Šta je novo?

LG Nexus 4

Da li moze da se flesne preko custom recoveryja i da li se brise tako sve sa interne memorije ?

Može, uz wipe data, cash i dalvik cash, brišu se samo "user data".

Loznica ti kao prvi put da flesujes :D

Nemora wipe, ja nisam to radio samo instal .....Posle kad butuje on ti kao preko OTA odradi instalaciju 73 nove stavke i butuje se,svi podaci ostaju....

Izgleda da su i boje popravili,nisu vise onako isprane....
@fkloznica- odavno sam ja tamo :D,nismo imali iste telefone pa se nismo sretali

Poslednja izmena:
Jel moglo na 4.2.2 da dok se snima kamerom popne ekran i snimi se slika,SAD moze.Nesecam se a da nebude ko za galeriju :D

Da li neko moze da preporuci drzac za kola za N4. Bilo univerzalni bilo neki koji pase samo za N4.
Jedini uslov je da moze da se kupi kod nas sto pre, posto mi je navigacija iznenada crkla pa hocu da je koristim na telefonu, a vrlo uskoro krecem na put. :d

Antutu benchmark je bolji i to ne malo.Izgleda da su bolje optimizovali drajvere.....Sad je oko 18000 skor sa 4,3JB

Screenshot_2013-07-19-07-08-41.pngScreenshot_2013-07-19-07-10-29.png

Pa jel ima nešto da je "drastično" promenjeno, ubačeno ili novije?

Bukvalno, kao da je to nešto komplikovano ubaciti.

I to koliko vidim da nije uključeno po defaultu, ne shvatam koji je trip sa US firmama (apple, gugl, m$) da izbegavaju smartdial.

24og je zvanično predstavljanje, pa ćemo tada znati kada kreće update.

Neke aplikacije nisu kompatibilne sa 4.3 meni neredi MX plejer i GO wather EX....Vidim da se i na XDA žale zbog toga....

Pa normalno da je moguća nekompatibilnost. 4.3 nije ni izašao. Rešiće se to. :)

Nego, danas stavio alarm da me budi za posao i legao.. U jednom trenutku ulazi ćale i dere se:"PA DOBRO JEL TI IDEŠ NA POSAO ILI NE!?!"
A ja ne znam ni koja je godina a ne koliko je sati i pritisnem na Nexusu dugme da vidim kolko je sati, kad ono međutim... Ništa :V neće pa neće, stavio na punjač, ništa, ne puni se, preko usb-a na komp opet ništa. I kad sam stigao na posao držao + - i power i nakon nekog vremena oživi i šljaka sve normalno, samo sam skontao da je alarm kao da ga nisam ni dirao od prethodnog dana. Mislim šta reći, uplaši me za džabe...

Jesi stigo na poso?

A to sa tim 4.3 kolko vidim nista spec. Jaza ko da nije ni koristio telefon sa 4.2.2. Sve sto je nabrojao (osim smartdiala) je vec postojalo. :D

Mene zvanicni ne interesuje. Cekama Paranoid <3! :D

Nazad
Vrh Dno