Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Kako su neki razmaženi, pa to je katastrašno! Kukaju po celom internetu!, ceo svet kriv! Ćuti bre i kopaj.

Stvarno vas ne razumem. Dali ste pare da udjete u kolo i cim malo zaskripi odma kukate i pitate se dal je isplativo?

Malo li je 200$ mesecno? To je necija plata.

Gledam po sebi. Usao sam u rudarenje sa novcem koji sam spreman da izgubim, nisam uzeo kredit ili slicno. Sada cu ili da se obogatim :-D ili da puknem sve, ali barem cu znati da sam pokusao, necu stajati na pola puta.

Da je kriza kriza je, ali cini mi se da se dosta ljudi razmazilo sa ogromnom isplativoscu poslednjih meseci pa im je i 15% sada malo... Iskulirajte i kopajte, najlakse je odustati...

Istina, ali to ne menja činjenicu koju sam izneo. Kopaću, sve dok imam (sopstvenog) poverenja u ovo, imao ja, kad sve odbijem, desetak evra, recimo. Ali ne, njima to mmmaaallloooo....

Ljudi sve je to uredu ali nije poenta ni da puknete lovu niti da prodajete coine za male pare. Sve dok ljudi budu prodavali coine ovako bice niska cena. Vi ulazete pare i gledate da otplatite to i placate struju a neko drugi ce da skuplja kajmak.

vrtite istu pricu u krug, iznosite ljicne stavove... ali neminovno je da je isplativost jako jako losa...

Da li je isplativije trenutno kopati LTC? Može li neko da preračuna...?

Nije, jos uvek je bolji FTC, ali ne mnogo jer od onih 142% oduzimas oko 10% da bi uporedio sa LTC.

Mislio sam poređenje LTC-BTC, ali ako dobro razumem FTC je još bolji od oba? Gde i kako porediš? Ima li neki sajt gde se vidi uporedno koliko određena karta trenutno donosi novčića tj. USD ili EUR-ova.

vrtite istu pricu u krug, iznosite ljicne stavove... ali neminovno je da je isplativost jako jako losa...

Na gigahesh imas 8000 cisto trenutno... Cime objasnjavas jako losu isplativost?

pa time soto je pre 2 meseca na taj isti Gh imao 25k ciste zarade ..

gde to ima 8 000 cisto na gigahes? nema sanse... 4.7ghash koliko prave mojih 7x7970 , mesecno daju 3.6 btc... to je 360 dolara minus struja.. znaci 250 dolara max...

Bravo Whome, to mi je trebalo!

Poslednja izmena:
pa time soto je pre 2 meseca na taj isti Gh imao 25k ciste zarade ..

Pa? Da li je tolika isplativost realna? Da je realna trajala bi i dalje...
8000 sam ja imao mesec dana unazad. Sada ce naravno biti manja, ali i dalje je to lepa kinta u odnosu na ulozeno...

Uzmi stavi na digitron zadnjih mesec dana sa 3 povecanja diffa i aktuelne cene po danima.. Ko je na dnevnom nivou kopao i prodavao ima toliko... Pod gigaheshom sam mislio 2x7950...

Mozda sam slagao za hiljadu gore ali poenta price je da je oko te cifre, nije sigurno 4000 bilo, nemoj sad cepidlaciti... Nije akcenat na tacnoj racunici nego na tome da je i dalje ISPLATIVO

Edit: jeste da sam se malo igrao i sa nekim drugim valutama i prodavao po povoljnijim cenama ali ja gledam sta izvlacim iz te snage a onaj koji ce da namesti masinu i da povuce novac na kraju meseca sta mu ja mogu...

Poslednja izmena:
sunce86 je napisao(la):
Na gigahesh imas 8000 cisto trenutno... Cime objasnjavas jako losu isplativost?
Evo da te citiram jos jednom. Sto pricas u sadasnjem vremenu kad je to bilo pre mesec dana? To tvoje "trenutno" je odavno proslo. Imali smo 3 ogromne promene diff-a od tada i to sto si ti imao tada odavno je kaliralo da mnogo manje novce. Nemoj pricati neistinu i dovoditi ljude u zabludu.

slazem se sa sajberom... pricamo o trenutnom stanju.... a trenutno stanje je daleko od 8000 po ghash, ne troluj !

mozda 8000 za 2 gh mada mislim da nema ni toliko? za mojih 2.170Gh kaze oko 3.55$ dnevno? a kako diff raste ...

Ja s mojih 4.4GHasha imam cisto ispod 200e tako da cela ona prica pada u vodu. To dali cu ja trgovinom da napravim vise je nebitna prica.

gde to ima 8 000 cisto na gigahes? nema sanse... 4.7ghash koliko prave mojih 7x7970 , mesecno daju 3.6 btc... to je 360 dolara minus struja.. znaci 250 dolara max...

Nemoj racunati BTC 100$, racunaj 100€, jer ce pre ili kasnije da skoci na 100 eura, pa ga tada prodas! E sad, ako si tanak sa parama... treba ti za struju i sl... ne znam sta da ti kazem.

da evo sad se zainteresovah i sa 3.4 imam okurglo 3BTC-a mesecno -7k struje .. beda

e tako ispada.... ja sa 4.7ghash imam prema sadasnjim vrednostima diff - i coina oko 3.6 coina mesecno......da sam otplatio kartice ne bih nijednu rec o ovome pisao vec bi mi bilo dosta i tih 200 e mesecno... ali posto nisam za mene je ovo tezak udarac kao i za vecinu nas, nadam se da se slazete...? jel presao neko bre skroz da kopa LTC ??

Nazad
Vrh Dno