Šta je novo?

LG Nexus 4

Copears је поставио слике на претходној страни, бели је нова верзија :d
Едит: није на претходмој него оној иза

Poslednja izmena:
Copears је поставио слике на претходној страни, бели је нова верзија :d
Едит: није на претходмој него оној иза

Sad sam video i ne vidim neku razliku u odnosu na stari Nexus, sem sto je ovaj beo. :d
Ili sam ja corav, koja je tacno razlika? :d

Beli ima samo nova verzija, a crni ima stara i nova. Nova verzija ima 2 mala bumpa sa zadnje donje strane da izdignu tel da zvucnik ne bi bio zagusen, i verovatno jos par ispravki nekih hardverskih bagova.

@fkloznica
Koju verziju telefona imas? Stariju ili noviju sa bumpovima? Interesuje me samo.
Imam iz marta 2013.. Ima one sise pozadi.. Ali to nista ne mora da znaci jer ortak ima iz maja 2013 i nema sise nazad.. P.s. evo ako je neko zainteresovan ja cu da prodam moj mob za 260e ,malo baguju push notifikacije ali boze moj.. :) :) I napred i nazad folija od prvog dana,stanje ko iz kutije :)

Poslednja izmena:
To je glupost za procesor, radi glatko i ne pregreva se tel barem ovaj moj beli ice hladni :)

Fala vam na odgovorima i pomoci, sad sam video koja je razlika. :D Stvarno sam bio corav. :d

@fkloznica
A sto tebe zeza push, sta mu je? :) Nisam nikog skoro cuo da je imao problema. :D

Sisica se vidi jasno kako izgleda na mom N4

Prilozi

• uploadfromtaptalk1370602182150.jpg
    uploadfromtaptalk1370602182150.jpg
    95.6 KB · Pregleda: 256
Postojao je taj problem sa Wi-Fi na prvim verzijama desavalo se da se raskaci ili nece da se poveze na sve rutere

Imam iz marta 2013.. Ima one sise pozadi.. Ali to nista ne mora da znaci jer ortak ima iz maja 2013 i nema sise nazad.. P.s. evo ako je neko zainteresovan ja cu da prodam moj mob za 260e ,malo baguju push notifikacije ali boze moj.. :) :) I napred i nazad folija od prvog dana,stanje ko iz kutije :)

Kako sad 260e? Juce si bio srecan i sa 200e. :p

Istina.. :) ali sto ne bi uzeo vise.. Za 200e pre cu ga prodam ortaku nego nekome koga ne znam :) i da dodam meni je bag na 2g/3g.. Ima tema na google forumima,kacio sam ranije link.. Evo i linka koga ne mrzi da cita http://productforums.google.com/forum/m/#!topic/mobile/SQH6JnIFYcQ

Poslednja izmena:
Istina :) mada mozda i poprave bag sa novim androidom kao sto je google dev rekao.. Mada ja nesto ne verujem u to

Danas sam nalepio foliju na tel em sto je kraca em smeta senzoru kad ga pomerim od uveta u razgovoru ne pali mi osvetljenje displeja grrrr

Sta Vam smetaju sisice. Uzmite turpiju pa isturpijajte ako bas mora bez toga.

Kad bi mi neko potvrdio da je kupio Crni Nexus 4 (novi model) i u kojoj radnji, bio bi mi od velike pomoci, jer dolazim u BG na kratko i nemam vremena da idem po radnjama i trazim sise :) hvala...

Ne razumem sta je fora u sisama.. ? Upravo sam napisao da ortak ima mob koji je kasnije proizveden od mog i nema sise a moj ima.. Sise nisu dodatni rami i bolja kamera,to je totalno isti mob..

ne verujem da je kasnije proizveden, vec samo da je stajao u magacinu i da je prodat kasnije.
proveri imei broj http://sndeep.info/en , tu pise kada je telefon izasao iz fabrije.

Nazad
Vrh Dno