defcoon221
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.01.2012
- Poena
- 200
Evo dobio sam odgovor od TT-a na moju primedbu:
Poštovani, kolege iz tehničke podrške su proverili situaciju. Prema rezultatima sa reporting speedtesta vidi se da su dobijeni korektni rezultati, ping oko 5ms, down oko 26 Mbps, up oko 13Mbps, tako da je reklamacija neosnovana jer je validan samo speed test preko našeg servera.
@enes > Nije kod mene problem montaža u bilo kom fizičkom smislu - kabl i spojevi, pa čak ni ONT ili moj ruter ili lap-top, jer da je bilo šta od toga problem onda bi imao iste simptome i za server u Beogradu, a merenja su extra, sve u najboljem redu kada merim sa Srbijom (BGD). Dakle iz nekog razloga, isključivo imam pad download brzine sa inostranim serverima, a ne i sa Srbijom, .....
.....
P.S. Pre povećanja brzine, kao i prvi dan kada mi se brzina povećala sve je bilo u redu, a opisani problem mi se pojavio u nedelju...

Noob pitanje.
Trebao bi uskoro da uzmem TT net , da li dobijam od njih neki ruter ako zelim wrles u stanu?
Ja koristim samo lan vezu (i za tv) i tu nema sta da zeza. Wireless sam iskljucio jer mi u stanu ne treba, a van kuce imam net na telefonu, za mail, vesti i dosta. Uredjaj mi podrzava do 1 Gb/s, to mu je plafon, a nece ni to trebati.
Sem toga, wireless zraci, a na to niko ne obraca paznju. To su iste frekvencije kao u mikrotalasnoj pecnici ! Jeste mala snaga, ali dugotrajno zracenje niskog intenziteta je takodje opasno i o tome niko ne razmislja.
Samo jedno pitanje. Kako si isključio wifi zračenje ostalih stanova u okruženju![]()
Auhh![]()
Koliko je trajalo ovo zadovoljstvo?
Ako misliš na skidanje filma, posle prvih 5% je bio zakucan na 6MB/s. 4.53GB za 16m 37s![]()
Друго, погледајте како се ниво сигнала са ОНТ-а мења а телефон је стално на истом месту и ништа се не мења у простору између њега и ОНТ-а. Да ли је нормално да сигнал толико осцилира сам од себе?
Друго, погледајте како се ниво сигнала са ОНТ-а мења а телефон је стално на истом месту и ништа се не мења у простору између њега и ОНТ-а. Да ли је нормално да сигнал толико осцилира сам од себе?
Uskoro SBB izlazi sa ponudom svih njihovih kanala sd i hd sa kabla putem interneta i to bez obzira koji net posedujete kod kuce.Saltanje kanala je brzo a kvalitet slike je odlican.Ovo ce biti revolucija na kablovskom trzistu jer ce iz temelja protresti kablovske operatere koju se ne mogu takmiciti sa ponudom sbb-a koji vec ima skoro 30 hd kanala a o ostalim kanalima da i ne govorimo.Gde do sada nije stigao SBB kabl sada stize sbb net-tv.Targo TV zajedno sa Telekom IPTV-om moze odmah da kupi svoje prnje i da se koncentrise samo na opticki NET jer ce im uskoro to biti jedino sto ce im se isplatiti.
Ja se ubih trazeci ali nigde nisam naisao na ovakvu informaciju? Izvini da ovo nije neka novinarska patka za naivne kao sto sam ja.Uskoro SBB izlazi sa ponudom svih njihovih kanala sd i hd sa kabla putem interneta i to bez obzira koji net posedujete kod kuce.Saltanje kanala je brzo a kvalitet slike je odlican.Ovo ce biti revolucija na kablovskom trzistu jer ce iz temelja protresti kablovske operatere koju se ne mogu takmiciti sa ponudom sbb-a koji vec ima skoro 30 hd kanala a o ostalim kanalima da i ne govorimo.Gde do sada nije stigao SBB kabl sada stize sbb net-tv.Targo TV zajedno sa Telekom IPTV-om moze odmah da kupi svoje prnje i da se koncentrise samo na opticki NET jer ce im uskoro to biti jedino sto ce im se isplatiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari