i to sto kazes, zamalo da se zaletim da pazarim
Ok, kad nadjes lightning nov za 330e, javi mi![]()
Iskreno jeste puno.Godinu dana i nije neka garancija.Bolje kupiti polovnu od par meseci za te pare ali sa 3 godine, tacnije koliko je ostalo od 3 godine
Ma vaziMSI bljak![]()
Ma vaziMSI bljak![]()
I jos nesto, danguba oko reklamacije se desava jer je prodavac zakonski zasticen mesec ipo dana. Sta se tacnije desava. Ja odnesem ovde u KS u win win na reklamaciju. Onda to stoji par dana kod njih dok se ne sete da treba da posalju. A kad se sete, vec uhvatio vikend. Onda u ponedeljak se promenila smena, i drugi kolega i ne zna da treba da posalje, a ovaj od petka (jer prima platu i svira mu se) ocekuje da ce ovaj u ponedeljak da posalje, iako mu to nije rekao. I tako odose dve nedelje dok ne stigne u BG. Onda se tumba par dana bez potrebe. Zavrsi nekako u Alti. I tu chami nekoliko dana....I tek onda se sete da posalju uvozniku. Kad grafika stigne kod uvoznika sa "dijagnozom" kvara, on proveri, procacka jos nesto...Kod njih se zadrzi samo tog dana. potpise se papir, salje se druga. E tu se ponavlja proces win win-a i altija. Ortak mi je radio tamo i tacno zna sta se desava. U slucaju reklamace, kontaktira se preostali ortak koji radi tamo, da to prodje sve za 2 dana i eto, zavrsen posao.
Neki od vas jesu, a neki nisu znali kako izgleda taj proces...takodje, ako neko misli da ke**m, neka i ne odgovara na moj post. Sve je relativno
gde gledate temperature u programu aida64? kod mene ih nema, kada udjem u Display->GPU pokazuje mi klokove ali nigde nema temperatura?
skinuo sam aida 64 extreme edition trial
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari