Mislio sam na 8gb, mada može i info za model od 16gb.
Copears је поставио слике на претходној страни, бели је нова верзија :d
Едит: није на претходмој него оној иза
То је разликаresen je problem sa zvucnikom na ovoj verziji ne poklapas ga vise ima na coskovima male zubice da odigne tel od stola![]()
Imam iz marta 2013.. Ima one sise pozadi.. Ali to nista ne mora da znaci jer ortak ima iz maja 2013 i nema sise nazad.. P.s. evo ako je neko zainteresovan ja cu da prodam moj mob za 260e ,malo baguju push notifikacije ali boze moj..@fkloznica
Koju verziju telefona imas? Stariju ili noviju sa bumpovima? Interesuje me samo.
Imam iz marta 2013.. Ima one sise pozadi.. Ali to nista ne mora da znaci jer ortak ima iz maja 2013 i nema sise nazad.. P.s. evo ako je neko zainteresovan ja cu da prodam moj mob za 260e ,malo baguju push notifikacije ali boze moj..![]()
I napred i nazad folija od prvog dana,stanje ko iz kutije
![]()
Istina..ali sto ne bi uzeo vise.. Za 200e pre cu ga prodam ortaku nego nekome koga ne znam
i da dodam meni je bag na 2g/3g.. Ima tema na google forumima,kacio sam ranije link.. Evo i linka koga ne mrzi da cita http://productforums.google.com/forum/m/#!topic/mobile/SQH6JnIFYcQ
Ima neko kome push na data nije toliko bitan.
Cemu onda smartphone i pogotovo na Nexusu
Ajde da si rekao za neki drugi telefon koji ima dobru kameru ili tako neki feature, ali ovom oduzmi jos malo i kraj![]()
Kod nas svega ima.
Danas sam nalepio foliju na tel em sto je kraca em smeta senzoru kad ga pomerim od uveta u razgovoru ne pali mi osvetljenje displeja grrrr
Ja mogu ovo da potvrdim. Dungeon Hunter 4 mi ide kao po loju i onda posle nekog vremena opada frame rate. Sad znam i zasto...
Sta Vam smetaju sisice. Uzmite turpiju pa isturpijajte ako bas mora bez toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari