Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ne sumnjam! Veruj mi ne smeta mi što kradeš, smeta mi rasizam... U kući mi se govori četiri jezika, ne zato što smo obrazovaniji od ostalih već zato što smo različitih nacionalnosti! Popizdim kad vidim rasističke komentare!
srpski, makedonski, slovački, slovenački...

BTW u drugom videu se vidi da lik ima BMW M5 :)

A na temu telefona, da li je neko testirao (ne samo ovaj model, nego uopšte), ima li razlike u potrošnji baterije sa i bez sd kartice?
Deluje mi da više troši na standby sa karticom.

Chrome home button
Chrome home button
:d :d :d

Btw, ne bi ovo stavio na mob ni da je 5$. Mob ne lici ni na sta (pricam o svom ukusu).
Sa kvalitetom signala kod nas, ovo je a no-no.

Ne sumnjam! Veruj mi ne smeta mi što kradeš, smeta mi rasizam... U kući mi se govori četiri jezika, ne zato što smo obrazovaniji od ostalih već zato što smo različitih nacionalnosti! Popizdim kad vidim rasističke komentare!
srpski, makedonski, slovački, slovenački...

I ja pizdim kada je crnac pun kesa :) :) da ne skrecemo sa teme,telefon koji ima prosecan dizajn ni jedan kejs nece uspeti da ulepsa,moze samo da ga zastiti od pada i to je to.. Naravno ovo je moje misljenje :)

Na šta liči ovaj tanak aluminijum posle prvog pada? Verovatno primi oblik telefona ispod dela koji je udaren... Plus, mogu misliti kako se zagreje u radu.

Probao neko Jkay beta?

Btw, odkad sam odradio full wipe i stavio nemca flickering se skoro i da ne pojavljuje. Cini mi se da sam ga samo jednom primetio i to vrlo malo. Svaki put kad palim ekran buljim u bele piksele ko nezdrav :)

Poslednja izmena:
Gledao sam sve te modove i citam komentare... Sad vi meni recite da svi koji su se javili tamo da su izuzetni sluhisti i da su pravi audiofili i da stvarno osete razliku?

Ja imam sluha (bio na nekim casovima solfedja (ko zna sta je to, zna)), ali posto ne mogu da uporedjujem telefon pored telefona sa i bez moda, ne mogu da odredim da li poboljsava ili ne. Ja sve mislim da je to placebo.

Aj jedno pitanje za vas koji imate S4.
Našao sam na XDA apk za Polaris Office 5 sa S4, radi sve ok ali me buni zašto office apk traži permission za pozive tj. servise koji vas mogu oglobiti. :)
Aj nek baci pogled neko od vas, ovi sa xda teme kažu da nisu imali problem ali opet.

Polaris Office imas u okviru Samsung Apps aplikacije na telefonu, nisi morao da trazis apk...

Pa valjda ce da stave i 5icu :p Taj Polaris Office jedino dolazi uz telefon, nema ga nigde na netu zvanicno...

Quality control S4ke u Samsungu :)

Aj jedno pitanje za vas koji imate S4.
Našao sam na XDA apk za Polaris Office 5 sa S4, radi sve ok ali me buni zašto office apk traži permission za pozive tj. servise koji vas mogu oglobiti. :)
Aj nek baci pogled neko od vas, ovi sa xda teme kažu da nisu imali problem ali opet.

Jedno za mene jednostavno objasnjenje je da ako imas broj telefona u nekom fajlu da klikom na njega moze da pokrene dajler.

Tako je telepe. Citao sam o tome vec negde, davno, na gomili objasnjenja zasto neke app traze bzvz permissions... ;)

A ko da do sada niste instalirali sve i svasta..i na WM, Symbianu, iOSu (pogotovo sa Cydie)...gomilu iGO apk-ova sa neta i sad vam odjednom smeta kad vidite da vam neka aplikacija trazi phone dozvole...licemerje :D

Meni se uz najnoviji firmver, opet, greje telefon... Apsolutno sam siguran da je problem u čitaču SD kartice! Nije strašno, ali je očigledno

švabura, sa sammobilea... Na MDM-u je bio ladan k'o zmija.... mediaserver - miran... da ne pišem šta sam sve radio, menjao kartice... Ubeđen sam da je telefon intolerantan na SD kartice... Čitač je jako osetljiv, da ne kažem loš...

Edit:
držaću ga još dan - dva, pa ću da vratim na MDM... da se uverimo... Žao mi zbog sjajnog HDR videa...

Edit 1:
Ponovo radim ful format...

Poslednja izmena od urednika:
Posle formata kartice... podnošljivo - mlak, na MDM je bio hladan - pričam o ekranu ispod slušalice...

Screenshot_2013-06-15-19-42-29.png

Vrh Dno