Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Pitanje....ako imam tipa 12345 acepted share-ova i PPS je npr. 0.0000019027579994 ( BTC Guild) ....zar ne bih trebao da dobijem 12345 x 0.0000019027579994 = broj BTC-a ??? i minus fee .... ?

Da ako kopas na Stratumu, getwork serveri kopaju samo na pplns
Edit: ne oduzima se fee, on je vec uracunat

Poslednja izmena:
Extra...onda BTCGuild krade do bola...... jer sam imao sa 3700 MH/s otprilike acepted shares 80917 (99.56%), dobitak od 0.13240912 BTC-a za 22h,ali ako dobro razumem uz PPS rate od 0.0000019027579994 ( BTC Guild) gde je kako sasadjak uracunat fee trebalo bi da dobijem 80917 x 0.0000019027579994 ( BTC Guild) = 0.15396549037 BTC-a zar ne ili gresim ?

Pitanje....ako imam tipa 12345 acepted share-ova i PPS je npr. 0.0000019027579994 ( BTC Guild) ....zar ne bih trebao da dobijem 12345 x 0.0000019027579994 = broj BTC-a ??? i minus fee .... ?

Sto je najgore, pise ti da su ti worker-i na pps a ti kopas na getwork i racunaju ti pplns :)

Iskljuci da ti se gase hardovi posle 20 minuta, iskljuci screen saver, iskljuci sleep i hibernaciju. Mislim da nema nista vise, mora da radi.

Ima.

Control Panel >> Power Options >> Balanced >> Change plan Settings >> Change Advanced Power Settings >> PCI Express >> Link State Power Management >> Setting: Off.

Ja samo ovo poslednje.

Sto je najgore, pise ti da su ti worker-i na pps a ti kopas na getwork i racunaju ti pplns :)

Ne razumem.....tipa 8975 postova....i ili sam ja propustio na nekoj strani ili ne znam da racunam ...ili se ne racuna tako ili sta ?

Sa 3700 MH/s otprilike acepted shares 80917 (99.56%), dobitak od 0.13240912 BTC-a za 22h,ali ako dobro razumem uz PPS rate od 0.0000019027579994 ( BTC Guild) gde je kako sasadjak uracunat fee trebalo bi da dobijem 80917 x 0.0000019027579994 ( BTC Guild) = 0.15396549037 BTC-a zar ne ili gresim ?

???????

Poslednja izmena:
I prebacio si vorkere na pps? Kada odeš na PPLNS stat jel tamo imas neke serove?
Kada odeš na Payments imas na PPS Earnings Detail koliko si imao serova ukupno. Moza samo da se serovi ne slazu ali btc isplaćuju kako treba.

Poslednja izmena:
Da ..da....na PPLNS nema share-ova.... zamolio bih ljude - rudare da izracunaju malo svoj broj share-ova i broj BTC-a koji su zaradili....uz PPS rate na BTC Guild-u tj .a 50 BTC-u....ovo sada postaje zanimljivo :)

Pa tebi pise broj prihvaćenih serova, moze samo to da se ne slaze. Ponistis brojac na vorkerima i na mineru i pratiš. Meni je btcguild tacan.
Edit: ček koliko ti pise na PPS Earnings Details da imas prihvaćenih serova?

Poslednja izmena:
Kao sto sam rekao, pps na guildu mi se poklapa na cetvrtu decimalu. Iznenadjujuce je tacan. Ali nazalost daje mi manje nego 50btc naprimer. Ali opet i on malo malo pa ne radi.

dobio sam instrukcije od intese ali me buni swift code...?

naime pise ovako SWIFT code: BCITUS33

a ispod dole pise: DBDBRSBG

sta je od ove dve oznake SWIFT code??

p.s. ovaj gore SWIFT code BCITUS33 je izgleda cwift od intermediary bank Intesa New York... a ovaj drugi je od nase Intese jel da?

koji treba da ukucam na bitstamp-u ??

Poslednja izmena:
ok hvala, jos jedno pitanje: ja sam validirao jos davno svoj devizni Intesin racun na mtgox-u... kako mogu sada opet da jos jednom proverim te podatke od banke Intese koje sam tada upisivao na mtgox-u prilikom validacije?

izzy je napisao(la):
A jel majnujes i NMC uz to?
Ne, napustio sam guild. NMC moze da se kopa samo na getwork-u a njega su prebacili na pplns i daje za trecinu manje. Cista pljacka.
Prebacio sam se za probu na pplns na bitminteru ali i tako je mrka kapa kako mi se cini iako daje i NMC. Nista bez PPS. Iako bi pplns u teoriji trebao da daje vise u praksi je drugaciji slucaj, konstantno dobijam poprilicno manje.
Jesam li spomenuo vec koliko mi nedostaje pps na bitparkingu? :(

ok hvala, jos jedno pitanje: ja sam validirao jos davno svoj devizni Intesin racun na mtgox-u... kako mogu sada opet da jos jednom proverim te podatke od banke Intese koje sam tada upisivao na mtgox-u prilikom validacije?

Nikako ili ja za tu opciju ne znam. I mene je to kopkalo, iako sam 5 puta proveravao priliko unošenja podataka, a kada sam hteo to da proverim nisam mogao.

Nemoj preko MtGox-a da povlačiš novac, vidiš da svi "bežimo" na Bitstamp.

da, vidim da svi idemo na bitstamp, imam i tamo nalog... nije problem, nego onda me nesto drugo zanima.... da li mogu da prebacim novac sa mtgox-a na bitstamp ili mogu samo coin-e da prebacim??

Samo btc

ok hvala... necu vise da smaram, poslednje pitanje : :)

kad ukucavam IBAN broj od Intese na svom account-u na Bitstamp-u, ukucavam ceo broj bez crtica i razmaka medju brojevima jel da? jel treba da pocinje sa RS ili kucam brojeve bez RS ??

Kucas bez RS i bez crtica ...

Ja sam ukucao u formatu RSxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, dakle RS i svi brojevi zajedno bez crtica, i prihvatio mi.

Nazad
Vrh Dno