Ljudi, se neko razmišlja da uzme amoi n828? Razmišljam se na osnovu Duke-ovih postova (stvarno je šteta što više ne piše u ovoj temi.....)
Dva vrlo slicna telefona, s tim sto ovaj Faea F1 ima kvalitetniji ekran, a s obzirom na malu razliku u ceni, mislim da je bolji izbor.Jel pise taj covek negde drugde?
I jel zna neko nesto o Faea F1? Nasao sam neki ruski forum, al slabo divanim ruski, a ni google translate se nije proslavio...
uzeo telefon danas. prvi utisak je apsolutno fantastican. jos nisam sredio nista skoro i bakcem se sa prebacivanjem medije, ali nemam nijednu zamerku za sada.
telefon uopste nije preveliki. lako se drzi u ruci i koristi jednom rukom.
nisam platio nista pri preuzimanju. iako su mi kinezi potvrdili da ce na paket napisati ono sto sam ih zamolio ("car gps device" sa cenom od 44.99$), paket je bio obelezen kao "daily nececities" sa cenom od 25$. nisam pronasao ni pecat da se carini ni da je oslobodjen, tako da je izgleda sa aerodroma presao pravo u postu, mada je na trackingu pisalo da je na carini.
malo sam nabacao sada samo da se javim, a narednih dana cu valjda jos ponesto
U temi o carini se javio onaj lik sto radi na aerodromu na rasporedjivanju paketa i rekao da oni neke pakete proslede direktno postama, a ne carinskoj upravi ili kako se vec zove pa da tako neki paketi prodju bez ikakvog pregleda. Stvarno ne znam detalje, niti mi je bitno, samo sam razmisljao naglas
Za bateriju sada mogu da potvrdim da je dobra i dovoljna. I uz dosta koriscenja (prosecnog korisnika) baterija bi trebala da drzi barem jedan dan. Uz samo malo manje akanja, moze da potraje cela 2.
Instalirao sam sinoc igo i nisam dobio fix iz stana, ali cu danas jos isprobati kada izadjem.
Odlucio sam i da se ne gnjavim sa rutovanjem. Samo cu malo da razredim aplikacije i to je to.
Mislim da pokusavaju da se sto pre rese starih zaliha jer W200 kosta 30-40$ vise i bolje ce se prodavati nego W100 (veci ekran, veca rezolucija, veci ROM i brzi procesor)Da li je neko imao iskustva sa ThL W100,posto je na pandawill-u naveden kao bestseller,a cena mu je 159$ sto je bas jeftino za quad-core telefon sa 1gb ram-a?![]()
Hiljadu puta ću da napišem - specifikacija je samo pola priče. Veoma je važno kako taj telefon radi u stvarnosti; pri tome mislim na sve njegove aspekte rada - usklađenost softvera i hardvera u skladnu celinu. quality control. Bez mučenja sa kalibracijom baterije, sa indikatorima ili senzorima, GPS fix-evima...Ali osim specifikacija, sve ostalo je nepoznanica
Hitna pomoć stižeOwime hitna pomoc -
jesi imao problema sa punjenjem ?
Menadzer moje firme se isprimao na ZOPO C2 (u kini) i uzeo meni i njemu jedan, dok ja ne odem ali mi se zali da nece da mu se puni, podnosno hoce ali sa 10 na 11 posto pola sata na punjacu. a videh na zopomobileshop forumima da ljudi imaju slican problem. jesi li ti imao isti problem ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari