Šta je novo?

Xbox One

Ne moramo da cekamo, vec znamo sta ce da kaze.

Zaista odlično urađena Ubijeva konferencija, do sada najbolja konferencija.

...i lag odavde do Kamcatke i nazad. 64 ume da bude neizdrzivo u Battlefieldu

meh, nije to nista za jake servere... a i u svakom slucaju pola destrukcija je skriptovano tako da i nije neki attack, dok bi vizuelno bilo do yaya

btw, slazem se rama, dobra konferencija kao i ceo E3 do sada

Dobar Crew, dobar, a nije ni cudo jer ga Drajver tim radi.

Kakav CGI cinematic za Watch Dogs, jedva mogu da provalim da nije stvarno.

Eh CGI za Watch Dogs ocekivao sam detalje iz igre ipak je E3 :(

Pa dosta je vidjeno toga do sad za Watch Dogs, realno ne treba vise nista ni da prikazuju :)

Agreed. :) Isto kao i sto Ubisoft CEO kaze, one of the best studios in the world - Massive entertainment :)

au Ubi kida za sad, ovo izuva, graficki awesome

Poslednja izmena:
Da imaju svoju konzolu i da su ovo eksluzive razbili bi i Sony i M$ :)

Vrlo moguce, samo sto je taj posao veoma rizican i tesko da bi se ikad odlucili za to, kad ovako samo na softweru imaju ogromnu zaradu. Enivej, E3 za sada kida, stvarno vredno gledanja.

The Crew je evolucija onoga sto je NFS doneo pre par godina, a gde stagnira od tada. The Division izgleda sjajno, pre svega tehnicki. Opet, sve ove akcione Ubisoft igre su radjene na isti kalup (AC, Splinter Cell, Watch Dogs,...).

Divison je zasad najbolja stvar što sam video na e3 :)

MGS5 i Division graficki za sada najbolje

Uf, svidja mi se ovaj The Division, izgled igre mmmmmm.

Quantum break grafika je ingame... according to Sam Lake.

btw, The Division upravo krece

ok, premestam se u PS4 temu sad :D

Poslednja izmena:
f29tjuav.gif

Ne mogu da verujem kakav su retardiran sistem smislili za Killer Instinct. :lupko:
Pazite ovo:
Igra ce biti free, s tim da dobjete samo 2 borca. Verovatno Jago i Saberwolf koji su prikazani jelte.
E sad svakog narednog borca kojeg zelite da dodate igri morate da platite.
Ne znam se koliko za sad.

Sto je to retardirano? Ja SF4 igram vec godinama, a koristim samo 3 lika.
Sto se KI tice, mozes igru da kupis po normalnoj ceni i imaces sve likove. Ovo je samo za one koji nisu sigurni da li im se igra svidja ili ne.

Sto je to retardirano? Ja SF4 igram vec godinama, a koristim samo 3 lika.
Sto se KI tice, mozes igru da kupis po normalnoj ceni i imaces sve likove. Ovo je samo za one koji nisu sigurni da li im se igra svidja ili ne.

Ne, nece moci da se kupi cela igra. Ocigledno nisi procitao tu vest. Nisi razumeo moj post.
Kazem igra ce moci besplatno da se skine sa xbox marketplace ali ce se dobiti samo 2 borca.
Za ostale mora da se plati.

To je po meni retardiran sistem. BOlje da omoguce da moze kao sto ti kazes da se kupi cela igra al nece moci.

Poslednja izmena:
Mislim da je cena da kupiš sve borce kao normalna cena igre, tako da je ok s njihove strane.

xbox će se u americi odlično prodavati, bez obzira na sve. Jednostavno u pitanju je njihov local patriotizam, gde od automobila, pa do konzola gledaju da kupuju domaće, doduše za to je marketing najzaslužniji.

Kao i sve do sada.
Neverovatno je koliko su neorganizovani.

Nazad
Vrh Dno