Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Најсигурније ти је да урадиш nandroid backup и ћао.

Mozes naravno.

Edit:
@Gibo

Nisam siguran da nandroid radi backup efs-a.....!?

Da li neko zna da li je problem rotacije resen sa novim apdejtovima i sta se dobija sa novim romom sem tog problema
da cujemo iz licnog iskustva nekoga od nasih sa foruma

Ne radi backup efs-a nandroid. Philz-ov recovery ima tu mogućnost da se doda backup efs u nandroid ali nisam siguran da PhilZ pravi recovery za Note 2

da li je neko instalirao ove nove verzije 4.1.2 i kakvi su utisci ,da li je imao nekih problema

Stock 4.1.2 je dobar, malo losija baterija nego na 4.1.1 koji je neprikosnoven po tom pitanju.

Custom 4.1.2 imas na desetine. Omega v17 je dobra, v16 jos bolja...

ARHD takodje nije los.

nismo se razumeli Urose

pricam o novim verzijama 4.1.2 modifikovane verzije DMF2/ME6

Aa to, sry nisam znao na sta mislis.

Mada je v17 Omega zasnovana na DME6

Jel rootujem i instaliram CWM sa Toolkitom ili na neki drugi nacin ?
Sa toolkitom takodje backupujem i EFS ?

A za ROM vidim da pominjete omegu, tako da necu ni da pitam zw drugi.

Poslednja izmena:
E da i kakvu zastitu koristite ? Prvenstveno me zanima neka silikonska futrola.

Sta je po vama bolja kupovina NOTE II ili LG OPTIMUS G PRO?Trenutno koristim samsung galaxy s3 i razmisljam da promenim fon pa me interesuje sta je bolja kupovina po vama?Vidim da je lg poceo polako da se pojavljuje po oglasima,mada ga nema jos uvek kod operatera dok note II ima uveliko i kod operatera i po oglasima.Interesuje me koji je hardverski jaci fon zato sto bi ga uzeo da ga koristim na duze staze.Do sada sam uvek koristio samsung telefone i nemam neku preteranu zamerku na njih.Svaka preporuka dobrodosla.

Ja koristim ultra slim providnu belu ,totalno ne utice ni vizuelno na velicinu telefona a kamoli fizicki

Sta je po vama bolja kupovina NOTE II ili LG OPTIMUS G PRO?Trenutno koristim samsung galaxy s3 i razmisljam da promenim fon pa me interesuje sta je bolja kupovina po vama?Vidim da je lg poceo polako da se pojavljuje po oglasima,mada ga nema jos uvek kod operatera dok note II ima uveliko i kod operatera i po oglasima.Interesuje me koji je hardverski jaci fon zato sto bi ga uzeo da ga koristim na duze staze.Do sada sam uvek koristio samsung telefone i nemam neku preteranu zamerku na njih.Svaka preporuka dobrodosla.

G pro je bolji hardverski,ali po meni ne opravdava toliku razliku u ceni.
Bolje pricekaj mesec dana,pasce mu cena sigurno pa ga onda pazari.

Hvala na brzom odgovoru.Znaci hardverski je jaci?Znam da mu je sada malo jaca cena obzirom da ga nema kod domacih mobilnih operatera.Trebalo bi uskoro da se pojavi i kod njih,i onda ce cena sigurno pasti.Malo cu sacekati da se cena stabilizuje.Mada nikad se ne zna,mozda se odlucim i za note II.Do tada cu koristiti s3.I on mi za sada vrsi posao.

G pro je bolji hardverski,ali po meni ne opravdava toliku razliku u ceni.
Bolje pricekaj mesec dana,pasce mu cena sigurno pa ga onda pazari.

Pitanje da li ce ga biti kod operatera,i Optimus G jedino mts ima i jako se slabo prodavao.
G Pro ima noviji soc,1080p ekran,IR port koji zna biti koristan,ali nema s pen koji je odlicna stvar za onog ko zna da koristi.

E da i kakvu zastitu koristite ? Prvenstveno me zanima neka silikonska futrola.

Evo nesto bolje od silikona, tek sam stavio i ubija! Ultra slim, 0.5mm i savitljiva plastika, jedva da se primecuje a mob lezi u ruci mnogo bolje jer je hrapavo pozadi. Mislim da cu nju da sad furam najvise. Videcu ako mogu da slikam posle kako stoji na mobu. Stigle mi dve iste boje pa ako nekom treba nek se javi.

1373580027482.jpg

EDIT: evo na mobu kako izgleda ovaj polu hard case, ja sam bas zadovoljan:

100_1940.jpg

100_1945.JPG

Blic probija al ne moze bez njega da se vidi nista.

Poslednja izmena:

G pro je bolji,noviji i estetski mi se dosata vise svidja od Note II.Posle ovog apdejta deluje jos bolje http://www.gsmarena.com/lg_releases_value_pack_update_for_the_optimus_g_pro_-news-6357.php

Pošto nisam stigao da rootujem telefon i instaliram cwm preko kompa i ceo vikend necu imati vremena za komp interesuje me da li postoji nešto za rootovanje i cwm "On The Go" kao što ima za Note1 - Philz kernel & recovery koji se flashuje iz stock recovery-ja??

ima li neko od vas problem sa gyroscopom
desava mi se da se posle 2-3-4 dana jednostavno "zakoci" tj nece da rotira ekran
hoce kad odem na keyped ili saljem poruke ,ali ne rotira mi druge stvari
citao sam po netu da je to bag koji postoji kod note2 nisam proveravao za druge modele
ubacio sam novi rom 4.1.2 sa najnovijim apdejtima,ali nista se nije promenilo,samo restart pomaze, onda sve radi ok
ima li neko resenje za ovaj problem?

A meni niko da odgovori...

ima li neko od vas problem sa gyroscopom
desava mi se da se posle 2-3-4 dana jednostavno "zakoci" tj nece da rotira ekran
hoce kad odem na keyped ili saljem poruke ,ali ne rotira mi druge stvari
citao sam po netu da je to bag koji postoji kod note2 nisam proveravao za druge modele
ubacio sam novi rom 4.1.2 sa najnovijim apdejtima,ali nista se nije promenilo,samo restart pomaze, onda sve radi ok
ima li neko resenje za ovaj problem?

Ja imam taj problem. Imam omegu v16 i hoce nekad da zakuca

Meni je to pocelo da se desava kada sam taj rom instalirao dotle sa time nisam imao problema
Sad sam vratio na oficijalni ali je problem ostao na zalost

Evo nesto bolje od silikona, tek sam stavio i ubija! Ultra slim, 0.5mm i savitljiva plastika, jedva da se primecuje a mob lezi u ruci mnogo bolje jer je hrapavo pozadi. Mislim da cu nju da sad furam najvise.

isto ovo koristim i ja i sve ostalo sam batalio :) stiti telefon sa svih strana (osim ekrana :D), dovoljno je tvrda a i vrlo tanka.

Štiti i ekran, spuštao sam na nj :d
Jedva se primećuje ali izdiže taman ;)

Nazad
Vrh Dno