Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta sam vam rekao, ja sam vec dumpovao nesto LTC na BTC i sad cekam priliku za jeftin LTC :)

inace BTC ide +100$

Sta sam vam rekao, ja sam vec dumpovao nesto LTC na BTC i sad cekam priliku za jeftin LTC :)

inace BTC ide +100$

Ja se iznervirao sto je ceo dan bilo oko 0.034, i sve me ruka bolela da se vratim u btc na 0.0333...Sad vidim da sam dobro uradio

neverujem, veliki nemogu da obrnu tako brzo, sad cena mora da miruje bar 2-3 nedelje pa se prati trend...

jednostavno mesec dana su je rusili od 65$, sve uz negaticne vesti oko MtGox-a sad kad su krenule pozitivne ide kontra..... trazi se gornji peak! i osecaj

Poslednja izmena:
Budni su oni, ček prvo da protrljaju oči. :D

Ma ko god da je, taj gleda da zaradi, ako cena ide gore i trend je gore, on nece prodavat, sve dok ne oceni da moze da promeni tok, tad krece dump/pump zestok kao sad ovo, u medjuvremenu moze doci da suprotnih desavanja ali to je samo varka

ja sam vec dumpovao nesto LTC na BTC i sad cekam priliku za jeftin LTC :)

slažem se, dobra taktika !

a pola ostaviti i prodati za dolare kad dostigne maksimum, i kupiti kad opet padne.. jednog dana.. kad opet padne na jedno 50-60, pa opet prodati skuplje.. po sistemu klackalice.. samo kad se zaustavio onaj negtivni lagani trend opadanja, onda nema klackalice..

Poslednja izmena:
Opa, jos malo pa 1 btc=100$ :bottle: .....

Ma berza je zakon ;), a ja skoro da ništa nisam radio po tom pitanju do sada, neku siću od 1-2 BTC-a uhvatio tako još pre par meseci..

Pumpace se ovo polako i do 100e, bas gde je bio pre mesec i neki dan.

Idemooo :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1373616901600.jpg
    uploadfromtaptalk1373616901600.jpg
    69.3 KB · Pregleda: 103
Ovo neko turbo balonče izgleda. Gde puca, na 120-130$? :)

Idem od kompa da ne gledam ovo :( . Prodao sam po 67e kad je bilo i cekao pad kad cvrc ...

Nisi jedini, ja prodao 1ipo komat na 74$ i cekao da padne

Ma ja istresao 9 komada . Da sam jedan pa bi cutao kao vnago u travi :)

I zna li neko koji je moguci razlog porasta cene ?

Moglo je da ode i na 50 pa bi opet kukao :p

Ma ja istresao 9 komada . Da sam jedan pa bi cutao kao vnago u travi :)

:)

uvek ima i može gore. recimo, ja sam se nakupovao btc-a za manje od 70 $ po btc-u. i juče mi neki đavo nije dao mira, a bio kod drugara, i video 69 € i iskeširao odmah. dobar posao napravio, ali sam mogao još.

moram da uplatim neki zen kurs.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno