A onaj popust koji reklamiraju? 10.000din ako je paket skuplji od 990din:
http://www.betaoms.com/ekonomija/6079-10000-dinara-popust-na-sve-telefone-u-telenoru
Nego jel moze da se telefon otkljuca za sve mreze u servisu ili preko neta?
Danas sam bio u telenoru od dodatnih 10000 popusta nema ništa, navodno je to već uračunato zvanične cene na sajtu. Stara fora sa popustom za naivne, samo bacanje prašine u oči. To moze da prođe samo u ovoj zemlji.
Posle 10 dana koriscenja novog LG P710 iz Telenora, telefon je zavrsio u servisu zbog neispravnog mikrofona.
Desavalo se da me druga strana ne cuje kada ja pozivam.
Povratak na stari dobri HTC Desire![]()
Dvoumim ustvari troumim se izmedju ovog modela L7 II ,Htc Desire X ili Zte Blade G ?!! Istekao mi ugovor u Telenoru pa bi da produzim koje su vase preporuke nekako izmedju ovih modela najprivlacniji mi Htc Desire X samo me nervira sto nema prednju kameru... hvala...
Da li je neko uspeo da otkljuca tel i za ostale mreze? Kakva je sa tim situacija?
Ja sam moj otključao pre prodaje kodom, bez ikakvih problema. Kod sam dobio od drugara koji drži servis za mobilne.
Imam L7 II kupljen u Vip-u i veoma cesto se desava da kad ja zovem druga strana me ne cuje prosto se mikrofon ne upali. Resenje upaliti pa ugasiti telefon i radi neko vreme ili u toku poziva obavezno upaliti spekerfon pa ugasiti pre nego sto se osoba javi. Sve je prilicno iritirajuce. Nesto je do software tako se cini. Pisao sam LG kazu nosi u ovlascen servis a nisam ga jos odneo nadam se update koji ovo resava jer koliko sam pronasao servisi to ne resavaju samo vrate kazu sve uredu.
Pozz.
Dva puta mi se desila ista stvar.Imam L7 II kupljen u Vip-u i veoma cesto se desava da kad ja zovem druga strana me ne cuje prosto se mikrofon ne upali. Resenje upaliti pa ugasiti telefon i radi neko vreme ili u toku poziva obavezno upaliti spekerfon pa ugasiti pre nego sto se osoba javi. Sve je prilicno iritirajuce. Nesto je do software tako se cini. Pisao sam LG kazu nosi u ovlascen servis a nisam ga jos odneo nadam se update koji ovo resava jer koliko sam pronasao servisi to ne resavaju samo vrate kazu sve uredu.
Pozz.
Ima li kod nas da se uzmu ledja ili silikon za l7ii?
Ja nigde ne mogu da nadjem foliju za isti
Ljudi, zašto lupate da je telefon loš sa mikrofonom i kamerom ??
Prvi post, pa odmah đonom. Ljudi ne lupaju, već prenose svoja iskustva. To što tebi telefon radi "extra" nije uopšte reprezentativan uzorak, and vice versa. Zato smo tu da podelimo iskustva.
Posle 10 dana koriscenja novog LG P710 iz Telenora, telefon je zavrsio u servisu zbog neispravnog mikrofona.
Desavalo se da me druga strana ne cuje kada ja pozivam.
Povratak na stari dobri HTC Desire![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari