Mozes naravno.
Edit:
@Gibo
Nisam siguran da nandroid radi backup efs-a.....!?
E da i kakvu zastitu koristite ? Prvenstveno me zanima neka silikonska futrola.
Sta je po vama bolja kupovina NOTE II ili LG OPTIMUS G PRO?Trenutno koristim samsung galaxy s3 i razmisljam da promenim fon pa me interesuje sta je bolja kupovina po vama?Vidim da je lg poceo polako da se pojavljuje po oglasima,mada ga nema jos uvek kod operatera dok note II ima uveliko i kod operatera i po oglasima.Interesuje me koji je hardverski jaci fon zato sto bi ga uzeo da ga koristim na duze staze.Do sada sam uvek koristio samsung telefone i nemam neku preteranu zamerku na njih.Svaka preporuka dobrodosla.
G pro je bolji hardverski,ali po meni ne opravdava toliku razliku u ceni.
Bolje pricekaj mesec dana,pasce mu cena sigurno pa ga onda pazari.
E da i kakvu zastitu koristite ? Prvenstveno me zanima neka silikonska futrola.
Sta je po vama bolja kupovina NOTE II ili LG OPTIMUS G PRO?Trenutno koristim samsung galaxy s3 i razmisljam da promenim fon pa me interesuje sta je bolja kupovina po vama?Vidim da je lg poceo polako da se pojavljuje po oglasima,mada ga nema jos uvek kod operatera dok note II ima uveliko i kod operatera i po oglasima.Interesuje me koji je hardverski jaci fon zato sto bi ga uzeo da ga koristim na duze staze.Do sada sam uvek koristio samsung telefone i nemam neku preteranu zamerku na njih.Svaka preporuka dobrodosla.
ima li neko od vas problem sa gyroscopom
desava mi se da se posle 2-3-4 dana jednostavno "zakoci" tj nece da rotira ekran
hoce kad odem na keyped ili saljem poruke ,ali ne rotira mi druge stvari
citao sam po netu da je to bag koji postoji kod note2 nisam proveravao za druge modele
ubacio sam novi rom 4.1.2 sa najnovijim apdejtima,ali nista se nije promenilo,samo restart pomaze, onda sve radi ok
ima li neko resenje za ovaj problem?
Evo nesto bolje od silikona, tek sam stavio i ubija! Ultra slim, 0.5mm i savitljiva plastika, jedva da se primecuje a mob lezi u ruci mnogo bolje jer je hrapavo pozadi. Mislim da cu nju da sad furam najvise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari