Meni se na klokovanoj 4850 gusila cak i na low...Svakako, svakako... bez dve GTX770 u SLI-u nece ici na medium u 30+ frejmova... :d Kao sto je iza Krizu 3 trebao "Titan za udobno igranje", a ja na kraju odigrao igru na ultra detaljima u 50+ FPS-a na jednoj 7950... Dajte ljudi, manite se vise tih apokalipticnih predvidjanja kada je zahtevnost u pitanju.Pa next gen konzole imaju pretty much isti ili sl. hardver kao prosecna moderna PC konfiguracija. Kakvi crni SLI-evi i sl. gluposti.
Kad vec pominjemo dvojku, sa iskljucenim ubersamplingom i svim ostalim na max, igra je doslovno letela na matoroj 4870. Toliko o "ludackoj zahtevnosti"...
![]()
Meni se na klokovanoj 4850 gusila cak i na low...
Ubersampling nisam mogao pokrenuti normalno ni na trenutnoj konfi..Uvek sam imao 30-40 frejmova..
Ja sam igrao na 1680X1050. Vanilla vrezija radi uzasno kako okrenes, ali sa patchom 1.2 igra je doslovno poletela. 30-40 frejmova je i vise nego igrivo u slucaju W2. Bar je meni bilo tada... Sttutering, pucanje igre i losa optimizacija su sredjene vec sa prvim patchevima. Secam se da sa vanilla verzijom, ne samo da sam imao stucanja i zakivanja, vec mi je igra constantno kresovala na desk u Flotsamu. Medjutim, 1.2 patch je sve resio, ako se dobro secam...
moja confa izgleda ovaku asus maximus extreme IV , 8gb ddr kingston hyperx , asus ati 7850 2gb ddr, intel i5 3570, da li cu moci da peglam na ovoj confi ili da je prodajem dok jos mogu nesto da uzmem za nju?
igrao sam dvojku malo i smorio sam se zesce.. prvo sto je combat nikakav, znaci nema nigde adrenalina, kao da igras travijan....
a druga stvar koja mi se nije svidela jesu oni odvratni razgovori, moras da odgovaras na pitanja, kao da neko je kupio igricu da cita i da gleda a ne da igra.. msm ako su hteli da naprave bas pricu onda su mogli film da naprave.
S obzirom da su sad in bed sa MikroMekanim, nagledacemo se tog engina do Xbox two i neke 20XX godine.
@r0nin: jedini ko se ovde proserava, po vec ustaljenom obicaju, si ti...
iole jaca grafa i FPS bez problema stize do 60.
Ccc...Koliko je prevazidjena 560,nisam ni bio svestan..Na jesen mora da se iskesira za neku Nvidiinu seriju 7 ili Radeon 7xxx...
Cuvajte sejvove djecooooooooooooo
http://www.destructoid.com/the-witcher-3-will-use-your-witcher-2-save-file-256167.phtml
Nego gde ima da se uzme neki polovni i7 u paru sa nekim Atijem 7970?:d
U prvom prelasku sam ga ubio cisto jer me zanimala borba,koja je ispala krajnje laka,jer je ocigledno pravi/bolji izbor bio da ga ne ubijemo..Ja sam ga pustio u oba prelazenja,bio mi je uverljiv na kraju(mislim da sam mu video suzu u krajicku oka:d).
Sa atijem nećeš videti realistični dim i realističnu dlaku vukova![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari