Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Онда нека остави SuperSu, бољи је. :)

Pa ne bash, imam Philz recovery koji najnormalnije radi ali mi Superuser i SuperSU stalno prijavljuju da je binary out of date i da je neophodan update. Medjutim, kada to pokusam dobijem neku gresku i to je to :)

Ako koristis stock rom uradi chainfire autoroot. Pa onda koji hoces recovery

Ako imas custom rom iskljucivo cwm, koji je okacen u prvom postu zvanicne cm teme na xda. Ao je custom rom je vec rutovan.

Jedino ovako izbegavas probleme, dosta korisnikase po raznim temema zalilo zbog bagovitog recoverija, philz iako dobro deluje na prvi pogled po meni jejako nepouzdan (licno iskustvo)

Stigao kod sa ebaya. Radi kao zmaj! Hvala stig jos jednom,uopste mi nije padalo na pamet. Cak sam malopre (dok sam cekao kod) prosao gradom i rekoh da pitam kod ovih nasih niskih matrapaza koliko je otkljucavanje i ladno mi je lik trazio 30e i jos jedan koji je rekao 1000din ali realno,lik ni ne zna sta ga pitam. Mada mozda je i mislio da moze da ga otkljuca free kroz menije iako ne deluje tako.. :)

A koliko je tebi izaslo na Ebay-u ?

Cek to ti oni prijavljuju, a tebi radi root (jesi probao titanium npr) ili ti ni root ne radi? Inače Superuser i supersu se krljaju kada su zajedno, pa možda ne zna telefon koga da sluša ;)

Inače... Jel ti pokušavaš da root-ujes onaj GE ili stock?

Nisam ih ostavio zajedno, naravno. To bi bilo krajnje glupo. Bilo koja aplikacija koju sam probao, a da zahteva root, kaze da ga nemam. SuperSu/Superuser prilikom starta prijavljuju da je su out-of-date i da treba update. Ako pokusam da ga uradim, sve sto mi kazu je *error* iliti nista. CWM mi radi normalno.

I da, ROM koji koristim je Fugly TW based UBMEA.

A što ne probaš da flešneš neki rootovan kernel? Koliko sam ja ukapirao taj Philz sadrži u sebi samo recovery, ne i rootovan kernel. Stavi Adam-a ;)

A sta je sa onim prerooted ROM-ovima?

Može i tako ali oni ne sadrže custom recovery onda ;)

A da flashnes SuperSu iz recovery-ja ?

Imam par pitanja ako neko zna da mi ogovori :)

1. Posto trazim telefon da uzmem zanima me varijanta od operatera ( neko uzeo od operatera i sad ga prodaje full 2 god garacije i sl) Kako je ostvarljiva ta garacija ? Da li onaj koji je potpisao ugovor sa operaterom jedini moze da reklamira uredjaj ako dodje do kvara? I da li moze da se reklamira smao u prodavnici u kojoj je uzet telefon ili se jednostavno sve to izbegava tako sto se telefon nosi (salje) ovlascenom servisu ?

2. jel portovase rom sa GE verzije ?:) vanila andorid ?:)

1. Posto trazim telefon da uzmem zanima me varijanta od operatera ( neko uzeo od operatera i sad ga prodaje full 2 god garacije i sl) Kako je ostvarljiva ta garacija ? Da li onaj koji je potpisao ugovor sa operaterom jedini moze da reklamira uredjaj ako dodje do kvara? I da li moze da se reklamira smao u prodavnici u kojoj je uzet telefon ili se jednostavno sve to izbegava tako sto se telefon nosi (salje) ovlascenom servisu ?

Ne bih da ti se mesam u kupovinu, ali gde gledas ti telefone? Pa mobilnisvet je pun S4 oglasima sa dve godine garancije od operatera i fiskalnim racunom, neotpakovani

1.) Ako je sa telenora i sa garancijom i fiskalnim računom na reklamaciju ga nosiš sam. U VIP-u na reklamaciju mora da nosi vlasnik ugovora. Za MTS ne znam.

Samo kad gledaš oglase nemoj uzimati nešto za šta ti kažu da ima 2 god garancije a daju ti samo overenu garanciju bez računa. Takvi telefoni su obično uzeti na firmu i ti kao fizičko lice ne možeš ostvariti garanciju.

2.) Odavno ima portovan GE rom.

^ hvala za info, jedini problem sto sa telenora mogu da nadjem samo beli....

Jel ima neko informaciju kada će se pojaviti Active verzija kod nas, po mobil shopovima ili kod operatera?

Pozdrav,

Resio sam problem na kraju, skinuo sam SuperSU.zip i fleshovao ga rucno.

^ :D

Na kraju sam uzeo beli iz Telenora :) lockvan je ali sad cemo i to da resimo :)

Najbolji nacin za sim unlock neko ?

Poslednja izmena:
Kupi kod na ebay-u.

Ja sam juče otključao svoj kodom sa ebaya, ALI, savetujem ti da prvo probaš preko service menija. Imaš sve na xda i nije komplikovano. U stvari, koj modem imaš?

Resno :)

Lutka! :)

image-1374248779479-V.jpg

image-1374247132441-V.jpg

Samo si zaboravio da kažeš brightness na 100% pre toga

Vrh Dno