Šta je novo?

Prestigio Multipad 8.0 DUO PRO (5580C)

Pozdrav citajuci vase postove, odlucio sam da kupim 5580 C, slabo se razumem u It, sta treba da se radio sa baterijom.Kad potrosim fabricko punjenje punim je do kraja ili jos duze i koliko duze.Hvala unapred.

Pozdrav citajuci vase postove, odlucio sam da kupim 5580 C, slabo se razumem u It, sta treba da se radio sa baterijom.Kad potrosim fabricko punjenje punim je do kraja ili jos duze i koliko duze.Hvala unapred.

Punis je dok se ne napuni, a nista mu nece biti ako ga ostavis i preko toga na punjacu, ja moga stavim na punjac uvece kad krenem na spavanje a skinem ga kad se probudim.

Punis je dok se ne napuni, a nista mu nece biti ako ga ostavis i preko toga na punjacu, ja moga stavim na punjac uvece kad krenem na spavanje a skinem ga kad se probudim.

E hvala, punio se 7 sati i sve vreme crveno svetli da li je to neki kvar, jel kad se napuni treba da svetli zeleno? Kad sam ga upalio posle sedam sati i video da piše da je baterija puna prekinuo sam punjenje. Jel zna neko gde mogu da se nađu zatitne folije 8 inča, ja kupio od 10 inča pa sam seckao, pa sad na ništa ne liči.

Da li neko moze da da mi proveri jel radi pokerstars sa ovim poslednjim fw, posto pre toga nije radio, udje u lobby ali kad treba da se sedne za sto izbaci me iz aplikacije.

E hvala, punio se 7 sati i sve vreme crveno svetli da li je to neki kvar, jel kad se napuni treba da svetli zeleno? Kad sam ga upalio posle sedam sati i video da piše da je baterija puna prekinuo sam punjenje. Jel zna neko gde mogu da se nađu zatitne folije 8 inča, ja kupio od 10 inča pa sam seckao, pa sad na ništa ne liči.
Kod mene svetli crveno dok se puni i narandzasto kad se napuni.

Za folije ti ne mogu mnogo pomoci jer ih ne koristim, smatram da je ona futrola sto dobijes sa njim mnogo bolja zastita od bilo koje folije bar sto se tice pada ili ostecenja prilikom nosenja, dok kad ga koristis nema sanse da ga izgrebes noktom. Ali posto to nije odg na tvoje pitanje, probaj da pogledas u nekim prodavnicama ili mozda da kupis foliju za iPad mini, ili Samsung Note 8 posto su ti oni mnogo blizi po dimenzijama. Od iPad mini bi trebalo da odgovara zbog istog odnosa stranica ali nisam probavao pa ne mogu da tvrdim.

Kod mene svetli crveno dok se puni i narandzasto kad se napuni.

Za folije ti ne mogu mnogo pomoci jer ih ne koristim, smatram da je ona futrola sto dobijes sa njim mnogo bolja zastita od bilo koje folije bar sto se tice pada ili ostecenja prilikom nosenja, dok kad ga koristis nema sanse da ga izgrebes noktom. Ali posto to nije odg na tvoje pitanje, probaj da pogledas u nekim prodavnicama ili mozda da kupis foliju za iPad mini, ili Samsung Note 8 posto su ti oni mnogo blizi po dimenzijama. Od iPad mini bi trebalo da odgovara zbog istog odnosa stranica ali nisam probavao pa ne mogu da tvrdim.
Hvala na odgovoru, videcu nesto.

Kako vam se pokazao novi fw?
Ono sto sam ja uspeo da vidim za kratko vreme je da su greske oko pokretanja programa i igara resene,ali da je gasenje drugog jezgra i dalje neresiva enigma. Ne mogu da verujem da su o5 napravili takav propust. Testirano programom Cpu-Z.

Koristim ovaj tablet već neka dva meseca i sasvim sam zadovoljan. Mala mana je slab zvučnik, i to što ne može da se puni preko USB-a (to je po meni veliki propust). Uglavnom,meni je ovo bila ekstra kupovina. Zahvaljujem "masincu" na savetima, i imam jedno pitanje. Da li je neko kupio ili zna gde bi mogao da se nađe auto-punjač za ovaj tablet?

I ja ga kupih danas, trenutno se puni pa videcemo ujutru kakav je. ;)

Imam PAP4500 i kad se puni LED je crvene, narandzaste pa,zelene boje, a na ovom tabletu crveno pa narandzasto. Za sad nema bagova u radu...

Poslednja izmena:
zdravo drugari nova sam u celoj ovoj prici :) sutra idem da kupim upravo ovaj model, pa u startu bih voleo da mi neko onako kao detetu u skoli objasni da upgrejdujem odmah ovaj tablet sa isc na jb ... video sam u prethodnim postovima da je ''fox 121 '' lepo objasnio, ali posto nikad nisam koristio android platformu sve to je spansko selo za mene :d... unapred hvala i poz svima

Poslednja izmena:
Potrazi malo o njemu, mislim da vec postoji tema.Za to sto si naveo je i vise nego dobar

zdravo drugari nova sam u celoj ovoj prici :) sutra idem da kupim upravo ovaj model, pa u startu bih voleo da mi neko onako kao detetu u skoli objasni da upgrejdujem odmah ovaj tablet sa isc na jb ... video sam u prethodnim postovima da je ''fox 121 '' lepo objasnio, ali posto nikad nisam koristio android platformu sve to je spansko selo za mene :d... unapred hvala i poz svima

Pa kolega "fox 121" je sve lepo objasnio a i kad skines update u .rar fajlu imas i jedan .pdf file u kom ti je sve objasljeno korak po korak i potkrepljeno je slikama tako da samo prati to upustvo i ne mozes da pogresis. Srecno i javi kako radi :)

Sutra ujutru planiram da kupim tablet, već sam rešio da uzmem 5580c, kad videh da se po istoj ceni prodaje i 5588C. Kakav je ovaj drugi u odnosu na 5580C i koji je bolja kupovina ?

Par pitanja za one koji su rutovali fw 2.0.24. Kako se, generalno ponasa tablet, da li vidi eksteri bluetooth (dongle) i kako, ako nesto krene po zlu, uraditi backup i posle restore. Ja bih da odradim to rutovanje, al mi sve nesto frka.

Sutra ujutru planiram da kupim tablet, već sam rešio da uzmem 5580c, kad videh da se po istoj ceni prodaje i 5588C. Kakav je ovaj drugi u odnosu na 5580C i koji je bolja kupovina ?

Razlika je u tome da model 5588 ima vecu rezoluciju 1280*768(otud u imenu HD),i malo veci kapacitet baterije.
Najveci minus kod oba modela je ekran,ali ko moze da istrpi i navikne se - ok.

Za ove pare, mislim da je najbolja kupovina trenutno.Ekran i nije tako los, probao sam ga...ipak mu je cena ispod 13k, ne moze se ocekivati ludilo.

Poslednja izmena:
Jel neko probao da li radi blutut posle rutovanja tableta???

Ja koliko znam ovaj tablet nema bluetooth (5580) , ako gresim neka me neko ispravi.

Nema bluetooth.

Eh da se i ja upisem na temu .. Vec 2 meseca se vijam da kupim tablet , i sad posto cu ici na neki put morao sam da istrgujem nesto , a posto kao i svi ljudi iz srbije gledaju sto jeftinije moguce tako i ja .. Uspeo sam da andjem model PMP5588C_DUO za 11000 u madjarskoj posto sam iz Subotice to mi je 25min kolima , tako da vec sam rezervisao i sutra idem da ga uzmem (mislim da stvarno nije losa kupovina za taj novac) , hteo sam da se ubacim u temu jer sam primetio da model 5580 ima hdmi izlaz a ovaj model 5588 nema , uglavnom nasao sam coveka koji poseduje model 5580 i rekao je da se isto dvoumio kao ja i da ja bas zbog hdmi-ja uzeo 5580 i da se jako razocarao jer nije uspeo da baci sliku na tv.. tacnije uspevalo mu je ali je imao kasnjenje i slika je kocila mnogo! Pa eto cisto da dodam jos jedno iskustvo ako se neko dvoumio oko ova dva modela , sto se tice ostalih stvari mislism da je skroz ok za ovaj kesh .. Baterija kod 5580 izdrzi oko 4-5 sati kod ovog 5588 slicna stvar iako je za nijansu baterija bolja (ako je bolja) . Toliko od mene ! Pozdrav

Nije moguće priključiti (i koristiti) eksterni bluetooth na tablete.

Nazad
Vrh Dno