Kratko i jasno. Laže. Ako je on to izjavio. Uzmi njegove apps, pushuj u telefon i videćeš da je isto. Na ME7 je Samsung povećao i dao njima prioritet da ostanu duže u kešu, ja iskreno ne vidim razliku između ME3 i ME7
Na brzinu sam pogledao, Skip signature check ima, mislim, svaki "ozbiljniji" ROM, a Contacts nisam otvarao jer je 4.1.2, nije 4.2.2. Ako te bas interesuje i ako si na 4.1.2, mogu ti napraviti flashable zip pa nam javi kako funkcioniseAko tako kazes onda ok, ne razumem se, zato sam pitao
Ako imas vremena baci pogled na ovu temu, tebi ce biti jasnije nego meni o cemu se radi.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1958171
Post #287
Ne mora ali nemoj zaboraviti da kopiras celu internu na PC i da uradis nandroid. Nesto se cudno desi ponekad pa skripta obrise folder "Download" na internoj.Tih shto mi ne rece da je baterija ovako dobra na ME7,ja stavih MD3 pre dan,dva.
Jel mora full wipe kad prelazim sa MD3??
Sasa koje modove pominjes? Jel onih 5 XXUFME7 Mods?
@sale ne moras da se smaras da pravis nista, na ovom me7 sam tako da ne mogu da testiram.
Ne znam sta si uradio sa ovim me7 ali posle instalacije krecem es eksplorerom da trazim fajlove da prebacim u 0, kad ono automatski vec prebacenohvala.
Da li jos neko ima problem na ovim leakovima sa kreiranjem shortcuta foruma na home screen preko tapatalka? Ni na onom prvom ni na ovom sad ne radi.
Pozz svima, posedujem S3, skoro god dana, nikad nista cackao sa romovima, pre neki dan iz dosade reko ajd napravim folder pa tu grunem sve igrice ,i iskreno sad ne mogu se setiti zasto u taj folder nisam stavio igrice,nego napravio drugi, tu zgombao sve, a ovaj sa slike ne mogu obrisati ,ali nikako, klik na njega, idem delete,vrati me na tel sam na home screen kad kliknem posle na mesto gde je on...uvek je tu... Pogledajte prilog 117377 donji desni ugao
Sale,imaš li link za transparentni Accu Weather vidžet.Treba mi za tvoj 4.3 rom.Vratio sam se na 4.1.2 zbog boljeg zvuka.
Mogao je da kaze da mu pojacam@tasic
Sta je sa zvukom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari