fkloznica
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010
- Poena
- 1,285
Odakle tebi pare iz FK Loznice? Dao ti Stojnić? Što bi Djilkoš zlatousti rekao: Ne s*ri!
Kradem od drzave ko onaj camuga.. Tako da ne s*ri ti !
Odakle tebi pare iz FK Loznice? Dao ti Stojnić? Što bi Djilkoš zlatousti rekao: Ne s*ri!
Pa bar ste svi beli.. zezanje naravno
Ne sumnjam! Veruj mi ne smeta mi što kradeš, smeta mi rasizam... U kući mi se govori četiri jezika, ne zato što smo obrazovaniji od ostalih već zato što smo različitih nacionalnosti! Popizdim kad vidim rasističke komentare!
srpski, makedonski, slovački, slovenački...
Koliko ga često primećuješ?flickering nisam primecivao na s2 i s3, na s4 da..
Polaris Office imas u okviru Samsung Apps aplikacije na telefonu, nisi morao da trazis apk...
Aj jedno pitanje za vas koji imate S4.
Našao sam na XDA apk za Polaris Office 5 sa S4, radi sve ok ali me buni zašto office apk traži permission za pozive tj. servise koji vas mogu oglobiti.![]()
Aj nek baci pogled neko od vas, ovi sa xda teme kažu da nisu imali problem ali opet.
A ko da do sada niste instalirali sve i svasta..i na WM, Symbianu, iOSu (pogotovo sa Cydie)...gomilu iGO apk-ova sa neta i sad vam odjednom smeta kad vidite da vam neka aplikacija trazi phone dozvole...licemerje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari