Hvala na ispravci.Power + vol down je default, to je samsung pametovao sa home![]()
Titanium.Kako da obrisem nepotrebne aplikacije is fona, one vipove gluposti itd? Rutovao sam fon ali i dalje nemam uninstall za sve app, za neke nema cak ni disable. Jel jedina opcija da ih brisem rucno ili ima neka aplikacija?
Hvala na ispravci.
Titanium.
Kupih i ja danas ovo cudo.Mnogo tanak,nisam ocekivao da je tako tanak.Probao sam malo slikanje i snimanje.Snimci su mi 640x480!A u opcijama (kojih ima jako malo) je namesteno na "visok kvalitet slike".Predpostavljam da mi treba sa google play-a da skinem neku kameru.Ako ima neki predlog za neku dobru kamericu koja moze da snima u 720p.Fala.
Ma glupost...Ima-Kvalitet snimka < Visok > I ako je ova "strelica" na levo onda snima 720p,a ako gleda na desno onda snima 640x480.A to mozes da skapiras tek kad probas i ovako i onako pa prebacis na komp.Znaci neverujem....
^ Verovatno zato sto se ne gasi skroz. Podesi alarm, izvuci bateriju, sačekaj 20ak sekundi, pa vrati bateriju. Da li će tada zvoniti alarm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari