Doneli su mi danas Conax CAM modul i odneli dekoder. Znači čekao sam samo dva dana.
A gde se prijavljuje za modul (da li na sajtu - citam sad sa moba), ja bih se resio kaona?
Jel te kostao taj Conax nesto preko Ikoma? Ako nije, koja svrha da onda kupujem taj modul![]()
Povecanje brzine je od prvog jula.Meni torenti mnogo lose rade posle ovog povecanja brzine...?
Torrenti se probaju sa više privatnih trackera, više različitih fajlova, pa se tek onda donosi sud, pod uslovom da su podešavanja nepromenjena. Ovo što si napisao, dokazuje da problem nema nikakve veze sa radom tvoje linije, odnosno sa provajderom.
Torrenti se na ikomu od prekjuče još vuku. Lokacija Čukarica. Al zanimljivo je da se recimo ne vuku ako se skida neka Linux distribucija. . .
Torrenti se probaju sa više privatnih trackera, više različitih fajlova, pa se tek onda donosi sud, pod uslovom da su podešavanja nepromenjena. Ovo što si napisao, dokazuje da problem nema nikakve veze sa radom tvoje linije, odnosno sa provajderom.
+1
Stvarno, kakvi se to korisnici skupljaju ovde na benchu kad ne znaju ni osnovne stvari ? Da nije pisano pa hajde, nego ...
Torrent ne može biti referent za dokazivanje brzine, a odlično si poređenje dao kada si uporedio verovatno Linux koji skidaš sa torrent-a i nešto drugo pa i sam si mogao doći do zaključka zašto je tako, ali osnova za žalbu na provajdera sigurno nije torrent
Korisnici koji se skupljaju traže neku pomoć, a ne ironičnost, bezobrazluk... Najlakše je napraviti offtopic na boardu. Lepo linkuješ do problema i svi sretni i zadovoljni![]()
ping ka kom sajtu?skace li nekom pinag pospodne? odjednom se pope na 400ms, cukarica![]()
skace li nekom pinag pospodne? odjednom se pope na 400ms, cukarica![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari