Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D:D

Seca li se neko serije La piovra tj Hobotnice, tamo krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih se prikazivala kod nas.

[youtube]VHqONjAsWmM[/youtube]

Odlična serija.
Ja skinuo 4 sezone, pa povremeno odgledam koju epizodu.

Takodje,odlicna serija. Veliki plus i za maestralnog Ennio Morricone-a,njegova muzika seriji daje poseban smek ;)

@raven2005

Iskreno ja ne znam da sam pratio neku seriju, i da su pobili 80% "glavnih likova" posle toliko epizoda, i sve na gomili skoro. Uradjeno je sve da bi se bas dobio wow efekat. Stavio sam glavne likove u navodnike jer znam da se ne vrti sve oko njih, ali realno serija je postavljena tako da se sazivis pre svih sa Starkovima. Osim naravno ako neko razmislja na neouobicajen nacin pa preferira onog sadistu koji secka Grejdzora malo po malo.

Meni su svi karakteri odlicni. Sve ih volem :)

Ovi sto mrze dzofrija tek ce da zavole remzija :-devil-:

Kakve njih dvojica imaju veze???

A to, ima logike mada je klinja koji glumi Dzofrija maestralan za razliku od Remzija koji se ne istice bas nesto. A i jako malo mu daju prostora, u knjizi je on pazljivo izgradjen lik i pojavljuje se dosta ranije.

@raven2005

Iskreno ja ne znam da sam pratio neku seriju, i da su pobili 80% "glavnih likova" posle toliko epizoda, i sve na gomili skoro. Uradjeno je sve da bi se bas dobio wow efekat. Stavio sam glavne likove u navodnike jer znam da se ne vrti sve oko njih, ali realno serija je postavljena tako da se sazivis pre svih sa Starkovima. Osim naravno ako neko razmislja na neouobicajen nacin pa preferira onog sadistu koji secka Grejdzora malo po malo.
Pa serija je snimana po knjigama, tako da se za sve žalbe obrati debelom Džordžu R. R. Martinu, koji voli da muči svoje likove :p

Uzeo sam da gledam Open All Hours i serija je u 95% slucajeva odlicna, mada je ponekad bilo tesko razumeti ih (dok se nisam navikao)

Takodje Better off Ted, odlicna serija, jako ludih ideja..:d

Posle duzeg vremena, najzad sedoh da odgledam neki film... pre neko vece, Wreckt it Ralph... po meni je zasluzio 8/10.

A veceras Life of Pi, ocena 9/10! :)

I to bi cini mi se bilo to sto se filmova tice, opet na duze vreme! :D
Ne pamtim da sam imao ovakav susni period sto se filmova tice. :)

Marko ako nisi gledao, odma posle Ralph-a upali Despicable me i uzivaj u slicnoj prici sa bonus Minnion-ima koji su zakon :D Ja se dvoumim koji je sladji animirani lik svih vremena, Vanellope ili Agnes :)

^
Violet iz The Incredibles-a ;). Pedofilcino, nije ni cudo sto si Dzekson :p.

Poceo da gledam Vikinge i Hanibala, Vikinzi su dobri to se odmah vidi posle prve epizode, medjutim Hanibal pola stvari ne razumem cemu... neke scene/delovi/epizode zesce smaraju, a Mads, iako dobar glumac, nije mi za tu ulogu. Onaj njegov govor me iritira, eto gledao sam ga u 5 filmova, mozda 10, i sad prvi put.

Parker 2013

Kada sam video cover i da glumi jlo.. nista nisam ocekivao. Ali film moze da se odgleda, naravno ima nerealnosti, gluposti i svega sto mozete da ocekujete od ovog zanra. Neke nervira, neke ne ali Statham prebijanja, klanja, sakacenja.. covek sve to odradjuje sa stilom i prilicno vadi svaki film gde glumi.

Prica kao prica.. nije vredno polemisanja ali je meni bar film bio zanimljiv, cisto za prelaznu ocenu a gledao sam mnogo gore i dosadnije, nerealnije iz ovog zanra koji su bolje prihvaceni.

Pre mesec dana odgledah i The Expendables 2
Nema ovde sta posebno da se pise, film se gleda da bi se smejao bukvalno ili kad bas nemas sta da radis. Meni je bolji od prilicno loseg prvog dela samo me smara sto su ubacili Chuck Norris-a i njegova uloga je jadna a i Van Damme me nervira ali dobro, skupili su vecinu besmrtnih ''tabaca'' a dosta su se i sprdali sa svojim godinama, likovima i delima u par navrata :) Moze da se odgleda i to je to.

Seca li se neko serije La piovra tj Hobotnice, tamo krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih se prikazivala kod nas.

[youtube]VHqONjAsWmM[/youtube]

Da, secam se ja, mislim da je isla u nekom kasnom terminu, posle 3. dnevnika u 10-pola 11-11, jer sam se krio od mojih da gledam, posto sam tad isao u osnovnu skolu i ujutru je bilo ustajanje u pola 7 da se stigne na bus u 7... Znaci rane 90-e, ili je bar tad prikazivana, odlicna serija!!

Kad vec neko pomenu Vikinge, sta bi sa tom serijom, stade pre jedno mesec i po, nema nigde naznaka da je gotova sezona (ionako je manje od 10 epizoda imala), niti kad se nastavlja, niti da li ima sledece?

Jel zna neko kako se zove ona serija sa dva francuska pandura, onaj jedan mnogo smesan mali i kao neki vanzemaljci su dosli u francusku koji su u stvari roboti u ljudskom obliku .. ? :) toga se secam zapravo iz 80ih kad sam bio Chibi od bukvalno 6-7 godina i sad mi doslo .. ? :)

Jel zna neko kako se zove ona serija sa dva francuska pandura, onaj jedan mnogo smesan mali i kao neki vanzemaljci su dosli u francusku koji su u stvari roboti u ljudskom obliku .. ? :) toga se secam zapravo iz 80ih kad sam bio Chibi od bukvalno 6-7 godina i sad mi doslo .. ? :)

zandarm iz Sen Tropea?

Film je u pitanju sa više nastavaka, kod nas se zvao Žandar iz Sen Tropea. Bio mi je super kad sam bio klinac, ne znam kako bi sad izgledao

Poslednja izmena:
au brate jeste to je, jos je i 1964 snimljeno ... da ne poveruje covek.

I meni je bio dobar trip kad sam bio mali, a sad.. mozda i proverim uskoro.

Kad vec neko pomenu Vikinge, sta bi sa tom serijom, stade pre jedno mesec i po, nema nigde naznaka da je gotova sezona (ionako je manje od 10 epizoda imala), niti kad se nastavlja, niti da li ima sledece?

Gotova je sezona. Najavljeno je za sad 10 epizoda u drugoj sezoni, ali se još uvek ne zna tačno vreme početka emitovanja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno