Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

^ Dobro jutro! :d
Mi o ovome pricamo nedelju dana. :)

*ebe me tapatalk, pa nekad preskocim nesto :D

Mislio sam da se prica o proslom update-u, rekoh mozda neki jos nisu dobili :-devil-:

Pa nije jos niko dobio mislim :(
Cekam ga ko novu godinu.

Ja još nisam video taj "flickering" na amoled ekranima, ali sam zato imao taj "problem" na e65, imao je te talase, ali samo kada se zagledaš.

To je jako cudna pojava i ne mogu da provalim kad se desava...
Meni se to ponekad desava na Note 2... retko ali se nekad bas primeti.
Nekad se to desava unutra a nekad napolju, tako da nije zbog neonskog osvetljenja i sl...

Poslednja izmena:
Ni ja nisam imao taj problem sa Amoledom do sad.
A imao sam Galaxy 1-2-3-4. Imao sam tint ali na HTC-u, imao sam one fleke u mraku ali to ne.

Ja isto ne znam za ovo treperenje...

Malopre sam zvao servis i kazu da nisu imali taj problem na S4. Sad cu da sklonim Omegu

To je jako cudna pojava i ne mogu da provalim kad se desava...
Meni se to ponekad desava na Note 2... retko ali se nekad bas primeti.
Nekad se to desava unutra a nekad napolju, tako da nije zbog neonskog osvetljenja i sl...
A sad se i tebi desava? Secam se kad sam prvi put primetio kod N2 pre 9 meseci kako se me lepo ubedjivao da je to do neonskog osvetljenja :)

Mozda, ne secam se, ako jesam moja greska, sorry :)

Mislim da bese kad se puni pod neonkom onda uvek treperi, medjutim treperi ponekad i u drugim situacijama...

Meni se pojavljivalo i kod S4. Sad na S3 nemam taj problem. Stvarno je random.

Meni je nudio lik sto mi je prodao s4 taj shok :d ali nisam uzeo a kasnije me mrzelo da idem do njega pa sam uzeo kod mene obicnu :)
Ne znam da li je ovo moguce, ako je takva zastita idem odma po nju :D

Poslednja izmena:
Moze se uvijek primjetiti flickering, doduse mora se imati oko sokolovo. Ko ima holo izgled nek otvori poruke, moze se primjetiti blago talasanje. Ko ne vidi nek uzme lupu.

Amoled smece ko ga nahvali toliko :banghead:

Poslednja izmena:
Sad mi ništa nije jasno. Jeste ili nije za reklamaciju? Nemoguće da neki ne primećuju...
Ja to nikada nisam primećivao na S3 i S2

Poslednja izmena:
Ako je pod garancijom jeste za reklamaciju u suprotnom ne... :)

Sto mislite zasto je samsung usarenio svoj TW. :d

Poslednja izmena:
Ma jeste pod garancijom, nije problem da vratim sve na stock nego ako je to boljka amoled ekrana onda je bzvz. A i kako obično biva baš kada ga budu oni gledali neće ništa da se desi :)

Nece ga oni gledati nego testirati. Ja mislim da je to boljka cim je prisutno na vise razlicitih modela. Ljudi imaju problema tek sto su kupili, tako da i dotrajalost otpada. Malo im je burn in jos i ovo fali....

Poslednja izmena:
Verovatno su to losi ekrani, ili sta god, jer ja nisam to primetio ni na nexus-u, ni na s2, niti kod mene na s1, niti na starom legendu.

Bilo je ove pojave na raznim uredjajima sa amoledom i mislim da se moze softverski srediti. Ja sam par puta primecivao na s2, kolega na huaweiju isto ima tu pojavu dok recimo na s3 nisam do sad primetio

Nema to veze sa losim serijama. Nemoguce da je svaki treci iz lose serije. nije tu samo jedan uredjaj u pitanju. Ja sam ovo primjetio ima 2 godine :d

Nego, da se vratimo na temu. Meni nikako da proradi wireless na XXUBMEA dok ne flašujem Adam kernel. Pretpostavljam da je neka caka u basebandu. Kako da proverim zašto se ne pali wireless? Probao sam ODINom "I9505XXUBMEA-PRE-ROOTED-ODEX-FULL.tar.md5" i isto je...

Inače sad zamalo da me strefi srčka... Pokušavao sam više različitih romova preko Odina i odjednom kad sam hteo da flešujem recovery samo FAIL!!!
Bilo šta da sam probao dalje da flešujem stalno sam FAIL dobijao. Čitam ja po xda i netu i pominju neki soft-brick kao i corrupt particije na ploči. Usr0 sam se :)

Sve što sam trebao da uradim je da prebacim sa frontalnog na USB na ploči. Uffff :D

Poslednja izmena:
KOju? Stock ili pre-rooted? Koliko je OGROMAN rom, muka mi pripadne dok se skine

Na švabi mi je izbacivalo stalno:

"The device has detected an application attempting unpermitted actions. To protect your device, it is recommended you reboot."

Danas mi nije dan, ostavljam sve za sutra :)

Poslednja izmena:
Nema to veze sa losim serijama. Nemoguce da je svaki treci iz lose serije. nije tu samo jedan uredjaj u pitanju. Ja sam ovo primjetio ima 2 godine :d

Ajde ne se.ri više. Uzmi svoj S1 i koristi ga kao dumbphone.

Ti znaš da li je ili nije loša serija... 5 amoleda mi prošlo kroz ruke i nijedan nije imao to.

Jedina boljka amoleda je blue ili yellow tint i burn in to je ono što svaki ima. Ovo sve ostalo su greške.

Vrh Dno