Šta je novo?

LG L7 II

A onaj popust koji reklamiraju? 10.000din ako je paket skuplji od 990din:
http://www.betaoms.com/ekonomija/6079-10000-dinara-popust-na-sve-telefone-u-telenoru

Nego jel moze da se telefon otkljuca za sve mreze u servisu ili preko neta?

Danas sam bio u telenoru od dodatnih 10000 popusta nema ništa, navodno je to već uračunato zvanične cene na sajtu. Stara fora sa popustom za naivne, samo bacanje prašine u oči. To moze da prođe samo u ovoj zemlji.

Ne navodno nego jeste uračunato. Da si tek video cene pre popusta :S: S3 sa PiS 500 sad izađe oko 350 sto je dosta realno kad pogledaš da dobijas i 2g garanciju a nije velika mesecna pretplata.

Da li je neko uspeo da otkljuca tel i za ostale mreze? Kakva je sa tim situacija?

Danas sam bio u telenoru od dodatnih 10000 popusta nema ništa, navodno je to već uračunato zvanične cene na sajtu. Stara fora sa popustom za naivne, samo bacanje prašine u oči. To moze da prođe samo u ovoj zemlji.

Sta li ti pricas ? Svi telefoni su dobili popust, ja sam bio pre dve nedelje u sredu u telenoru i cene su bile npr na PIS 500 nokia lumia 620 je bila ,24000 lgl9 je bio 25000 ,lg l7 II 16800 ,onda sam ponovo svratio u subotu i bio je popust od 10 000 znaci na isti paket lumia je bila 14000 ,lg l9 15000 , lgl7 II 6800 koji sam ja i uzeo ,tako da nemoj da siris bezvezne informacije .A ZTE Blade G je sa 6000 spusten na 1 dinar ,HTC Desire X sa 14000 na 6000 i jos neki samo nisam popamtio.

Poslednja izmena:
Posle 10 dana koriscenja novog LG P710 iz Telenora, telefon je zavrsio u servisu zbog neispravnog mikrofona.
Desavalo se da me druga strana ne cuje kada ja pozivam.
Povratak na stari dobri HTC Desire :)

I meni se ovo sa zvucnikom desilo jednom ,ali sam ga restartovao i radio je

Imam ovaj telefon 10-ak dana. Unapred sam znao za njegove nedostake u odnosu na S3 mini (koi je isto tako bio moguci izbor)
Prevagnula je baterija. Prvi put je dosla sa ~25% i otisla za dan i po.
Posle punjenja , uz normalnu za mene upotrebu (telefon, malo poruka, popunjavanje kalenadara za zadatke posle odmora, mnogo cackanja i podesavanja , rzultat je sledeci (nisam znao da skinem screenshot- kazite sta da instaliram za to?)>
5 dana i nekolko sati uz 6h i 10-ak minuta za screen on (do 5%). za mene puna kapa.
Od zabeleski - 2-3 puta mi se promenio wallpaper na default umesto onog koji i sam ja izabrao.
Sledeci izbor za telefon bi bio (dobra baterija je uslov br, 1) - S3, ali to je vec preskupo za mene - pre bi kupio tablet.

Poslednja izmena:
Dvoumim ustvari troumim se izmedju ovog modela L7 II ,Htc Desire X ili Zte Blade G ?!! Istekao mi ugovor u Telenoru pa bi da produzim koje su vase preporuke nekako izmedju ovih modela najprivlacniji mi Htc Desire X samo me nervira sto nema prednju kameru... hvala...

Најбољи од та три ти је овај LG:)

@Gogisha

za sc drzi power i smanjivanje zvuka u isto vreme

Dvoumim ustvari troumim se izmedju ovog modela L7 II ,Htc Desire X ili Zte Blade G ?!! Istekao mi ugovor u Telenoru pa bi da produzim koje su vase preporuke nekako izmedju ovih modela najprivlacniji mi Htc Desire X samo me nervira sto nema prednju kameru... hvala...

Sacekaj jos koji dan,stize im jos par telefona medju njima u Galaxy core koji ce ujedno u tom cenovnom rangu biti najbolja kupovina ;-) i ja ga jedva cekam i da onda obnovim ugovor ;-)

@dovia

Blagodarim! :)

Poslednja izmena:
Ja sam moj otključao pre prodaje kodom, bez ikakvih problema. Kod sam dobio od drugara koji drži servis za mobilne.

Mozes li da mi posaljes neki kontakt od tog tvog drugara? Treba mi neko ko ima generator da otkljucam Galaxy Beam i8530... naravno placam razumnu cenu usluge. Hvala ;)

Imam L7 II kupljen u Vip-u i veoma cesto se desava da kad ja zovem druga strana me ne cuje prosto se mikrofon ne upali. Resenje upaliti pa ugasiti telefon i radi neko vreme ili u toku poziva obavezno upaliti spekerfon pa ugasiti pre nego sto se osoba javi. Sve je prilicno iritirajuce. Nesto je do software tako se cini. Pisao sam LG kazu nosi u ovlascen servis a nisam ga jos odneo nadam se update koji ovo resava jer koliko sam pronasao servisi to ne resavaju samo vrate kazu sve uredu.
Pozz.

Imam L7 II kupljen u Vip-u i veoma cesto se desava da kad ja zovem druga strana me ne cuje prosto se mikrofon ne upali. Resenje upaliti pa ugasiti telefon i radi neko vreme ili u toku poziva obavezno upaliti spekerfon pa ugasiti pre nego sto se osoba javi. Sve je prilicno iritirajuce. Nesto je do software tako se cini. Pisao sam LG kazu nosi u ovlascen servis a nisam ga jos odneo nadam se update koji ovo resava jer koliko sam pronasao servisi to ne resavaju samo vrate kazu sve uredu.
Pozz.

Ja sam 3 dana nakon sto je stigao u VIP uzeo svoj L7II i za sada sve radi perfektno.... :)

Pozz.
Dva puta mi se desila ista stvar.

Ima li kod nas da se uzmu ledja ili silikon za l7ii?

Ja nigde ne mogu da nadjem foliju za isti

Ljudi, zašto lupate da je telefon loš sa mikrofonom i kamerom ?? Meni telefon extra radi igram igrice sve telefon je baba roga nikad nije zabagovao , svima preporučujem ovaj telefon!

Za mene je ovaj LG Optimus L7 II baš dobar... :)

Ljudi, zašto lupate da je telefon loš sa mikrofonom i kamerom ??

Prvi post, pa odmah đonom. Ljudi ne lupaju, već prenose svoja iskustva. To što tebi telefon radi "extra" nije uopšte reprezentativan uzorak, and vice versa. Zato smo tu da podelimo iskustva.

Da li neko ima problema sa IGO navigacijom i GPS signalom?
Naime telefon fiksira GPS signal,ali u IGO navigaciji pokazuje da stalno trazi satelite i nikako ne nalazi signal.....

Evo neka moja iskustava: Tel je generalno odlican za te pare, mada sam ga uze pre akcije u Telenoru od 10k, ali opet cini mi se da vredi. Za neke nezahtevne korisnike kao sto sam ja je sasvim ok, kamera me nije bas odusevila, ali vecina slika na dnevnom svetlu su ok, ostalo je jako lose. Odziv je 'nako, moglo j eto i bolje i sumnjam da ce ako i bude nekog update-a biti neto bolje, a do tada ce ga menjati za drugi. Lep dizajn, solidan ekran, fenomenalna baterija, wifi bi mogao imati bolji domet ali to se resava boljim AP-om. Neko je cini mi se pitao nedavno za background u meniju, koji se menja tako sto se ode u app meni pa settings/option soft dugme i u app wallpaper se bira pozadina.
Ono sto me iritira i jako nervira zadnjoh dana je problem koji se ovde pominje je mikrofon: pri pozivanju druga strana me ne cuje. Probacu da skinem Viber kao sto rece @nemanjabgd84 ili factory reset pa cemo videti. Ne svidja mi se zadni poklopac, mogli su to malo bolje, al aj sts je tu je.

Posle 10 dana koriscenja novog LG P710 iz Telenora, telefon je zavrsio u servisu zbog neispravnog mikrofona.
Desavalo se da me druga strana ne cuje kada ja pozivam.
Povratak na stari dobri HTC Desire :)

Gospoda iz Telenora još uvek "testiraju" moj telefon. Znači izuzetna usluga, kupio nov telefon pre tačno mesec dana, platio račun, a ne koristim telefon.
Pitam ja u Telenoru, da mi daju drugi novi telefon, a oni kažu da to ne može. A da vratite pare? Ne može.
Ovo ima samo u Srbiji.
:mad:

Nazad
Vrh Dno