Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vencanje je super, ali ljudima koji vole te "horor" splacine. Totalno nepotrebno, pogotovo sto je u pitanju serija. Da je u pitanju film, pa i ajde, a ovako nepotrebno PRETERANO.

ja tek sad videh promo za ovo, covece

923241_10151480603312677_1694753633_n.jpg

Htedoh nesto da napisem i onda videh nadimak, pa rekoh sebi. Isqliraj. :D

Martin se pobrinuo da likovi koje vecina voli jos od prve sezone "odu" sa stilom , nema tu nista nepotrebno.

Oz the great and powerful (2013)

4.5/10

Moglo je ovo biti daleko bolje odradjeno. Mila savrsena kao i uvek. Majmuncic sa krilima najpozitivniji lik u filmu :)

Sa kojim stilom?

Frejevi su …

… nekoliko generacija gradili blizance. To su prakticno neosvojive kule koje cuvaju most, na svakoj obali reke po jedna. Ako zelite sa severa da brzo stignete u recnu dolinu a pritom jos izbegnete kraljev drum morate platiti Frejevima prelaz. Inace je matori Valder jako za.***** i zajedljiv lik. On je vazal kneza Hostera Tulija ali se mrze jer se Tuli prikljucio Robertovoj pobuni protiv Aerisa a Valder je sacekao da vidi kako ce se odvijati situacija pa se tek onda prikljucio i zbog toga ga je ovaj nazvao "zakasneli knez" sto mu ovaj nikad nije oprostio. Njihova mrznja je produbljena kada je Valder nudio Hosteru da se orode (ne znam tacno da li je hteo jednu od njegovih cerki ili je hteo svoju cerku da uda, nebitno je) a ovaj ga odbio i time ga jos vise uvredio. Cak mislim i da je Matorom Starku nudio cerke ali ga je i on odbio na finjaka, tako da mrzi i severnjake. :) Inace Freyeva ima jako puno, sve su to potomci matorog i njegove brace, rodjene i od striceva i svi cekaju da on umre ne bi li se docepali dela njegovog bogatstva koje je sticano generacijama naplacivanjem prelaza. E sad, zasto sam ja sve ovo napisao? Cisto da znate da se vencanje nije desilo tek tako, matori je konacno mislio da ce da se okoristi kada mu je mladi Stark prvi put dosao i ukrsti svoju krv sa krvlju najvisih plemica, jer kao sto sam i rekao on je jako zajedljiv i iskompleksiran a ovaj je morao da predje blizance. Kada je Rob kasnije pogazio rec i ozenio drugu, Valder je uradio to sto je uradio stim sto je Edmura Tulija ostavio u zivotu i ozenjenog svojom cerkom.

Треба да направите посебан топик за ГОТ.... само кажем.

U ***. koja netolerancija, svakom nesto smeta. Kao da je problem ne procitati post.

U pravu je za GoT:). Stvarno se razveze prica i tek ce od sledece sezone pa se dosta odluta od teme:).

Ma jok bre, sledeca sezona tek za godinu dana? Primati brzo zaboravljaju, nema problema, vraticemo se temi brzo...:)

Odlgedao Elf (2003) - simpaticna porodicna komedija, 6/10.

Kad ste vec kod GoT stvarno je losa poslednja epizoda. Do pola je ok, dijalozi su sadrzajni i napeti, dobra gluma...a onda negde od Remzija i Teona sve pocinje da ide na dole i vraca na onaj osrednji nivo sa dosta lose izreziranih i jos losije odglumljenih deonica. Finalna scena je u stilu neke glupave diznijeve bajke.

:p

Warrior(2011) Iako ima kraj kao i svaka druga američka sapunica, ipak je dobar film, vredi pogledati...

Poslednja izmena:
Jest relativno nova perspektiva na situaciju i odnose...:) Slazem se i sa ocenom.

Posle dosta godina sam ponovo pogledao Almodovarov "Veži me".

Sjajan film. Blago iščašen, ali za svaku preporuku.

8/10 od mene.

Hm , sta sam gledao od filmova ove nedelje :

Hammer of the Gods -1/10 Losa prica , efekti losi kao da ih je radio neki pocetnik u After effect-u....
The Incredible Burt Wonderstone 3/10 , fail komedija
Dead Man Down - 7/10 , svidelo mi se kako je Noomi odglumila Beatrice , prica nije nista originalno ali ipak vredi odlgedati film
Iron Man 3 - 8/10 ispunio ocekivanja.

Od serija kraj prve sezone Da Vincijevih demona odlican i samo mi je zao sto je bilo samo 10 epizoda.

Slazem se da je serija Da Vincijevi demoni odlicna, ali si se zabrojao druze prva sezona ima samo 8 epizoda. :)

Stoker - Ocekivao sam vise od reditelja Oldboy-a ali ok film.
V/H/S/2 - losiji od proslog dela ali i dalje bolji od americkih koljacina.
Warm Bodies - LOL izgasio posle pola cuke.
A Good Day to Die Hard - LOLx2 izgasio kad su otisli u Chernobyl.

odgledao "get him to the greek" i "ted" i bila bi visoka da nema pederskih scena.

zaista odlične komedije, ali zašto moraju da ubacuju da se dva muškarca poljube?

idiJoti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno