Ja na fotki sa katedralom vidim samo zenu sa odsecenim nogama, a na ovoj drugoj patrljak od ruke 🙂🙂
+1, ali nebo jeste kontrastno iznad "katedrale" 🙂, na drugoj si trebao da ostavis koleno na koje je oslonila lakat 😉
Jel to pravoslavna crkva, posto u vojvodini sve izgledaju isto spolja 🙂
Driveru, nije bitna ruka, već njen zamišljen pogled.
Bas si vickast, pravoslavna se ne nalazi tu, a i izgled hoce da prevari 😉
Ovaj krop je uradio oficijalni fotograf i to svima deluje OK, nema veze što mu je glava i ruka otsečena jer, bože moj, pa to je Depeche mode.
Djole, još ćeš i naučiti vremenom da fotkaš, ali ne i da primiš kritiku.
Razlika između tvoje fotke i fotke Dave Gahana je ta što se na drugoj bez sumnje vidi da je ruka njegova, dok su na tvojoj fotki ruka i položaj tela u tako čudnom međusobnom odnosu da se nemogu povezati, stvarno se stiče utisak da je ruka tuđa a nikako njena. Prekinuo si vezu tela i ruke.
Inače, kropovanje fotke tako da se seče subjekat nije uopšte protivno "pravilima" (primer u prilogu). Obrati pažnju kad budeš gledao neki film, kad god je krupniji kadar lica, skoro po pravilu fali skalp.
Reko sam ja da sam preterao sa rukom, na prošloj strani sam objasnio zašto.
Nego, žulja me baš to, on ladno može da cvikne skalp i to je OK jer taj je pro.
Da budem iskren, ja volim DM i ovu fotku sa otsečenom glavom pevača mog omiljenog benda nikad ne bio okačio nigde, a kamoli je platio, čak ni sa potpisom je ne bih zadržao.
Ovaj krop je uradio oficijalni fotograf i to svima deluje OK, nema veze što mu je glava i ruka otsečena jer, bože moj, pa to je Depeche mode.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari