Ljudi pomagajte, I f*ucked up my phone!
Sinoc zadjem preko Total Commandera u internu memoriju telefona, nadjem u app\data ili data\app folderu brdo .apk fajlova i izbrisem sve misleci da je to temp folder od instalacija, *****. Kako sam to izbrisao tako je fon poceo da izbacuje force close poruke za avast, battery stats i sl, i odmah sam znao da sam s*ebao stvar i izbrisao bitne fajlove. Resetujem fon i tu napravim najvecu gresku! Fon nije hteo da se bootuje uopste, stigne do VIP logo animacije i tu stoji.
Uspeo sam posle desetog puta da uradim hard reset (factory reset) i sad usao u default huawei launcher, olaksanje. E sad s obzirom da sam imao BRDO dobrih aplikacija na fonu, ja nih sada uradio nesto slicno kao kada reinstaliram win7 na kompu i formatiram particiju. Znaci, iskopiracu ceo DCIM folder sa fotkama i klipovima i to mi je prakticno ceo backup sa kartice.
Mene jako zanima sta sve smem sa kartice da brisem. Sta pod obavezno treba sacuvati sa kartice, koje foldere i sl?
Isto tako me zanima sada koji launcher je najbolji? Koristio sam GOLAuncher i ok je, ali ume da secka, zabaguje, pogotovo kada se kaci na WiFi (osim ako nije to android bug). Preporucite mi neki launcher, malo manje zahtevan.