Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Kači te. Ako ti ne odgovara to/poskupljenje/ubrzanje, možeš raskinuti ugovor bez plaćanja penala (član 89. Zakona o zaštiti potrošača).

dizu za 50 din. zbog Pink kanala koji su stavljeni u osnovni paket - pilicarenje ruzicastog klimavog sistema

mogli su upload da dignu, al aj sad, daj sta das.

Poslednja izmena:
Meni torenti mnogo lose rade posle ovog povecanja brzine...?

^^
Aaaaa...sinoc oko 1h su nesto cackali,nisam imao net jedno sat vremana pa reko da nije zbog povecanja brzine,Cukarica je u pitanju ali defitivno kod mene od sinoc torenti ne rade kao pre.

Vi na cukarici stalno neki problem imate, da nisu cokoladni recnuli kablice ? :)

Torrenti se na ikomu od prekjuče još vuku. Lokacija Čukarica. Al zanimljivo je da se recimo ne vuku ako se skida neka Linux distribucija. . .

Torrenti se probaju sa više privatnih trackera, više različitih fajlova, pa se tek onda donosi sud, pod uslovom da su podešavanja nepromenjena. Ovo što si napisao, dokazuje da problem nema nikakve veze sa radom tvoje linije, odnosno sa provajderom.

Torrenti se probaju sa više privatnih trackera, više različitih fajlova, pa se tek onda donosi sud, pod uslovom da su podešavanja nepromenjena. Ovo što si napisao, dokazuje da problem nema nikakve veze sa radom tvoje linije, odnosno sa provajderom.

+1

Stvarno, kakvi se to korisnici skupljaju ovde na benchu kad ne znaju ni osnovne stvari ? Da nije pisano pa hajde, nego ...

Torrenti se na ikomu od prekjuče još vuku. Lokacija Čukarica. Al zanimljivo je da se recimo ne vuku ako se skida neka Linux distribucija. . .

Torrent ne može biti referent za dokazivanje brzine, a odlično si poređenje dao kada si uporedio verovatno Linux koji skidaš sa torrent-a i nešto drugo pa i sam si mogao doći do zaključka zašto je tako, ali osnova za žalbu na provajdera sigurno nije torrent

Probao sam sa preko 10 različitih trackera da skinem pomenutu igru i brzina je išla do 256 kbit/sec.

+1

Stvarno, kakvi se to korisnici skupljaju ovde na benchu kad ne znaju ni osnovne stvari ? Da nije pisano pa hajde, nego ...

Korisnici koji se skupljaju traže neku pomoć, a ne ironičnost, bezobrazluk... Najlakše je napraviti offtopic na boardu. Lepo linkuješ do problema i svi sretni i zadovoljni ;)

Torrent ne može biti referent za dokazivanje brzine, a odlično si poređenje dao kada si uporedio verovatno Linux koji skidaš sa torrent-a i nešto drugo pa i sam si mogao doći do zaključka zašto je tako, ali osnova za žalbu na provajdera sigurno nije torrent

Za sad se ne žalim na provajdera već informišem ostale korisnike I.KOM-a

Pa ako skidas taj linux bez usporenja, onda problema nema. Ako recimo, pokusas da otvoris neki sajt, i to ide jako sporo dok se drugi otvara normalno, da li ces zakljuciti da je problem do provajdera ili do tog sajta?

Korisnici koji se skupljaju traže neku pomoć, a ne ironičnost, bezobrazluk... Najlakše je napraviti offtopic na boardu. Lepo linkuješ do problema i svi sretni i zadovoljni ;)

Uzmi ti lepo prelistaj malo forum, a ne da trazis da ti neko odradjuje domaci zadatak. Search je jako korisna opcija na forumu, gledaj pa nauci da je koristis.

skace li nekom pinag pospodne? odjednom se pope na 400ms, cukarica :D

:/
mnogo puta sam slusao kako blokiraju torente ovde i samo da kazem da kad ja prebacujem neke skida max a negde jedva prelazi 1Mb tako da je sve to do torrenta :/
a sto se tice pinga nzm meni je sve ok :D

Da javim, zvao ih 29.05. zbog CAM modula, doneli danas. Svi kanali otključani, verovatno se radi o onoj navlakuši koja će da traje par dana. Taman da vidim šta ima na Areni.

i mene su zvali danas za cam modul, proslo je 5 dana od prijavljivanja.
kakav je kvalitet arene 2-4 ?
vidim da su popravili arenu 1, slika je odlicna sada.

Sve Arene kao sa satelita, k'o staklo. Hebeno drvo mi preko leta zaklanja taj satelit na 39e, pa mi sada dobro dođe i zato sam dao takvo poređenje slike.

Edit: Moša... dok sam pisao, zamračili! Ipak ću da startujem komšiju s motorkom, grančurina mora da leti:D

Poslednja izmena:
Ja i dalje da ih pljujem zbog ovog "povecanja brzina" od 1.7 , ja ne znam kako ih nije sramota da to reklamiraju kao povecanje brzina :mad:

u subotu sam narucio cam modul, sutra ce nedelju dana tacno.. valjda ce sledece nedelje da donesu. a sto se tice arene, slika prsti, konacno da gledamo ko ljudi :D

Ima li neko sa Dorcola problema sa netom?

Pozdrav!
MrBigJump.gif

EDIT: Moze da se brise poruka... bio je prekid u mojoj mrezi :)

Poslednja izmena:
Koliko dugo se ceka na prikljucenje za internet posle uplate one?

Nazad
Vrh Dno