Šta je novo?

Fotografije - 2013

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uf bre, detalja nigde i neke su stresene. Ne znam da li je to do d80 ili do tamrona ali je bas bas los kvalitet. Iskreno fotke izgledaju kao da je koriscen digitalni zoom na mobilnom telefonu.

Kadriranje itd necu komentarisati.

Poslednja izmena:
dve verzije istog kadra. kazite mi sta nije dobro (ja znam sta bih promenio, ali hocu da cujem i vase misljenje) i koja vam se vise svidja

Marija-1.webp Marija-4.webp

Istina je negde izmedju 😀

...barem sto se mog ukusa tice. Mozda i malo drugaciji crop, ako je bilo prostora.

rcwnfmmy1.webp

Meni je isto lepse izmedju, kao sto je milanbb napravio.
Smeta mi ostrina (a nezno lice) i crna fleka iza ruke.

Ostalo je lepo, kad je lep model 🙂 Mozda da si isao jos malo u desno, pa da se vidi vise drugo oko.. sta znam. Trebao si da probas, pa da vidis/vidimo.

onda ovako nesto. mrzi me da sad sklanjam tu crnu "fleku" (koja je inace glava nekog tipa za susednim stolom 🙂 )

Marija-2.webp

U pravu si Marine, i meni smeta sto linija nosa sece liniju obraza. bilo bi bolje da se vidi celo desno oko, ali ***. sedeli smo u kaficu i pili kafu, nije bilo poziranja.

@milanbb
originalna slika je malo veca od ove, odsekao sam malo leve strane kadra gde je bila samo kosa. nije bilo mesta za sire kadriranje.

BTW, meni se najvise svidja prva.

^Po meni, najlepsa ti je prva u postu gde si okacio dve fotke, ove obrade posle nisu dobre. Milanovo, ova siva tupa boja ispod brade preko celog vrata nikako ne ide, i previse kontrasta i totalno izgubljene konture nosa, a na poslednjoj tvojoj, previse si senke stavio kod ociju i previse potamnio !

😀

1.

2.

3.

4.

5.Ispred dane je bio lift, a oko njega staklo, pa je to staklo posluzilo kao zilberica 😀

100179410151647981214650.jpg

unique93, meni se 5. najviše dopada, baš zato što si koristio reflektovano svetlo na ovaj način.

Fotografije kao fotografije i nisu loše ali je sociološki problematično fotografisanje dece u garderobi odraslih, vuče na neukus pored još nečeg

Neverovatno podsećaju na skandaloznu emisiju i moralno dno tipa američke Devojčice i dijademe. Mada je verovatno Manga bila orijentir

Poslednja izmena:
To dete verovatno ima 18 godina (ako broj 93 kod unique-a predstavlja godište, ali si ti mator, pa ti izgleda mladje... 🙂

Meni se svidjaju svih 5 slika...

Kritika...hahaha...a sto je ovo odeca za odrasle...ne shvatam?

Inace, model je 97. godiste, tj, ima 16 godina 🙂

Ovo je jedna od najlepsih tema koju samo pratim i uzivam cesto u veoma lepim i zanimljivim slikama, pls nemoite je kvariti.....

kao prvo, treba da preeksponiraš prilikom slikanja. a onda startuješ Silver efex pro i igraš se. i na kraju uključiš i Photoshop 🙂

Evo mene posle duzeg perioda na opste zadovoljstvo. 😀

30ner8o.jpg

Hvala Guru! 😀
Jedan pozar na nebu ako cemo po bojama sa dosta dima. 🙂

3329cvs.jpg

Zasto tako prezasiceno? 🙂 Mislim da bi lepsa fotka bila da je boja prirodna.

Zasto tako prezasiceno? 🙂 Mislim da bi lepsa fotka bila da je boja prirodna.
Nemoj samo da kazes da si prvi put u zivotu video ovakvu obradu neba, pa se cudis zasicenosti boja?
Radis na vodenicu Gurua koji mi se smeje iz posta.
Ali necu reagovati, jer to on i hoce. ,)
Evo ti nezasiceno nebo.

307upns.jpg
[/QUOTE]

Driver hoce da ti skrene paznju da bi popravio svoje fotke.
Prva fotka izgleda kao da si fotkao kroz naocare za varenje. Kod druge je boja prenapucana. Ako vec volis tako neke surreal zezancije, fotkaj HDR. Treca ima vec normalne, prirodne boje 🙂

Untitled_Panorama1-Edit-2-2 by Limerentan, on Flickr

Fotku panorame bi bplje biolo d asi podelio na dve fotografije jer ovako pogled luta i luta od vagona preko središnje pruge do kugli rezervoara i ninačemu se ne zadržava

Trebalo bi nebo da ti bude otprilike 2/3 po vertikali slike. Plus mislim da bi ti ovde lepo legao jedan HDR, da ne pregoris nebo, a da izvuces sve ostalo sto je podeksponirano.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno