUTUBE]olEGtoYs_8A[/YOUTUBE]

Jedan od najvecih razloga za promenu celokupnog kompa :) Igra ce biti ekstra zahtevna

Ajde da se kladimo da ce biti manje zahtevna od GTA IV. :)

-1 NEma sanse. Mada mozda vam se i ucini manje zahtjevna posto kupite nove graficke kartice. ;)

GTA IV se raspadao na konzolama. Ne moze novi biti gori od toga.

RAGE endžin je optimizovan od vremena GTAIV. Isti endži pokreće Max Payne 3, doduše tamo je okruženje mnogo uže od GTA igre ali verujem da su dodatno poradili na optimizaciji. Barem za platforme za koje ova igra izlazi a to su konzole.

zasto ne stavljaju trailere u full hd ffs

Boles' :) Mozda se pazari i or'ginal od 85e.

Odlicno izgleda. Koliko li ljudi radi na ovome i kako sve spakuju da se ne raspadne, nije mi jasno...
Ovakav online bas ima potencijala.

#onokad nema recoila..

Mene više vožnja brine, mada na ovom klipu ima zanošenja samo je pitanje da li je animacija ili prava vožnja u igri.

Nazad
Vrh Dno