Da li je neko potvrdio ovo sto je izjavio @Sky Uk?
Da li je neko potvrdio ovo sto je izjavio @Sky Uk?
Pa mozes ti to HD da cenis ne znam koliko, ali sve zavisi od snimka koji se emituje. Imam i sad i digitalne kanale i HD, pa i nema neke velike uocljive razlike. Kitchen, Travel, Fashion i sl, to svi imaju i sada (i ne gledam), sta ce tu da mi prodaje SBB ? I to se divno vidi i bez tog STB. Sve u svemo, bice da, kao sto sam rekao, nasli su 2 programa vise koje drugi ne emituju, pa da ti prodaju dekoder i vuku pretplatu.
Kao profesionalac bi onda trebalo da znas kakav bi kvalitet komunikacije trebao da postoji da bi svi ti HD kanali radili kako treba.
Kad vidis kvalitet slike na TT, shvatis koliko je to dobro i ispred ostalih. Vremenom ce se uvoditi HD kanali i kod TT. Moje misljenje je da treba sacekati, ako TT ne nestane sa scene, vremenom ce biti zaista top provajder po kvalitetu usluge.
Da li je neko uspeo da potera Wake On Lan kroz Targov ONT?
Uradio sam bind IP adrese, forward portova 7 i 9, u IP filteru stavio portove na Allow, DDNS radi. Ništa.
Da ne gasi ONT LAN portove kada je kompjuter isključen?
Sve mi je radilo bez problema sa Ikomovim Motorola (i ranije Thompson) modemom i TP-LINK 740n routerom.
Jeste tacno da ce SBB uvesti IPTV, ali to nece uticati na Targo, jednostavno Targo moze i bez TV-a normalno da funkcionise. SBB-ov IPTV ce samo uticati na Telekom! Tako da to sto je on rekao da ce Targo "da kupi prnje" je lose procenio, Targov internet je NEUNISTIV i nema konkurenciju! :d Lose strane IPTV-a ce verovatno biti zato sto je skuplji od Telekomovog, jer ce SBB da naplacuje odrzavanje i SBB ima stalno problem sa D3 resiverima, tako da ce imati problema i sa novim D3i
Kako god, sto vise konkurencije ce uticati na podizanje kvaliteta ponude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari