Šta je novo?

Battlefield 4

Ja se usuđujem da mislim da je manje, da će biti bolje optimizovan.

Battlefield 4 system requirements

The minimum PC system requirements for Battlefield 4 are expected to be:

Dual core CPU (Intel Core i5 or AMD “Bulldozer”).
At least 2 GB main system memory
Graphics card with at least 256 MB of VRAM and support for DirectX 10
20+ GB of harddrive space
Windows Vista

Recommended system requirements

The recommended PC system requirements for optimal visual quality and frame rates:

Quad core CPU (Intel Core i5 or i7) at 3 Ghz
4 GB memory (8 GB for 64-bit operating systems)
A modern DX11 graphics card with 1 GB of video memory, GeForce 600 series or Radeon 7000 series
Windows 7 64-bit operating system
20+ GB of free harddrive space

E sad po ovim predpostavkama, ja ne znam da procenim, kako ce se meni fps kretati otprilike? :D

DICE has also revealed the system requirements for alpha trial, check out the list below.

64 bit (32 bit not supported)
Dx10 or Dx 11 GPU with 1+GB of RAM, Dx 11 highly recommended
25GB HDD free space required
Latest Origin version required

Defib u alfi sada rade. Koliko vidim demage pusaka je veci nego na E3. Kill cam mi se nikako ne svidja mada u biti ne znaci nista ali eto.

Evo jedan na youtubeu dok nije izbrisan:

[youtube]8HQNmVQju7A[/youtube]

Poprilicno bezivotna mapa sa gomilom neteksturisanih objekata. Gledajuci ovo, nemam nikakvu zelju da probam ovu alfu, sve dok igra ne udje u "ozbiljnije" stanje...

pojavila se alpha po torrentima, samo ne znam da li je moguce igrati mp tako.

Mozda se nekim slucajem da alfa moze startovati kao localhost ali ne mozes sigurno opaliti multiplayer.

[youtube]EuNT4fvVT0s[/youtube]

counter knife je ****** realno, ako je neko toliki nub da dozvoli da mu pridjes sa ledja, onda i treba da bude zaklan
mislim, zasto onda ne dozvole i counter counter knife? :)

Zato sto bi onda bio Street Fighter, a ne Battlefield. :p

Jer voli da glumi PRO OP GOD OF DESTRUCTION-a cak i na E3 prezentaciji igre. To je uradio da bi imao veci FPS, doduse ne vidim poentu kada su kompovi koji su terali igru cini mi se bili opremljeni sa 7990 :D

Da, mislim da su imali 60 FPS lock i ako se na nekim klipovima vidi poprilican fps drop. Mozda je do opreme za snimanje a mozda i do igre.

Green man gaming daje 25% popusta
Evo kod

GMG25-2G9OL-15PO7

Spectator mod...

[YOUTUBE]tGR3llfD9HQ[/YOUTUBE]

Jel moze neko da mi kaze jel bih mogao sa ovom konfiguracijom da igram BF4:
AMD Radeon HD 6850
AMD Phenom II X4 965 3,42 GHz
4 gb RAM.

bf4%201920%204x.jpg

Pripisacemo ovo alfi i neoptimizaciji...

Poslednja izmena:
Ja ne kapiram ovaj grafikon. Jel ovo min pa avg, ili min pa razlika izmejdu ukupnog avg i min?

Nema smisla uzimati apfa testiranja tamam da kod mene ide u 120FPS locku nevezano za optimizaciju kada igra nije ni 30% zavrsena. Nema tesktura. Tako da bi po ovome i na 780 SLI bilo jedino igrivo. Ocito postoji neki problem oko optimizacije.

Alfa na E3 je popirlicno blizu finalne verzije ali open alfa je dosta sirova.

I meni nije jasan test. Na koji postavkama je ovo ? Na kojoj rez, koji je to sajt ?

Poslednja izmena:
Ne gine nam Sony 4 ako hocemo da se igramo... smesno, tesko da je ovo tacno jer bi po ovome trebalo optimizovati igru za 100% da bi bilo igrivo...

FFS sve pise na grafikonu i min i avg i test konfa i rezolucija :)

Inace sajt je gamegpu.ru

Sorry sad skuzio. Meni svejedno ovo izgleda kao fejk. Pa oni ne bi mogli baciti ni 60FPs sa dvije 7990 na E3 sa onom verzijom igre. Jedino ako je bolno zeznut kod koji je u javnoj alfi. Il ida su originalne teksture prekivene bijelima ali da orignalne i dalje renda PC, nisu izbrisane samo zamarkirane.

Vrh Dno