Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

NeatLite ME7
eba2uryg.jpg

gy3eje4y.jpg

Odlicno!

Kratko i jasno. Laže. Ako je on to izjavio. Uzmi njegove apps, pushuj u telefon i videćeš da je isto. Na ME7 je Samsung povećao i dao njima prioritet da ostanu duže u kešu, ja iskreno ne vidim razliku između ME3 i ME7

Ako tako kazes onda ok, ne razumem se, zato sam pitao :)
Ako imas vremena baci pogled na ovu temu, tebi ce biti jasnije nego meni o cemu se radi.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1958171

Post #287

Poslednja izmena:
Pozdrav drustvo, vidim da ima na stotine stranica u ovoj temi, listam, listam ali slabo sta mogu da povezem :(. Naime, imam S3 32GB nekih 6 meseci, kupljen u Juznoj Africi u radnji, znaci nebrendiran, sve je stock a podaci su sledeci.

Model number: GT-I9300
Android version: 4.1.2
Baseband version: I9300XXELLA or CP:I9300XXELLA
Kernel version: 3.0.31-836582
Build number: JZ054K.I9300XXEMA2 or AP: I9300XXEMA2 and,
CSC: I9300JVEMA1

E sad, posto nije malo placen, tj nije uzet na ugovor ali cak i tada ne bih zeleo da nesto zeznem, interesuje me ima li neko neki tutorijal na srpskom sta i kako raditi, potrebni programi-aplikacije itd. da bi se ubacio neki modifikovan rom o kojima se vodi koliko vidim glavna rasprava, koji bi naravno pomerio nesto u boljem smeru sto se tice performansi, baterije itd. Kao totalnom pocetniku imam mnogo nepoznanica, pa se nadam da cu malo po malo uspeti iz prve da razaznam kad nesto procitam ovde o cemu se radi, posto kad citam sada sve mi deluje kao spanska sela :).

Znam da vukovima kakvi ste Vi ovo deluje smesno i smarajuce, ali ne zurim ja, polako ko kad ima vremena da mi napravi listu sta i kako ili ako neko vec ima da okaci file, bio bih mnogo zahvalan. Ovo za pocetak, ali bice tu verovatno dosta pitanja ubuduce :D.

P.S. Samo da napomenem da sam sto se tice androida pocetnik, sto se tice kompjutera to mi nije strano kako HW tako i SW.

Pozdrav!

Tih shto mi ne rece da je baterija ovako dobra na ME7,ja stavih MD3 pre dan,dva.
Jel mora full wipe kad prelazim sa MD3??

Sasa koje modove pominjes? Jel onih 5 XXUFME7 Mods?

Poslednja izmena:
Situacija kod mene od sinoc.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1372227024417.jpg
    uploadfromtaptalk1372227024417.jpg
    69.6 KB · Pregleda: 125
  • uploadfromtaptalk1372227036154.jpg
    uploadfromtaptalk1372227036154.jpg
    68.9 KB · Pregleda: 120
Poslednja izmena:
Tih shto mi ne rece da je baterija ovako dobra na ME7,ja stavih MD3 pre dan,dva.
Jel mora full wipe kad prelazim sa MD3??

Sasa koje modove pominjes? Jel onih 5 XXUFME7 Mods?
Ne mora ali nemoj zaboraviti da kopiras celu internu na PC i da uradis nandroid. Nesto se cudno desi ponekad pa skripta obrise folder "Download" na internoj.
Evo ovi modovi:

Tweaks
Init.d Tweaks
Build.prop Tweaks
Fully Optimized
Fully Tweaked
Improved Virtual Memory
Kernel Debugging - Disabled
Reduced Home button Lag
sysro/sysrw
Default Language - English
No Auto Converting messages to MMS
Unlimited Contacts to SMS,MMS
Enabled More Contacts (990)
No SMS MMS in Call Log
Display Sent Time instead of the Received Time
Disabled Scrolling Cache
Call Recording
No Increase Ring
No end Call Delay
Enabled Camera Sound Menu
Black Status Bar
OpenVPN
Enabled All Languages for Samsung Keyboard
Large Apn List
4 Way Reboot Menu
Enabled Multiview for all apps
NeatROM Bootanimation

@sale ne moras da se smaras da pravis nista, na ovom me7 sam tako da ne mogu da testiram.

Ne znam sta si uradio sa ovim me7 ali posle instalacije krecem es eksplorerom da trazim fajlove da prebacim u 0, kad ono automatski vec prebaceno :) hvala.

Da li jos neko ima problem na ovim leakovima sa kreiranjem shortcuta foruma na home screen preko tapatalka? Ni na onom prvom ni na ovom sad ne radi.

@sale ne moras da se smaras da pravis nista, na ovom me7 sam tako da ne mogu da testiram.

Ne znam sta si uradio sa ovim me7 ali posle instalacije krecem es eksplorerom da trazim fajlove da prebacim u 0, kad ono automatski vec prebaceno :) hvala.

Da li jos neko ima problem na ovim leakovima sa kreiranjem shortcuta foruma na home screen preko tapatalka? Ni na onom prvom ni na ovom sad ne radi.

Hm, pa nisam menjao skriptu, sigurno si vec bio na 4.2.2 romu pa ti je ostao 0 folder

Pa onda ne znam sta se desilo :)
Bio na md3, wipe data, cache, davlik, format system i flesovao me7. 1000% nisam imao 0 folder. I sve sto je bilo prebaceno je u 0

Pozz svima, posedujem S3, skoro god dana, nikad nista cackao sa romovima, pre neki dan iz dosade reko ajd napravim folder pa tu grunem sve igrice ,i iskreno sad ne mogu se setiti zasto u taj folder nisam stavio igrice,nego napravio drugi, tu zgombao sve, a ovaj sa slike ne mogu obrisati ,ali nikako, klik na njega, idem delete,vrati me na tel sam na home screen kad kliknem posle na mesto gde je on...uvek je tu... Screenshot_2013-06-26-15-53-31.jpg donji desni ugao

glupe probleme treba rešavati glupim metodama :) jel si probao restart telefona? ili da nešto drugo prevučeš u taj zombi folder?

Pozz svima, posedujem S3, skoro god dana, nikad nista cackao sa romovima, pre neki dan iz dosade reko ajd napravim folder pa tu grunem sve igrice ,i iskreno sad ne mogu se setiti zasto u taj folder nisam stavio igrice,nego napravio drugi, tu zgombao sve, a ovaj sa slike ne mogu obrisati ,ali nikako, klik na njega, idem delete,vrati me na tel sam na home screen kad kliknem posle na mesto gde je on...uvek je tu... Pogledajte prilog 117377 donji desni ugao

Obrisi data u tw launcher-u

Da..zaboravih da napisem, probao restart,pali, gasi, ma nista :) J Sasa, sad to odradio TYTYTY uspelo, ne znam sto me je toliko zivciralo ali sad je gotovo :)

Poslednja izmena:
Sale,imaš li link za transparentni Accu Weather vidžet.Treba mi za tvoj 4.3 rom.Vratio sam se na 4.1.2 zbog boljeg zvuka.

Razmisljam da u kupim S3 a trenutno imam S2 i prezadovoljan sam brzinom, zvukom (samo nikako da mi fokusira u macro modu). Zanima me vredi li ovaj fon razliku od 100e posto moj mogu da prodam za 200 a S3 kupim za 300e.

Naravno da se isplati! I to ne kazem samo zato sto prodajem moj, koji je u mint stanju ;)

Ovo sam nasao u Telenoru...ima neka akcija u kojoj su svi telefoni smanjeni za 10.000 dindzi. Ako sam dobro razumeo u mom paketu ce biti 29.000 a ja prodajem moj za 20.000 tako da je razlika 9.000.
Naravno tu je i nova garancija i sve ostalo...samo me zanima koliko je zaista bolji od S2.

Iz zatvora sam izasao u 12.maja ove godine, placao sam mesecno 2k sad ostajem na crvendaca i prepolovio sam racun :D

@tasic
Sta je sa zvukom?

@sale
Jel mozes nekako da povecas dijagonalu displeja fali mi jos par cm za neke moje knjige a ne bih da smanjujem slova.
;)

Svaka ti cast na svemu sto radis, hvale te ljudi gde god da odem.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno