Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Iz zatvora sam izasao u 12.maja ove godine, placao sam mesecno 2k sad ostajem na crvendaca i prepolovio sam racun :D

Kako ?? Ako uzmes S3 za 29960 uz Prenesi i Surfuj 1000 koji kosta 1820 din ?

PS: Danas sam prodao NOV, neotvaran sa 24m garancije ( lik isao sa mnom kad sam potpisivao ugovor ) S3 iz Telenora za 330 evra.

Poslednja izmena:
Meni i drugaru, S3 spržio externu SD karticu. Meni 32GB class 10, drugaru 16GB class 10.
Kartice su bile nove i od istog proizvođača (Patriot)
Prženje se desilo u razmaku od mesec dana.

Da li se to još kome desilo?

Kako ?? Ako uzmes S3 za 29960 uz Prenesi i Surfuj 1000 koji kosta 1820 din ?

PS: Danas sam prodao NOV, neotvaran sa 24m garancije ( lik isao sa mnom kad sam potpisivao ugovor ) S3 iz Telenora za 330 evra.

Jel su zakljucani na njihovu mrezu ti sto se uzimaju tako ? Nekome jesu, nekome nisu...

Sale, ovo se instalira preko cw-a a kako ako mi ne pije vodu brishem ?
P.S.
Instaliram sam preko cw-a i nema ga medju widgetima :|
Nema ga ni u nova ni u touchwizu :|

Na novi ne radi nijedan samsungov widget, jer traži twframework...

Nije se pojavio ni u touchwizu, ali sam nasao neku alternativu za touchwiz al dzaba kada koristim novu...
Mada, sada sam nashao neki meni bar najlepsi weather widget EZ weather HD..
Jede zivu decu po svemu.

Pojavila se kamera sa S4GE --APK--

Radi photosphere :)

Ne radi ti link.
Proradio.

Inače, ima fc, prečice u podesavanjima kamere nisu tačne, video player blokira kad se ode u settings,..ali opet cela galerija je mnogo bolja od ove stock.

Poslednja izmena:
MOZE KRATAK INFO o tom problemu sa sgs3 i "przenju" microsd kartica u njemu
sta to prouzrokuje?
neki konkretan razlog?
kako zaobici
meni je otisao kingston od 16gb class10
sad sam nabavio samsung 32gb class10, nadam se da ce potrajati, ali ako je moguce uraditi nesto da se izbegne nesto sto je ocigledno masovna pojava, VOLEO BIH DA ZNAM KAKO? :(

Prvi put čujem za to. Imam Samsung 32gb class10 u telefonu godinu dana i nikakvih problema.

nije bitno da li radi sada, nego koliko dugo radi?

ja sam imao transcend 8gb class6 koja mi je ostala jos od htc hd2, i radila je besprekorno... prodam je ortaku, kupim tog kingstona od 16gb class10 i radio je 3 meseca samo tako, a nisam ga nesto ni maltretirao puno.. do 50% sam ga punio i praznio par puta.. i onda iznenada jednog dana u 23:00 "sdcard unexpected disconection, please re-insert card".. ja onako u cudu restart - nista, shutdown -vadi karticu - vracaj karticu - NISTA.. probaj je u kompjuteru preko card readera - NISTA. kao da je parce plastike a ne microsd... reklamirao sam je a u medjuvremenu kupio samsung 32gb class10 (vodi se kao najkvalitetnija microsd kartica na nasem trzistu i samsung je licno pravi i potpisuje u svojim fabrikama) pa cemo videti koliko ce potrajati... novodobijeni kingston sam prodao, ali mi je zao izgubljenih podataka (nesto slika i par video klipova u 1080p)

sve u svemu promenio sam 3 kartice, prva je ispravna kod drugog vlasnika, druga je crkla bez razloga posle 3 meseca, a novi samsung microsd 32gb class10 se dobro drzi, nadam se da ce tako i ostati :)

Ne radi ti link.
Proradio.

Inače, ima fc, prečice u podesavanjima kamere nisu tačne, video player blokira kad se ode u settings,..ali opet cela galerija je mnogo bolja od ove stock.

Hm, nemam tih problema... Sve radi ok. Jedino prečice za scenske modove nisu tačne, ostalo radi bez problema.

j13pg9.png

Features
  • June 29, 2013
  • Firmware: XXUFME7 NeatROM Lite v5.2 JB-Leak (4.2.2)
  • Build date: Tue May 21 18:14:15 KST 2013
  • Kernel: XXUFME7 Stock - Repacked
  • Modem: XXUFME7
  • CSC: OXAFME7-Multi
  • Change List: 702147
  • Available languages in Rom: Azerbaycanca, Bahasa, Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, Eesti, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Euskara, Francais, Gaeilge, Galego, Hrvatski, Icelandic, Italiano, Latviesu, Lietuviu, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Ozbek, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Tieng Viet, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Makedonski, Korean
  • Fully Deodexed
  • Zipaligned
  • Rooted
  • BusyBox
  • SuperSU-Updated
  • NO WIPE
  • Disabled Boot Sounds
  • Init.d Support
  • Tweaks
  • Init.d Tweaks
  • Build.prop Tweaks
  • Fully Optimized
  • Fully Tweaked
  • Improved Virtual Memory
  • Kernel Debugging - Disabled
  • Reduced Home button Lag
  • sysro/sysrw
  • Default Language - English
  • No Auto Converting messages to MMS
  • Unlimited Contacts to SMS,MMS
  • Enabled More Contacts (990)
  • No SMS MMS in Call Log
  • Display Sent Time instead of the Received Time
  • Disabled Scrolling Cache
  • Call Recording
  • No Increase Ring
  • No end Call Delay
  • Enabled Camera Sound Menu
  • Black Status Bar
  • OpenVPN
  • Enabled All Languages for Samsung Keyboard
  • Large Apn List
  • 4 Way Reboot Menu
  • Enabled Multiview for all apps
  • Removed Bloatware
  • NeatROM Bootanimation
  • Enabled Assistive Light Widget
  • Disabled Safe Media Volume Warning
  • Enabled Light Effect Lock Sound
  • Fixed Email FC
  • Fixed Contacts FC
  • Fixed build.prop Thanks to plasljivko
    and many more...
    I probably forgot something

eg3eyw.png
672qvc.png

11uu3xl.png

June 29, 2013
XXUFME7 NeatROM Lite v5.2 JB-Leak (4.2.2)
XXUFME7 NeatROM Lite v5.2 JB-Leak (4.2.2) Mirror 1
MD5 Sum: 4d6ab3d284767be9fc10837ba5a4f24b

ME7 Removed Apps
ME7 Removed Apps Mirror

Complete NeatROM File Mirror is available here Thanks to ApriliaM3

Moram se pohvaliti da je i meni takodje crkla memoriska kartica , posle 30 dana . Rec je o : Sony 8GB Class 10 Micro SDHC R40 Memory Card . Posle 30 dana, kartica u telefonu vise nije reagovala.

Imam samsungovu class 10 32gb i cekam koji krš će prvi da crkne, fon ili ona, pa da menjam! :)

Stvarno nisam znao da postoji ovaj problem kod S3. Nesto mi se to ne dopada. Crkne li i ova nova, tel. ide na lager za prodaju! :)

Koristi li neko miui razmishljam se da ubacim al ne znam kakava je kamera jel bagovita?

Posto je zasnovan na stock Samsung ROM-u trebalo bi da je kao na stock-u. Mada jos to nije sve ispeglano. Nema ni 2 meseca mozda manje kako je poceo v5 da se sredjuje. Neki su i brikovali S2/S3/Note sa Miui-em, najvise S3 zbog onog emmc bug-a. Najbolje da vidis sta kazu, ali ima brdo, brdo bugova i npr slova se negde preklapaju itd, pa ruzno izgleda. Treba barem jos mesec dva sacekati...

Nazad
Vrh Dno