[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Sad sam isao u stan da obidjem masine. Jedva da ima cirkulacije vazduha, ono se ne moze nazvati promajom. Ali meni su temp 63-71c tako da ne brinem ni najmanje.
Vidi racunica je vrlo jasna... ponavljam ko se otvori za 20+ karti isto tako treba da resi klimatizaciju u prostoriji u kojoj to stoji... imam i ja jednog rekreativca koji drzi na 7 spratu u jednoj sobi 20+ karti pa je u sobi sa klimom 50 stepeni![]()
@saj
Promaja sad slabo pomaze, jer je i vani pakao.
Ja sam prilagodio svoje rigove, te iskoristio slicne ventove koje zmaj preporucuje, samo su sa slabijim protokom (40w).
Stavio sam po jedan taj vent na 8 karti, i spustio temp za 8-10 stepeni.
Inace, max temp su sledece kad su 7950 u pitanju:
Dcu2 64
Vapor-X 70
Dual-X 74
Msi 82
Ps. Inace, najtoplija karta mi je 6950 dcu2 sa zakljucanim naponom i otkljucanim shader-ima, i ona zna i na 84 stepena otici :/ (mada je i na najgorem mjestu u tom rigu - premalen razmak izmedju nje i druge kartice).
Hm, na ovo vreme ti klokovi svaka cast, to kod mene izgleda skroz drugacije
Pogledajte prilog 116824
Ove sto su malo tople su safir dual-x u sobi sa 20 kartica i ventovi su na 90%
Moze li u zejtin? Sta se desava posle kada je recimo izvadis, gubis garanciju posto je masna od ulja?
operes ferijem :d
Ako ih dobro i brzo osusis nista. Ove moje su vec plivale... Greškom im pustio ful pritisak iz ventila, samo ploca stradalaDa ubacim ja moju u vakuum kesu pa u vodu da vidim sta ce biti... posto nema bloka za moju karticuD
Jaaaaaaaa ne ne gorelo je tamo nemoj tako
super ako si prebacio sve na neko ladnije mesto... daj SS inace ne verujem
![]()
imam asusovu 7850 dcII ako kupim jos jednu koliko bih mogao da dobijem ltc- sa sadasnjim difom? da li mi se isplati da je kupujem uopste?
Lep rudnik, samo jesi siguran da ces moci na LTC sa tim napajanjima ?Uglavnom kopam jos danas BTC pa sutra idem na LTC i eto idemo dalje!
Ovo su dualx kartice jer nisam bio u mogucnosti da naletim na vapore ili asuse ali sam izuzetno zadovoljan ovim. Temperature na ovim ekstemnim temperaturama su do 85 stepeni bez klime!!!
Uglavnom kopam jos danas BTC pa sutra idem na LTC i eto idemo dalje!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari