moze screenshot toga, jer ne mogu da poverujem da moze da ti izdrzi baterija 72h
ok
samo i reci sta si koristio za ta 3 dana, nekako mi nerealno da smartphone moze da izdrzi tri dana da se koristi za sta je napravljen
Uporedi usage time na tim telefonima, vreme koliko se neki telefon zaista koristio - koliko je dugo otključan sa upaljenim ekranom (koliki je brightness), da li je jak signal tamo gde idu serviseri itd. Jedino je merodavno da porediš dva telefona koji se koristi u istim uslovima npr. ako GM borave uvek u office-u sa wifi, logično da će im baterija trajati duže nego serviserima koji su u pokretu.
Jel bi mogao da definises to konstantno maltretiranje, posto to nije isto kod svakog, a svi to zovu isto?![]()
ok
samo i reci sta si koristio za ta 3 dana, nekako mi nerealno da smartphone moze da izdrzi tri dana da se koristi za sta je napravljen
Svaka cast na tako dobrom vremenu, ali za mene je to nemoguca misija, provalio sam danas kad sam ugasio LTE da je malo bolja situacija, ali kod mene je prica od jutra do 01-02...a mozda i R Sim 7+ srce malo bateriju, ko zna...
Ako hocete mozemo da uradimo test neki, da vidimo kako ce se ponasati baterije, tipa, pustimo neki HD klip na YT od nekih 2 sata, preko Wifi-a i vidimo kako stoje stvari, uz predhodno napunjenu bateriju, sta mislite?
![]()
Pa napisao sam u postu gde mi je danasnji screenshot, otprilike 1h razgovora, par Facetime poziva, upaljena sinhronizacija 3 mail naloga na koje je stiglo recimo 30ak mailova od kojih sam na 15ak odgovorio, konstantno upaljeni i WiFi i 3G, Skype povremeno ali koliko se secam nisam juce i danas imao previse aktivnosti na Skype-u, odgledan WWDC dev klip "What's New in iOS User Interface Design" od 1h i What's New with Multitasking od 52 min (topla preporuka svima koji imaju registrovan dev nalog), ostatak vremena potrosen na surf. kao sto sam rekao bar 50% vremena proveo sam van kuce i osvetljenje mi je bilo na 100%.
malo mi je cudan ovaj screenshot, od 4 dana ispada da si telefon koristio svega 6 sati? ako dobro kontam sta znaci standby?imam ip4 i 5 pa koristim oba od prilike 4 malo manje ali evo ti SS 4 vorke
4vorka ne moze preko 7sati koriscenja neta (jer net najvise i koristim i po nekada subway surfers :-D obaram rekorde sam sebiPP ali ip 5 mi opusteno 8sati izgura upotrebe ...
Ovo je super, takva je moja upotreba na androidu (slicna), a meni ode baterija posle 18h... Zbog ovoga se premisljam i da uzmem ip5, a verovatno u skorije vreme i ipad mini... Fala
P.S. Jos mi samo reci jel imas sync facebook i twitter ili samo mail?
Uros Novakovic je napisao(la):I meni na N2 posle slicne upotrebe ostane skoro pola baterije.... Tako da je sve to promjenljivo.
ChobbyNS je napisao(la):Vidim da je meni sad na optimis g "usage" 5h30min. a imam jos 25% baterije,sto ce reci da nije baterija nista specijalno na ip5.
Ova na optimusu je goli prosek za razliku od note 2 gde bi mogao narokati 15h tog iphone "usage".
Zasto uvek kada se postavi neko pitanje o Apple prozivodima mora da krene Androidaska mitomanija? Note 2 koji sa istim koristenjem kao iPhone ima 15h screen on-a i 4 dana stand by-a, Optimus G koji ima u najmanju ruku jednako trajanje baterije... stvarno ce svasta covek procitati...
Stvarno svasta... Prvo, ne znam ko je tebi drmao kavez ali ocigledno imas spremnih 150 dijagrama, charts i ostalih stvari cim se spomene Android ili bilo sta vezano za isti.
Drugo, ovaj chart za 3g nije validan jer je iP5 prikazan sa LTE, a Note 2 konkretno za 3g. To dvoje se ne moze porediti uopste.
Drugo, baterija na ip5 prilikom wifi surfa ne moze preko 4-5h nema sanse.(Safari na iP5, Chrome na Note 2, ja licno uporedjivao). iP5 bez jb-a, Note 2 stock 4.1.2 ROM.
Stvarno svasta... Prvo, ne znam ko je tebi drmao kavez ali ocigledno imas spremnih 150 dijagrama, charts i ostalih stvari cim se spomene Android ili bilo sta vezano za isti.
Drugo, ovaj chart za 3g nije validan jer je iP5 prikazan sa LTE, a Note 2 konkretno za 3g. To dvoje se ne moze porediti uopste.
Drugo, baterija na ip5 prilikom wifi surfa ne moze preko 4-5h nema sanse.(Safari na iP5, Chrome na Note 2, ja licno uporedjivao). iP5 bez jb-a, Note 2 stock 4.1.2 ROM.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari