Kucas bez RS i bez crtica ...
Cisto pojasnjenje IBAN broja RS35(oznaka zemlje)160(Banca Intesa)51(oznaka regionalnog centra gde je otvoren, 51 i 52-BG,53-KG, 54-NI, 55-NS, 56-PA, 57-UE)302 (tip deviznog racuna 302-a vista, 310 - visa internet,...) i na kraju ide broj samog racuna. Dakle izgleda ovako RS3516051302XXXXXXXXXXX
Ja radim na bitminteru vec par dana. I racunica se uklapa lepo. Ne znam odakle vam ideja da pravite prosek posle sat vremena. Ortak je odradio pps na guildu 24 sata, pa sledeci dan prebacio na pplns isto na guildu. I pplns se isplacuje narednih 10-ak sati, tacnije smena, u zavisnosti od njihove duzine. Nocas zavrsava 24 sata na bitminteru, pa cemo znati prosek sutra, da li se selim na guild, ili on na minter.
http://allchains.info/ do sutra ima da bude + 30% ....
A najgore od svega je to sto je cena BTC-a manje vise ista, odnosno cak blago pada...Kad sam poceo da kopam cena je bila 12USD, diff oko 3mil a nagrada 50 btc-a. Sto mu dodje nekako na isto kao i danas, ili cak blago vise. Tada mi je jedini motiv bio da se grejem na btc mining, odnosno da mi racun za struju bude manji nego za grejanje koje sam u poslovnom prostoru odjavio. Ispalo je super, HW sam otplatio jos pocetkom marta, dokupio jos 2x toliko i to takodje otplatio. Iz te perspektive sad mi je odlicno, ali sa trenutnim pokazateljima ne bih danas uleteo u mining ni lud...i ne bih vise ni jedan dinar ulozio u HW. Sadasnjih 10GH/s ce biti smesno za dva-tri meseca, sada to donosi oko 0.38BTC-a dnevno, u naredne dve nedelje 0.27 itd...Znaci u septembru ce biti 0.1BTC u najboljem slucaju. Toliko je donosila jedna 5850 u oktobru...A sada imam tu istu 5850, 6950 sa otkljucanim shaderima, 12x7950 i 11x6770...E to je inflacija....
Ja nisam skontao
Kakva je to kooperativnost kad kinez ima 40TH a ja 10Gh ?
Ovo ce se uskoro pretvoriti u takmicenje titana ko ce vise TH da doda na mrezu nedeljno.
A kinez je vec pokazao da igra djonom, ako da drugima cipove snage 100TH znaci da on ima bar 1000TH spremno da pusti u rad.
Uskoro cemo videti tezinu koja nece stati u winov digitron
Mi cemo tada kopati LTC i BTC ce nam biti zanimljiv samo kroz odnos BTC/LTC
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari