Šta je novo?

Fotografije - 2013

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ništa drastično, takva je, to joj sunce tuče u lice, verovatno je do šminke.

Poslednja izmena:
Nisam ništa drastično, takva je, to joj sunce tuče u lice, verovatno je do šminke.

Pa sto si je okrenuo prema suncu? To se ne radi. Onda se osoba mrsti i izgleda ruzno. Okrenes je od sunca, a sa blicem razbijas sunce.

Btw, jesu ovo neka kolor sociva ili sta? Oci deluju jako neprirodno.

Kao vostana figura.

Ja ovde ni s od Sunca ne vidim... Izgleda kao da je od voska... Oci... ok da je ona BW npr ali i malo bolji kadar da je bio, i njen pozeraj malo da je poradio, ovako.... Isecena brada... kao da je neko zabo odozdo i fali joj parce :-D

Djole je slikao sočiva, pogledajte naslov njegovog posta.

^ mogao je jos malo onda da se priblizi objektu fotkanja ili da cropuje fotku.

Gabrijela. 🙂

j76iwz.jpg

Kad izbeljujes zube, moras malo preciznije to da uradis... Ako radis u PS idi na hue/saturation, skini samo zutu boju, maskiraj kanal (ctlr + i), uzmi cetku i probaj precizno samo po zubima da prelazis 🙂
Naravno da koristim PS (ctrl+i ) invertno selektovano, pa se doteruje precizno ali imajte u vidu da se tako svidelo modelu ako tako moze da se kaze. 😉
Imam prostora na originalu da jos to doteram kako se meni svidja.

Reuvenon 135mm f2.8

Lijepe 🙂

E a da dodas malo kontrasta/sredis malo saturaciju na trecoj? Mislim mozda lupetam onako laicki ali..
Cini mi se da je ovo slavuj, a mozda i gresim.

Falcon, džaba, vidiš da niko ne cita.

....evo jedne kornjace i od mene, cisto zbog kornjace, ne zbog "fotografije"....

IMG_0836.webp

... е, ако је због корњаче (а не због фотографије) требао си фотку окачити у неку зоо-тему а не овде.

Srki, trebo si ovu decu na drugoj slici da gurneš na sredinu, ovako, ne znam.. pravilo trećine na mišiće jer je to pravilo, pa se mora tako.

Meni se baš ovako više dopada nego da su na sredini. Prva mi se baš dopada.

Pa dobro, mislim, ovo su više stvari ukusa, mada, obe slike su ok.

Mala maca u saksiji od cveca.

2uztmbc.jpg

Vrabac na 300mm tj. 450mm
2qcmhd4.jpg

358zyf5.jpg

😀
raytsw.jpg

haha. poslednja fotka :d :d

Bolji ti je ovaj vrabac na simsu, nego golub na sipci.

Mogao si malo da ispeglas ovaj celulit na poslednjoj. :d

Poslednja izmena:
kod mace se zavisno od ugla vide samo oci... kontrasta nigde...

kod mace se zavisno od ugla vide samo oci... kontrasta nigde...
Koliko ima kontrasta na ocima toliko ima i na fotki. Ne primenjujem selektivnu obradu ako to ne naglasim. 😉
Crna macka u crnoj saksiji pa jos uvece i to je to. Cak i supruga ima problema da je nadje koliko joj se boja spaja sa okolinom!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno