[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Ja sam prodavao sto sam morao. Vise ne prodajem. Sad se bacam na cuvanje.
Za otkazivanje isplate ides na chat sacekas da ti se javi operater i kazes mu broj acounta i on ti oma ponisti i vrati ti pare na acc bez bilo kakvog feeja.ja ponistih 3 isplate danas na taj nacin![]()
Minimimum difficulty na BTCGuild-u.... ako imam vise grafika... 1 ili 2 ...jer je 1 za single...a 2 za many GPU-s.....no primetio sam da se dobija vise ako drzim na 1....moguce ?
Pplns na guildu jednostavno zaobidji, 3 dana sam kopao sa trecinom manje zaradjenom. PPS im je kao atomski sat tacan, racunica po kalkulatoru -7%. Slucajnost ili ne ali racunica mi se poklapila se na cetvrtu decimalu. 50btc malo vise daje na PPS ali ume da ima prekide nekada tako da je i to kocka. Nekada radi normalno, nekada ne.
Najradije bih ti preporucio btcxygen ali cesto nemaju para da isplate tako da ni to ne dolazi u obzir. I ja dosta eksperimentisem s pool-ovima zadnjih 2 nedelje i nigde se nisam skrasio, nijedan mi nije dovoljno dobar. Smorio sam se opasno. I dalje patim za starim bitparkingom.
Jel postoji program koji na neki nacin prisilno sprecava komp da ode u sleep/reboot?
Jednom sam se nesto njakao oko podesavanja za sleep, znaci sve u power options namestim i opet je odlazio u sleep ni ne secam se kako sam to resio... juce windows sam odradi update i ode decko reboot bez pitanja, mislim kakav je to nacin... sad sam i update iskljucio ali sta je sledece...
Vratili su mi Japanci novac.
Sad ću da se prebacim na Bitstamp. Pitanje za one koji su slali novac sa njega: Treba li da se verifikuje nalog ili je dovoljno da se upišu podaci koji se traže prilikom povlačenja novca? Šta ste stavili za adresu banke?
Iskljuci da ti se gase hardovi posle 20 minuta, iskljuci screen saver, iskljuci sleep i hibernaciju. Mislim da nema nista vise, mora da radi.
I defrag![]()
da i ja sam to primetio, imam 2*7950 i manji mi je hash za oko 100 u proseku kada stavim diff 2.. diff 1 mi je ipak najbolji, potvrđeno od noćas..
Adresu banke potrazi na googlu mada stvarno ne znam szasto im je to potrebno.Sale KG je napisao(la):Vratili su mi Japanci novac.
Sad ću da se prebacim na Bitstamp. Pitanje za one koji su slali novac sa njega: Treba li da se verifikuje nalog ili je dovoljno da se upišu podaci koji se traže prilikom povlačenja novca? Šta ste stavili za adresu banke?
Adresu banke potrazi na googlu mada stvarno ne znam szasto im je to potrebno.
Sto se tice limita na Bitstampu: Ne treba vam verifikacija. Prvi put kad povlacite novac limit vam je 1000e. Vec sledeci put mozete do 10.000e povlaciti. Verujem da to svima odgovara.
Adresu banke potrazi na googlu mada stvarno ne znam szasto im je to potrebno.
Sto se tice limita na Bitstampu: Ne treba vam verifikacija. Prvi put kad povlacite novac limit vam je 1000e. Vec sledeci put mozete do 10.000e povlaciti. Verujem da to svima odgovara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari