Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može li meni neko da objasni vezano za devetu epizodu GoT-a kako su Džora,Crv i Dario uspeli da
osvoje Junkai?Tri čoveka protiv cele one vojske...
Mislio sam da će to objasniti u ovoj poslednjoj desetoj epizodi ali nisu...

Oni su samo valjda trebali da udju na prevaru i pobiju ove sto cuvaju kapiju, i onda je otvore neokaljanima.

Može li meni neko da objasni vezano za devetu epizodu GoT-a kako su Džora,Crv i Dario uspeli da
osvoje Junkai?Tri čoveka protiv cele one vojske...
Mislio sam da će to objasniti u ovoj poslednjoj desetoj epizodi ali nisu...

Tu su se valjda robovi sami pobunili za sebe i "oslobodili" grad ili tako nesto
Gledam seriju bez prevoda pa sam mozda i ja pogresno protumacio, odgledaj opet 9-u epzodu.

Oni su samo valjda trebali da udju na prevaru i pobiju ove sto cuvaju kapiju, i onda je otvore neokaljanima.

Da ali ako se sećaš
kada su ušli u Junkai na ona zadnja vrata i kada su pobili stražare nagrnula je čitava vojska Junkaia,nisam video da su uspeli da otvore bilo kakva vrata

To je ova scena:
[youtube]Kbz7ImO36dA[/youtube]
Na 1:50 vidim samo njih troje protiv cele vojske

Dario je definitivno uplasio celu armiju svojim pitonom

Jeste...
posle toga su se samo pojavili pred Deneris i to je to.

Nekako su ovo razvodnili, a bez knjige i uputa se neke stvari ne mogu razumeti.

Grad da je imao svoju vojsku ne bi zvali Second Sons da ih brani. Ono su samo cuvari kapije i cuvari grada, nema ih puno. Mislim ima ih mnogo vise od ove trojice, ali nema ih 3 'iljade.

Ma ja sam to pretpostavio, u knjizi zaista tako osvoje jedan od slobodnih gradova, u stvari na slican nacin. Ne mogu bas da se setim jer su mi deonice sa Daeneris bile jako zamorne i dosadne i za citanje i za gledanje (izuzimajuci prvu sezonu/knjigu), pa nisam bas obracao paznju na sve detalje. Mnogo su mi zanimljivija desavanja u Westerosu.

I mene uzasno smara i cela prica mi je suplja od vestice, preko house of the undying (ona scena sa warlockom nebulozna), preko unsillied koje je uzela za dzabe (providno i retardirano). Nervira me i ono njeno ponasanje nakurceno, misli da je throne njen nekom logikom, kao prvo zensko si sedi dole i cuti, kao drugo ne funkcionise to tako kako mislis. I ne znam sto se svima svidja kad je mala, ruzna i ima debele ruke... da je sretnem na ulici pa ae, ali u GoTu je mozda treca od pozadi po lepoti..

Ako je Hodor prvi, onda je u redu što je treća s kraja. Jeste nakurchena.

I mene uzasno smara i cela prica mi je suplja od vestice, preko house of the undying (ona scena sa warlockom nebulozna), preko unsillied koje je uzela za dzabe (providno i retardirano). Nervira me i ono njeno ponasanje nakurceno, misli da je throne njen nekom logikom, kao prvo zensko si sedi dole i cuti, kao drugo ne funkcionise to tako kako mislis. I ne znam sto se svima svidja kad je mala, ruzna i ima debele ruke... da je sretnem na ulici pa ae, ali u GoTu je mozda treca od pozadi po lepoti..

E sad ga i ti pretera, pa nema u seriji ni jedna bas vanseriska riba, da odskace toliko od ostalih. Sve su vise manje priblizno iste, neki realan redosled i ne moze da se napravi. A da je sretnem na ulici i nebi se bas nesto bunio.:D Da je njena prica suplja i providna slazem se apsolutno, mada po meni celu pricu previse razvlace nebi li izbacili sto vise serijala i to najvise ubija. Od celog treceg serijala Red Wedding je najzanimljiviji dogadjaj.
59944-Those-Eyes-Emilia-Clarke--Imgu-t6w2.jpeg

Poslednja izmena:
Mnogo je lepsa u seriji nego u real life-u.

@Supreme Ako gledaš samo seriju skoro ništa što se dešava nema nekog posebnog smisla...

@ Supreme

Slazem se, prvo Ygritte od kuce Divljaka, pa Cersei, pa zena Rob Starka, pa cak i Sansa pre Lady of the Dragon Mhysa-e..

Igrit jeste sexy divljakuša ali kad se skine nekako mi je neuhranjena...mada je sve to stvar ukusa.

Budi malo konkretniji ili barem citiraj post koji te je toliko nasmejao.

Game-of-thrones2_1719862a.jpg

Ma de neuhranjena, nemoj da si srbenda, da ljulja a :)

When in Rome (2010) - obicno ne gledam romaticne komedije, ali mi je ova lepo legla..:) 7/10.

Ljudi, NEMOJTE DA GLEDATE OVAJ FILM: Antichrist (2009)
Ukoliko želite da zadržite svoje mentalno zdravlje, film je užasan...

Poslednja izmena:
Hah ja sam gledao odavno. Jeste ogavan, Von Trier je bolesnik. Nikad ne zmurim dok gledam filmove ali scena sa makazama je bas bila preterana.

Von Trier je za hapsenje.. nek svoje lude snove baca na pravo platno, a ne filmsko..

Ma, zato nisam hteo da gledam ni srpski film, al me nasanka rođena žena za ovaj...kaže ma "običan horor"...

Jeste i to onaj najgori.

nisam ispratio sve sto ste pisali i cak i ne gledam GoT, ali sam video par scena i cini mi se da je Missandei (jedva nadjoh ko i sta) najbolja riba tamo. Ona izblahjana mi antipaticna skroz.

5455_fc4c.gif

Pa s onom frizurom i ulogom ne, ali tvoj gif je promenio sve :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno