Šta je novo?

Alcatel One Touch Idol

Titanium pa freeze. A može da bude i alcatel search, na 997 je tako duplirano.

Mora da bude root-ovan :) Titanium bez toga ne radi.

Mora da bude root-ovan :) Titanium bez toga ne radi.

Ma dobro,ali nemam nameru da diram telefon zbog te nebitne sitnice(u smislu rutovanja itd.) Makina samo sljaka,ko singerica,ne nalazim joj zamerku.
Drugo je bilo kad sam imao OT-990,gde je bilo stvarno malo memorije pa sam morao da rutujem,menjam ROM-ove,zezam se sa tim,a sta ovde da diram?
Da bi dobio malo vise prostora,par programa manje,koji mi i ne smetaju,a ni telefonu.Ono sto sam mogao sam deinstalirao,nesto disejblovao i to je to.

pa npr možeš da diraš to što si rekao, da instaliraš adaway da ti ubije reklame po aplikacijama, da možeš da uradiš đilkošu idle dump iz BBS sa sve alarmima i network da može da gleda :D, da sa market unlockerom prevariš play store i pretražuješ paid aplikacije, da menjaš fontove, da menjaš DPI ekrana... i tako npr :)

Ni ja ga neću rutovati... Kao što su te posavetovali ubaci nova launcher ili next Launcher... I nećeš više imati tu glupost... Ali ne dobijaš samo to, dobijaš još dosta sitnica sa tim programom... Možda već to i znaš... :)

Ocu,ocu,zezacu se sa tim malo kasnije kad mi dosadi trenutni "look",za sada mi je zanimljiv takav kakav je.Pa tek sam ga kupio.

Daj i meni PP, ja furam ovu Puro, koja je vrh, ali mi treba neki silikon kad ga kacim u kola.

Imate na kupujemprodajem u tri boje koliko sam video. Kostaju oko 400din

Poceli problemi!

Prilikom razgovora me ljudi ne cuju!Uopste.Dali ja zvao ili oni mene-isto je.I kao da imam eho u slusalici,kao da cujem sam sebe.Negde sam citao da su ljudi imali ovakve probleme,ali na drugim Alcatelovim modelima.Ali nisam siguran sa kojim modelima.Jel zna neko sta se desava?

Verovatno nešto nije u redu sa mikrofonom.

Probaj samo da ugasis i upalis telefon,pa vidi jel proradilo...Drugaru se desava to povremeno na LG-iju i samo restart telefona pomaze...

Poceli problemi!

Prilikom razgovora me ljudi ne cuju!Uopste.Dali ja zvao ili oni mene-isto je.I kao da imam eho u slusalici,kao da cujem sam sebe.Negde sam citao da su ljudi imali ovakve probleme,ali na drugim Alcatelovim modelima.Ali nisam siguran sa kojim modelima.Jel zna neko sta se desava?

Verovatno kontrafonija... Devojka je to imala na 997, ali sam ja odmah dobio novi telefon, jer sam rekao necete mi otvarati 2 dana star telefon...

Poceli problemi!

Nosi to u servis momentalno,izgleda da je mikrofon otisao,nesme to da se desava...

Ovako,dosta sam ga veceras testirao,nekad lepo radi a nekad nece.Nemam pojma do cega je.Rastartovao sam ga-ne vredi.Ponekad kad ne radi,samo ukljucim spikerfon i odmah ga iskljucim i on proradi,a nekad ni to ne pomaze.Videcu jos sutra,ali verovatno cu ici u servis!E,jebga,shit!

Ponekad kad ne radi,samo ukljucim spikerfon i odmah ga iskljucim i on proradi,a nekad ni to ne pomaze.

Ovo je da kazem uobicajen problem alcatel telefona... Mnogo ovakvih istih situacija sam se naslusao... Samo je najjace kad neko kaze, ma nije to problem, sta samo prebacim na loudspeaker, pa vratim, 2 sekunde posla... Alo covece to ne moze da se desava nikako!

Raznih stvari sam se nagledao kod kineskih telefona, da bi mogao da pricam do sutra... Zato ja dam malo vise i ne brigam...

A gde na forumu ima bar jos jedan korisnik alcatela sa ovim problemom? :)

Opali search na google-u...

Plus sto sam ja imao ovu situaciju sa 992D (posto me je jedna drugarica davila sa njim za to i rekao sam necu da se bakcem), a kontrafoniju na 997D...

Zanimlnjivo, mikrofon problem je imao ortak na L7 II, ja na 997 apsolutno ne. Od 24.06. imam Idol 6030D, nijedan problem. Uleti mozda neki falican deo, ko ce ga znati...

Pored ovog 6030D, 997D, S2 i HD2 i XT, sa svim ostalim sam imao "neki" problem, da cuknem u drvo... Kad dodjem sa mora i upalim HOX garant ce me nesto smori. :D

Da ne pricam samo o MTK problemu sa GPS-om, to je vrhunac.

Nisi procitao ostatak? :) rekao sam joj da necu da se bakcem oko toga, nek se snalazi sama, jer sam joj rekao da ne uzima kineze, ali ona je htela neke zenske stvari, a da ima touch, pa nek se sad snalazi... Ne savetujem za dzabe.

Nemojte da generalizujete stvari... Ako je telefon proizveden u Kini ne znaci da je krs.... Nemas zbog cega da se traumiras, odnesi u servis i resice ti problem. Zbog toga i imas garanciju... U kuci imam dva ova telefona i ni jedan nema problema, oba rade perfektno... Uvek se zadesi po neki losiji primerak ali to se i genrealno desava kod svih nasih operatera.... Odneses do vip-a i oni ce ti sugurno resiti problem... Znam da je bedak i da to ne bi trebalo da se desava sa novim telefonom, ali sta da radis... Bice sve ok...

Poslednja izmena:
Niko nije rekao svaki, ali veci deo telefona ima problem nego kod velikih kompanija... A kakve smo kurate srece, kod nas bas stizu takvi uredjaji...

Pozzz
Imam mali "problem" sa ovim fonom.
Naime,preko aplikacije Wondershare MobileGo for Android kada kliknem na Files pokaze mi: Phone,SD card (1) i SD card (2). Imam ,naravno, samo jednu SD karticu.Sta on to zapravo prijavljuje?
E sad,,recimo,ubacim neke filmove u SD Card (2) ili muziku,nakon nekog vremena on to prebaci sam u memoriju telefona tako da memorija telefonaa bude prepunjena?!
U cemu je fora?
Hvala

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno